2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
kızlar biz işitme testini geçememiştik biliyorsunuz. fakülteye sevk etmişlerdi. ama şu ortamda gitmekten vazgeçtik. bu testi yaptırmasak ne olur acaba.?ya da ne zamana kadar yapılmalı? zaten ilk yapılanlara güvenmedim hiç.

ben tomme tippo aldım. evde kızımdan kalan avent cam vardı. bunu plastik aldım kullanımı daha kolay diye. büyüğünü aldım gayet iyi.
Bakayım onada bi plastik mi alsam bende cam var 2 tane 125lik biri avent bir avent plastik var bubu büyük plastik mi alsam diye düşünüyorum

Kuzenimle konuştum demin o da aile hekimliğinde uzmanlık yapıyor iğneye göre değişir dedi deri altına yapılan ince uçlu ve kısa kasa yapilan daha uzun o yüzden iğneyi degsitirmiyoruz dedi ben de bilemedim
Doğrudur canım bilemedim bende şimdi.
Canım benim görümcem 1 yaşına kadar cam kullandı hiç kırılmadı da birşey de olmadı en sağlıklı cam

O tencereyi sonra nasıl kullancan gıı hoş her gün çiş atıyo bana. Kaka bulaşıyo ondan hiç bulanmıyo midem ama tencere bilemedim ya

Aventtin cam olanını kullanmıstım kızımda 5.senesi bu ve kac kerede düştü ama gecen oglumun biberonunu kırdım yere düşürdüm lansinohdu philps daha saglam ve daha agır

Lekerler için kosla vanihs kullanıyorm beyaz goldu yıkamadan önce lekenin üstüne döküp bekletiyorum az ovalıyorm cıkıyor hepsi makinayada döküyorum 1 kapak

Benimki yapıyor ama yapana kadar ağlıyor

Ben renklilerde abc kullanıyorum beyazlarda duru granül kullanıyorum menunum canîm

geçenlerde bi doktoru dinliyodum you tubeda sen geldin aklıma ilk ay bebeklerin kulaklarında amniyon sıvısı kalabilirmiş bu yüzden işitme testleri doğru sonuç vermeyebilir dedi.

Canım yenidoğan işitme taraması olduğu için 28 gün içinde yaptırmak lazım aslında fakülteye gitmemek konusunda kesinlikle haklısınız ama ötelemeyin özelde yer araştırın isterseniz asmye gidince de sürekli soruyorlar işitme testini topuk kanı gibi zorunlu bir tarama olduğu için sürekli rahatsız edebilirler

Biz ilk defa misafirliğe gittik benim oğlanı tanıyamadım koltuğa yattı etrafı izledi konuşanları dinledi tam 2 saat şok olduk eşimle arabaya binincede uyudu eve geldiğimz anda bastı çığlıgı zor sakinleştirdim tam gezme meraklısı çıktı bizimki

Biz de henüz yaptırmadık her doktor kontrolünde ve her sağlık ocağına gittiğimde soruyorlar yapılması zorunlu sağlık bakanlığı bunu çok önemsiyor diye anlatıyorlar
2 ayını geçmemeli diye okumuştum eğwr sıkıntı varsa Allah korusun geç kalınmaması adına ne kadar erken o kadar iyi diyorlar

Ay maşallah ne güzel cesaret edip gidebilmişsiniz darısı başımıza..
bizimki de bazen uyumadığında balkona çıkarıyorum dalıp gidiyor hemen ama başka yerlere henüz cesaretim yokz

Bizimki de arada hızlı nefes alıyor hani koşarsında nefes nefese kalırsın ya öyle. Çocuk kalp doktoruna sorduk sorun yok normal dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…