2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Tamam canım krem felan yazdı mı ismini söyler misin. Yazmadıysa bizdeki çok iyiymiş ondan alın
Evet normalde göz damlası olan bir krem verdi teramisin diye. Şimdilik iyi gidiyor. En son 7 saat önce ağrı kesici verdim, şimdilik sorun yok çok şükür. Acaba ağrısı geçmiş olabilir mi? O da paronax s diye bir fitil.
Sünnet işlemine ne kadar ödediniz canım ?
1700 tl idi her şey dahil.

özel kabul edilmiyor. zaten 3 kere geçilemediği için mecbur araştırma ya da fakülteye sevk ediyorlar

bizim yapıldı 3kere doğum yaptığımız hastanede. geçemeyince sevk ettiler.

Yağı ne kadar kullanıyorsun peki ? Birde makatına zarar vermez mi ?

Baya pahalıymış içinde sünnet+oda hariç ne vardı ki ?

Kızlar yine bi sayfayı ben doldurdum ama ancak gece süt sağmak için uyandığımda mesajları okuyabiliyorum benimde bi sorum var sağ göğsümden sağdığım sütle sol göğsümden sağdığım süt arasında nerdeyse yarı yarıya fark var çok şaşırıyorum sol göğsünden hep daha az süt geliyor o yüzden özellikle bebeğe sık sık sol göğsümü veriyorum ama yine bi işe yaramamış. Sağdan 80 ml çıktı soldan 45 ml bu nasıl oluyor anlamıyorum
Bu durum sizce normal mi yoksa başka ne yapayım ?

Benim de soldan daha fazla geliyor iki katı fazla aynı sen gibi. ucu da bariz iki kat daha büyük e dolayısıyla ben de bebek de kriz anlarında hemen sola yükleniyoruz derken zaten sağdan biraz daha hacimli olan sol göğsüm sağa göre baya büyük duruyo, ilk çocumda da böyle olmuştu bunla iyice kalıcı olacak galiba. Nasıl eşitlerim sonradan bilmem

Kime yaptirdiniz sünneti canım..hangi hastanede

Kac günlüksünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…