- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 32
Aynen kuzum 2 gün geçti bileEvet canım ilk 3 gün zor oluyormuş daha da hareketlenmeden yaptırman iyi olmuş bir gün geçti bile
Bende gece yatağına yatırıyorum, biraz duruyo sonra uyanıyo. Yanıma yatırıyorum, daha uzun süre yatıyo o zaman. Anne yanı yatağı var bende. Eşim çarpar falan diye ortamıza hiç koymadım ben. Bende ne zaman kızıma arkamı dönüp, eşime doğru yatsam kızım hemen uyanıyo. Anlıyo mudur nedir?Ben de vardım foruma bile giremedimbeni ve tüm yatağı kaka yaptı gece hadi dedim rahatladı sonra da ne meme istiyor ne memeden ayrı kalıyor tüm evi turladık bi dakika uyuyor sonra kalkıyor sanki sancı var gibi nasıl tekmeliyor yüzümü boynumu tırmaladı kuzu günde iki üç kere böyle durumlar oluyor 2-3 saat sürüyor Halime şükrediyorum ama Atak haftası biteydi kuzum rahatlasaydı
Bir de ne zaman ana kucağına koyup eşimle yatsam uyanıp mırıldanıyor beni de aranıza alın diye sankieşim sabaha karşı salona geçti arkasından biz geldik aramızda uyudu yine bir ara ana kucağına koymuştum sinirli sinirli kalktı aramıza aldım geri uyudu bizi Başbaşa bırakmayacak bu sıpa tek benimle olsa sorun yapmıyor gündüz yatıyor hep ana kucağında
Bir ara yalnız kaldık eşim sarılıp uyumayı özlemişim diyoraylardır kızla yatıyoruz tabi hamilelikte de göbekten sarılamıyordduk
Bir de ne zaman kahve koysam uyanıyor kesin kokusunu alıyor sıcak kahve içemedim bir türlü hep ice coffee
Bizde de devam ediyor 6. Haftadan sonra düzeliyormuş bazen keçi gibi ses çıkarıyor bazen köpek gibi nefes alıyor
Ben yeşil annenin sıvı detejanını kullanıyorum. Leke falan kalmıyo hiç, çok memnunum. İndirim vardı hatta, daha bitmedi indirim sanırım.Bebek deterjan olarak ne kullanıyorsunuz sıvı kullanıp memnun kaldığınız bi marka var mı baby me ve duru granül var ama leke çıkarmıyorlar hiç bide tıkıyorlar hazneyi çok sıvı ne önerirsiniz
DalinBebek deterjan olarak ne kullanıyorsunuz sıvı kullanıp memnun kaldığınız bi marka var mı baby me ve duru granül var ama leke çıkarmıyorlar hiç bide tıkıyorlar hazneyi çok sıvı ne önerirsiniz
Bebek deterjan olarak ne kullanıyorsunuz sıvı kullanıp memnun kaldığınız bi marka var mı baby me ve duru granül var ama leke çıkarmıyorlar hiç bide tıkıyorlar hazneyi çok sıvı ne önerirsiniz
Bakayım canım onu duymuştum sağolBen yeşil annenin sıvı detejanını kullanıyorum. Leke falan kalmıyo hiç, çok memnunum. İndirim vardı hatta, daha bitmedi indirim sanırım.
