- 6 Mayıs 2018
- 1.483
- 1.671
- 63
- 33
Evet normalde göz damlası olan bir krem verdi teramisin diye. Şimdilik iyi gidiyor. En son 7 saat önce ağrı kesici verdim, şimdilik sorun yok çok şükür. Acaba ağrısı geçmiş olabilir mi? O da paronax s diye bir fitil.Tamam canım krem felan yazdı mı ismini söyler misin. Yazmadıysa bizdeki çok iyiymiş ondan alın
1700 tl idi her şey dahil.Sünnet işlemine ne kadar ödediniz canım ?
Benimde sık sık emzirmekten dolmuyorYok cnm ya bgn evde temizlik varmıs ben Unutmusum perşembeye kaldı ama mamayı alıp cok az vermeyi düşünüyorum gündüz uyumuyor cunkü süt dolmuyor sürekli emince
Benim nickin hakkını sen veriyorsun canımAllah kolaylık versin benim ikiz olmasa sıkıntı yok bazen ikisi birden ağlıyordu ozaman birinin olması iyiydi artık ağlasalar da yapacak birşey yok sesleri güzel olur artık
Bende yıllardır bunu temenni ettim inşAllah ağrımız geçmiştirBenim şuan ağrım yok inşallah olmazda bundan sonra evlendikten sonra geçer diyorlardı geçmedi belki doğumdan sonra geçer senin gibi umut verdin
özel kabul edilmiyor. zaten 3 kere geçilemediği için mecbur araştırma ya da fakülteye sevk ediyorlarCanım yenidoğan işitme taraması olduğu için 28 gün içinde yaptırmak lazım aslında fakülteye gitmemek konusunda kesinlikle haklısınız ama ötelemeyin özelde yer araştırın isterseniz asmye gidince de sürekli soruyorlar işitme testini topuk kanı gibi zorunlu bir tarama olduğu için sürekli rahatsız edebilirler
bizim yapıldı 3kere doğum yaptığımız hastanede. geçemeyince sevk ettiler.Biz de henüz yaptırmadık her doktor kontrolünde ve her sağlık ocağına gittiğimde soruyorlar yapılması zorunlu sağlık bakanlığı bunu çok önemsiyor diye anlatıyorlar
2 ayını geçmemeli diye okumuştum eğwr sıkıntı varsa Allah korusun geç kalınmaması adına ne kadar erken o kadar iyi diyorlar
Yağı ne kadar kullanıyorsun peki ? Birde makatına zarar vermez mi ?Aptamilde sonra tekrar smaya döndük 2gün oldu eskiis gibi cok içmiyor aptamilde şeker oranı yüksek sanırım tadıda güzeldi kokusuda sma okdr değil dün kaka yapmadı gece popodan enjektörle yag verdim eşimin üstüne fıskırttı 2kere yaptı ben cok aglarsa ıkınıp yapamazsa yeğ veriyorum saatlerxe ıkınıp aglamasındansa yag iyi oluyor gazı bile cıkıyor hemen popoya masaj yapıyorum yag vermezsemde 2.5ml dubhalac veritorum
Ben uni baby kullanıyorum idare ederBebek deterjan olarak ne kullanıyorsunuz sıvı kullanıp memnun kaldığınız bi marka var mı baby me ve duru granül var ama leke çıkarmıyorlar hiç bide tıkıyorlar hazneyi çok sıvı ne önerirsiniz
Üroloji uzmanı yaptı canımKızlar sizin sünneti kim yaptı üroloji doktorumu çocuk cerrahımı sünnetçimi hepsi yapıyormuş doktor birine yaptırın demişti ama unuttumPolyannaolmakisterdim Mermaid1991
Bizimki çocuk cerrahi idiKızlar sizin sünneti kim yaptı üroloji doktorumu çocuk cerrahımı sünnetçimi hepsi yapıyormuş doktor birine yaptırın demişti ama unuttumPolyannaolmakisterdim Mermaid1991
Bize fakülteden 6.ay dediler canımkızlar biz işitme testini geçememiştik biliyorsunuz. fakülteye sevk etmişlerdi. ama şu ortamda gitmekten vazgeçtik. bu testi yaptırmasak ne olur acaba.?ya da ne zamana kadar yapılmalı? zaten ilk yapılanlara güvenmedim hiç.
