2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bebek deterjan olarak ne kullanıyorsunuz sıvı kullanıp memnun kaldığınız bi marka var mı baby me ve duru granül var ama leke çıkarmıyorlar hiç bide tıkıyorlar hazneyi çok sıvı ne önerirsiniz

Bende gece yatağına yatırıyorum, biraz duruyo sonra uyanıyo. Yanıma yatırıyorum, daha uzun süre yatıyo o zaman. Anne yanı yatağı var bende. Eşim çarpar falan diye ortamıza hiç koymadım ben. Bende ne zaman kızıma arkamı dönüp, eşime doğru yatsam kızım hemen uyanıyo. Anlıyo mudur nedir? Bi de gündüz salondaki yatağına koyuyorum, kızım annende biraz uyusun sakın uyanma diyorum, hemen uyanıyo

Ben yeşil annenin sıvı detejanını kullanıyorum. Leke falan kalmıyo hiç, çok memnunum. İndirim vardı hatta, daha bitmedi indirim sanırım.

Dalin memnunum ama ben lekeleri elde sıcak suda önden çıkarıyorum yoksa makinede çıkmıyor. O sarı sarı lekeleri çıkaran bi deterjan var mıdır sanmıyorum

Ben duru kullaniyorum benim kiz bikac kere kaka yaptiginda esyalarina kadar gecmisti hic leke kalmadi zaten kaka sut ve kusmuktan baska leke yok.bu zmanda hepsini de cikariyor yani ben cok.memnunum duru granulden

Ben duru kullaniyorum benim kiz bikac kere kaka yaptiginda esyalarina kadar gecmisti hic leke kalmadi zaten kaka sut ve kusmuktan baska leke yok.bu zmanda hepsini de cikariyor yani ben cok.memnunum duru granulden
Damla lekelerini çıkarmadı ya zaten kan damlası lekesi kolay çıkmıyor da bi tık daha iyi çıkaran bişey olsa iyi olacak

Dalin memnunum ama ben lekeleri elde sıcak suda önden çıkarıyorum yoksa makinede çıkmıyor. O sarı sarı lekeleri çıkaran bi deterjan var mıdır sanmıyorum
Bende kaynatıyorum kuzum yemek yapar gibi karıştıra karıştıra yok öyle bir deterjan henüz üretilmedi galiba ah o sarı lekeler

Bu kızlar şimdiden biZi babaya yanaştırmayacak 2-3 yıl sonra yandık ben yanıma koyma konusunda kendime güvenmiyordum da baktım temkinli yatıyorum koydum yoksa eşim iki büklüm kıvrılıyor hiç kıpırdamıyor şu atak haftası bitsin ben de beşiğine alacağım eşim beşiği boşa aldık diyor

Bende kaynatıyorum kuzum yemek yapar gibi karıştıra karıştıra yok öyle bir deterjan henüz üretilmedi galiba ah o sarı lekeler
Nerde kaynatıyon gıı mutfakta tencerede mi ben sıcak su açıyorum muslukta çıkarıyorum ellerim felan yanıyo hep
Dalinin kokusu varmı kuzu
Var canım çok güzel bi kokusu var zararlı belki ama seviyorum kokusunu

Ben oğlum 15 günlükken sünnet yaptırdım ameliyathaneye kucağımda götürdüm uyuyordu kapıda aldılar ben kapının önünde bekledim 15 dk sonra çıktılar sünnet işlemi yapılmıştı. Oğlum hemşirenin kucağında doktorla beraber geldiler uyanmıştı hiç sesi çıkmıyordu. Odaya geçtik doktor hayırlı olsun sünnetiniz güzel geçti dedi oraya gazlı bez koymuşlar doktorun kendisi bebek bezini açıp gazlı bezi alıp attı hadi geçmiş olsun 3-4 gün boyunca her alt değiştirmede pipiye zeytinyağı sürün başka hiç birşey kullanmayın 24 saat sonra da banyo yaptırabilirsiniz dedi sonra da istediğiniz an hastaneden çıkabilirsiniz dedi. Hastanede toplam 1 saat ancak durmuşuzdur çok güzel ve rahat bi sünnet geçirdik hiç endişe etmeyin kızlar ben ağlamak yerine gülüyordum şükür sünnet gibi büyük bi olayı hallediyoruz diye

Nerde kaynatıyon gıı mutfakta tencerede mi ben sıcak su açıyorum muslukta çıkarıyorum ellerim felan yanıyo hep

Var canım çok güzel bi kokusu var zararlı belki ama seviyorum kokusunu
Evetttt kuzuu tencereye atıyorum üstünede granül deterjan atıyorum kaynatıyorum kaynatabildğim kadar kıyafetler büyüdükçe zor sığar tabi kazan lazım sıcak suya tutuyorum bazen çitiliyorum elim yanıyo benimde birikince lekeler kaynatıyorum sarı lekelere iyi gelio bi bakayım dalinede hepsini tek tek deniycem işimiz ne

Anneler yeni bi soruyla karşınızdayım biberon alıcam Dr.browns düşünüyorum artık miktarlar arttıkça 125 ml küçük gelecek büyük alıcam cam almaktan yanayım ama bi kaç ay sonra çocuk kırar diyorlar plastiğede güvenemiyorum tabi ona göre üretmişlerdir sağlıklıdır belki ama fikri olan var mı ??? Reengarenk canım sen comoto diye bir biberondan bahsetmiştin özelliği ne plastik mi aldın mı memnunmusun

Benimki daha gelmedi canım sadev ve moonlovers kullanıyor onlar seni bilgilendirirse daha sağlıklı olur..

Kızlar benim bi sorum var. Dış dikişimin uanında beyaz bir baloncuk var minik bir şey. İltihaplanıyor mu demek bu?
Dikişin iltihaplandığı nasıl anlaşılır koku falan hariç?

ben tomme tippo aldım. evde kızımdan kalan avent cam vardı. bunu plastik aldım kullanımı daha kolay diye. büyüğünü aldım gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…