Damla lekelerini çıkarmadı ya zaten kan damlası lekesi kolay çıkmıyor da bi tık daha iyi çıkaran bişey olsa iyi olacakBen duru kullaniyorum benim kiz bikac kere kaka yaptiginda esyalarina kadar gecmisti hic leke kalmadi zaten kaka sut ve kusmuktan baska leke yok.bu zmanda hepsini de cikariyor yani ben cok.memnunum duru granulden
Bende kaynatıyorum kuzum yemek yapar gibi karıştıra karıştıraDalinmemnunum ama ben lekeleri elde sıcak suda önden çıkarıyorum yoksa makinede çıkmıyor. O sarı sarı lekeleri çıkaran bi deterjan var mıdır sanmıyorum
Dalinin kokusu varmı kuzuDalinmemnunum ama ben lekeleri elde sıcak suda önden çıkarıyorum yoksa makinede çıkmıyor. O sarı sarı lekeleri çıkaran bi deterjan var mıdır sanmıyorum
Bu kızlar şimdiden biZi babaya yanaştırmayacak 2-3 yıl sonra yandıkBende gece yatağına yatırıyorum, biraz duruyo sonra uyanıyo. Yanıma yatırıyorum, daha uzun süre yatıyo o zaman. Anne yanı yatağı var bende. Eşim çarpar falan diye ortamıza hiç koymadım ben. Bende ne zaman kızıma arkamı dönüp, eşime doğru yatsam kızım hemen uyanıyo. Anlıyo mudur nedir?Bi de gündüz salondaki yatağına koyuyorum, kızım annende biraz uyusun sakın uyanma diyorum, hemen uyanıyo
Nerde kaynatıyon gıı mutfakta tencerede miBende kaynatıyorum kuzum yemek yapar gibi karıştıra karıştırayok öyle bir deterjan henüz üretilmedi galiba ah o sarı lekeler
Var canım çok güzel bi kokusu var zararlı belki ama seviyorum kokusunuDalinin kokusu varmı kuzu
Ben oğlum 15 günlükken sünnet yaptırdım ameliyathaneye kucağımda götürdüm uyuyordu kapıda aldılar ben kapının önünde bekledim 15 dk sonra çıktılar sünnet işlemi yapılmıştı. Oğlum hemşirenin kucağında doktorla beraber geldiler uyanmıştı hiç sesi çıkmıyordu. Odaya geçtik doktor hayırlı olsun sünnetiniz güzel geçti dedi oraya gazlı bez koymuşlar doktorun kendisi bebek bezini açıp gazlı bezi alıp attı hadi geçmiş olsun 3-4 gün boyunca her alt değiştirmede pipiye zeytinyağı sürün başka hiç birşey kullanmayın 24 saat sonra da banyo yaptırabilirsiniz dedi sonra da istediğiniz an hastaneden çıkabilirsiniz dedi. Hastanede toplam 1 saat ancak durmuşuzdur çok güzel ve rahat bi sünnet geçirdik hiç endişe etmeyin kızlarŞimdi cıktı oğlum içeriden uyuyordu verdiklerinde. Inşallah cani yanmamıştır yaDoktor öğleden sonra görüşürüz dedi herhalde o zamana kadar bir şeye gerek yok. Ama korkuyorum şimdi altini degistirirken canini yakarsam diye Zaten bebegimi doktora teslim ederken salya sümük verdim bebeğinden çok ben ağladım herhalde. Yarına bir şey kalıyor mu peki?
Sünnet işlemine ne kadar ödediniz canım ?Teşekkür ederim inşallah ya insan hiç kıyamıyor cidden
Medicana senin önerdiğin yerde yaptırdım. Doktor gerçekten çok iyi ilgilendi bayağı kucağında alıp götürdü kendisi.
Evetttt kuzuuNerde kaynatıyon gıı mutfakta tencerede miben sıcak su açıyorum muslukta çıkarıyorum ellerim felan yanıyo hep
Var canım çok güzel bi kokusu var zararlı belki ama seviyorum kokusunu
Benimki daha gelmedi canımAnneler yeni bi soruyla karşınızdayımbiberon alıcam Dr.browns düşünüyorum artık miktarlar arttıkça 125 ml küçük gelecek büyük alıcam cam almaktan yanayım ama bi kaç ay sonra çocuk kırar diyorlar plastiğede güvenemiyorum tabi ona göre üretmişlerdir sağlıklıdır belki ama fikri olan var mı ??? Reengarenk canım sen comoto diye bir biberondan bahsetmiştin özelliği ne plastik mi aldın mı memnunmusun
ben tomme tippo aldım. evde kızımdan kalan avent cam vardı. bunu plastik aldım kullanımı daha kolay diye. büyüğünü aldım gayet iyi.Anneler yeni bi soruyla karşınızdayımbiberon alıcam Dr.browns düşünüyorum artık miktarlar arttıkça 125 ml küçük gelecek büyük alıcam cam almaktan yanayım ama bi kaç ay sonra çocuk kırar diyorlar plastiğede güvenemiyorum tabi ona göre üretmişlerdir sağlıklıdır belki ama fikri olan var mı ??? Reengarenk canım sen comoto diye bir biberondan bahsetmiştin özelliği ne plastik mi aldın mı memnunmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?