Bana bakmadılar :)Kızlar ya sezaryen sonrası 40 kontrolünde alttan bakıyorlar mı???
Kontrole gittin mi peki canım nasıl bakıyor karından mıBana bakmadılar :)
Tamam canım sağolBenimki daha gelmedi canım @sadev ve @moonlovers kullanıyor onlar seni bilgilendirirse daha sağlıklı olur..
Bakayım onada bi plastik mi alsam bende cam var 2 tane 125lik biri avent bir avent plastik var bubu büyük plastik mi alsam diye düşünüyorumben tomme tippo aldım. evde kızımdan kalan avent cam vardı. bunu plastik aldım kullanımı daha kolay diye. büyüğünü aldım gayet iyi.
Doğrudur canım bilemedim bende şimdi.Kuzenimle konuştum demin o da aile hekimliğinde uzmanlık yapıyor iğneye göre değişir dedi deri altına yapılan ince uçlu ve kısa kasa yapilan daha uzun o yüzden iğneyi degsitirmiyoruz dedi ben de bilemedim
Canım benim görümcem 1 yaşına kadar cam kullandı hiç kırılmadı da birşey de olmadı en sağlıklı camAnneler yeni bi soruyla karşınızdayımbiberon alıcam Dr.browns düşünüyorum artık miktarlar arttıkça 125 ml küçük gelecek büyük alıcam cam almaktan yanayım ama bi kaç ay sonra çocuk kırar diyorlar plastiğede güvenemiyorum tabi ona göre üretmişlerdir sağlıklıdır belki ama fikri olan var mı ??? @Reengarenk canım sen comoto diye bir biberondan bahsetmiştin özelliği ne plastik mi aldın mı memnunmusun
O tencereyi sonra nasıl kullancan gııEvetttt kuzuutencereye atıyorum üstünede granül deterjan atıyorum kaynatıyorum kaynatabildğim kadar kıyafetler büyüdükçe zor sığar tabi kazan lazım sıcak suya tutuyorum bazen çitiliyorum elim yanıyo benimde birikince lekeler kaynatıyorum sarı lekelere iyi gelio bi bakayım dalinede hepsini tek tek deniycem işimiz ne
Aventtin cam olanını kullanmıstım kızımda 5.senesi bu ve kac kerede düştü ama gecen oglumun biberonunu kırdım yere düşürdüm lansinohdu philps daha saglam ve daha agırAnneler yeni bi soruyla karşınızdayımbiberon alıcam Dr.browns düşünüyorum artık miktarlar arttıkça 125 ml küçük gelecek büyük alıcam cam almaktan yanayım ama bi kaç ay sonra çocuk kırar diyorlar plastiğede güvenemiyorum tabi ona göre üretmişlerdir sağlıklıdır belki ama fikri olan var mı ??? @Reengarenk canım sen comoto diye bir biberondan bahsetmiştin özelliği ne plastik mi aldın mı memnunmusun
Kızlar ya sezaryen sonrası 40 kontrolünde alttan bakıyorlar mı???
Anladım sağ ol canımBugün kontrol oldum bende vajinal bakmadı. Karnından usg ile rahim toparlamışmı diye baktı. Birde dikiş izime baktı bir sorun varmı diye.
Benimki yapıyor ama yapana kadar ağlıyorBenim kızım da 5 gün yapmadı normalde de zaten 3 günde filan yapıyordu en son dayanamadım kulak çöpüyle zeytinyağıyla hafif uyardım deliği bikac saat sonra yaptı üstüne gene 3 gün geçti yine uyardım ertesi gün yaptı yani dolmayınca yapmıyor anladığım kadarıyla. bir de güzel kilo almıştı yani yapmaması kabız olduğu anlamına gelmiyor kilo da alıyor . Zaten hiç öyle katı degildi kakası
Ben renklilerde abc kullanıyorum beyazlarda duru granül kullanıyorum menunum canîmBebek deterjan olarak ne kullanıyorsunuz sıvı kullanıp memnun kaldığınız bi marka var mı baby me ve duru granül var ama leke çıkarmıyorlar hiç bide tıkıyorlar hazneyi çok sıvı ne önerirsiniz
kızlar biz işitme testini geçememiştik biliyorsunuz. fakülteye sevk etmişlerdi. ama şu ortamda gitmekten vazgeçtik. bu testi yaptırmasak ne olur acaba.?ya da ne zamana kadar yapılmalı? zaten ilk yapılanlara güvenmedim hiç.
geçenlerde bi doktoru dinliyodum you tubeda sen geldin aklıma ilk ay bebeklerin kulaklarında amniyon sıvısı kalabilirmiş bu yüzden işitme testleri doğru sonuç vermeyebilir dedi.
Canım yenidoğan işitme taraması olduğu için 28 gün içinde yaptırmak lazım aslında fakülteye gitmemek konusunda kesinlikle haklısınız ama ötelemeyin özelde yer araştırın isterseniz asmye gidince de sürekli soruyorlar işitme testini topuk kanı gibi zorunlu bir tarama olduğu için sürekli rahatsız edebilirlerkızlar biz işitme testini geçememiştik biliyorsunuz. fakülteye sevk etmişlerdi. ama şu ortamda gitmekten vazgeçtik. bu testi yaptırmasak ne olur acaba.?ya da ne zamana kadar yapılmalı? zaten ilk yapılanlara güvenmedim hiç.
Biz de henüz yaptırmadık her doktor kontrolünde ve her sağlık ocağına gittiğimde soruyorlar yapılması zorunlu sağlık bakanlığı bunu çok önemsiyor diye anlatıyorlarkızlar biz işitme testini geçememiştik biliyorsunuz. fakülteye sevk etmişlerdi. ama şu ortamda gitmekten vazgeçtik. bu testi yaptırmasak ne olur acaba.?ya da ne zamana kadar yapılmalı? zaten ilk yapılanlara güvenmedim hiç.
Ay maşallah ne güzel cesaret edip gidebilmişsiniz darısı başımıza..Biz ilk defa misafirliğe gittik benim oğlanı tanıyamadım koltuğa yattı etrafı izledi konuşanları dinledi tam 2 saat şok olduk eşimle arabaya binincede uyudu eve geldiğimz anda bastı çığlıgı zor sakinleştirdim tam gezme meraklısı çıktı bizimki
Bizimki de arada hızlı nefes alıyor hani koşarsında nefes nefese kalırsın ya öyle. Çocuk kalp doktoruna sorduk sorun yok normal dedi.günaydınnnnn
ah bu bebeler. benimki de nasıl gürültülü gerinleşiyor anlatamam. uyanıyorum ağlayacak diye o uykuya devam ediyor.
bir de böyle gırtlaktan hızlı hızlı nefes almamız varki o da gürültülü. sizinki de yapıyor mu? hani köpeklerin bir nefes alışı var ya hızlı hızlı aynı öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?