Baya pahalıymış içinde sünnet+oda hariç ne vardı ki ?Evet normalde göz damlası olan bir krem verdi teramisin diye. Şimdilik iyi gidiyor. En son 7 saat önce ağrı kesici verdim, şimdilik sorun yok çok şükür. Acaba ağrısı geçmiş olabilir mi? O da paronax s diye bir fitil.
1700 tl idi her şey dahil.
Başka hiçbir şey yok. Sen ne kadar ödedin ki?Baya pahalıymış içinde sünnet+oda hariç ne vardı ki ?
1000 TL canım hatta ben onun bile fazla olduğunu düşünüyorumBaşka hiçbir şey yok. Sen ne kadar ödedin ki?
Medicana pahalı bir hastane sanırım. Buradaki en iyi doktor oradaydı sünnet için, o yüzden orayı tercih ettik.
Aman olsun bebeklerimizle iyi ilgilenen doktorlar olsun da. Sen ne zaman yaptırdın?1000 TL canım hatta ben onun bile fazla olduğunu düşünüyorum
Benim de soldan daha fazla geliyor iki katı fazla aynı sen gibi. ucu da bariz iki kat daha büyük e dolayısıyla ben de bebek de kriz anlarında hemen sola yükleniyoruz derken zaten sağdan biraz daha hacimli olan sol göğsüm sağa göre baya büyük duruyo, ilk çocumda da böyle olmuştu bunla iyice kalıcı olacak galiba. Nasıl eşitlerim sonradan bilmemKızlar yine bi sayfayı ben doldurdumama ancak gece süt sağmak için uyandığımda mesajları okuyabiliyorum benimde bi sorum var sağ göğsümden sağdığım sütle sol göğsümden sağdığım süt arasında nerdeyse yarı yarıya fark var çok şaşırıyorum sol göğsünden hep daha az süt geliyor o yüzden özellikle bebeğe sık sık sol göğsümü veriyorum ama yine bi işe yaramamış. Sağdan 80 ml çıktı soldan 45 ml bu nasıl oluyor anlamıyorum
Bu durum sizce normal mi yoksa başka ne yapayım ?
Kime yaptirdiniz sünneti canım..hangi hastanedeBen oğlum 15 günlükken sünnet yaptırdım ameliyathaneye kucağımda götürdüm uyuyordu kapıda aldılar ben kapının önünde bekledim 15 dk sonra çıktılar sünnet işlemi yapılmıştı. Oğlum hemşirenin kucağında doktorla beraber geldiler uyanmıştı hiç sesi çıkmıyordu. Odaya geçtik doktor hayırlı olsun sünnetiniz güzel geçti dedi oraya gazlı bez koymuşlar doktorun kendisi bebek bezini açıp gazlı bezi alıp attı hadi geçmiş olsun 3-4 gün boyunca her alt değiştirmede pipiye zeytinyağı sürün başka hiç birşey kullanmayın 24 saat sonra da banyo yaptırabilirsiniz dedi sonra da istediğiniz an hastaneden çıkabilirsiniz dedi. Hastanede toplam 1 saat ancak durmuşuzdur çok güzel ve rahat bi sünnet geçirdik hiç endişe etmeyin kızlarben ağlamak yerine gülüyordum şükür sünnet gibi büyük bi olayı hallediyoruz diye
Kac günlüksünüzKızlar yine bi sayfayı ben doldurdumama ancak gece süt sağmak için uyandığımda mesajları okuyabiliyorum benimde bi sorum var sağ göğsümden sağdığım sütle sol göğsümden sağdığım süt arasında nerdeyse yarı yarıya fark var çok şaşırıyorum sol göğsünden hep daha az süt geliyor o yüzden özellikle bebeğe sık sık sol göğsümü veriyorum ama yine bi işe yaramamış. Sağdan 80 ml çıktı soldan 45 ml bu nasıl oluyor anlamıyorum
Bu durum sizce normal mi yoksa başka ne yapayım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?