2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Geçmiş olsun. Alerji önemli bir konu. Ne alerjisinden şüheleyorsunuz? Bizde onu kese bunu kese yiyecek bişey kalmadı bu sefer sütüm azaldı

Benimde sol gogsum hem daha buyuk hem daha cok sut geliyor senin dedigin gibi digerinin iki kati gercekten

Biz kullanıyoruz, gerçekten gaz sorununda yardımcı oluyor Ben 2 boyundan da aldım bir pembe 1 yeşil, çok konforlu biberonlar

Anladım canım o krem de iyi. Bak ağrısı olursa bizimki Furacin diye bi krem verdi. Çok iyi geliyor. Antibiyotik yaralara kesiklere çok iyi geliyor. Fitili tam mı kullanıyosun yarım mı bebek küçük olduğu için sünnetçi bize yarım kullanın dedi
Ağrısı daha tam geçmez canım ağrı kesici verdiğin için o hissetmiyodur. Ben fitili kullanırken kremi sürerken hiç ağlamıyo ama etkisi geçince ağlıyodu. Bu sabaha kadar bizimki idrarını yaparken ağlıyodu biraz, yanıyo çünkü o yara. Bu gece fitil kullanmadım artık. Çok ağlamadı. Çişini yaparken de ağlamıyor artık yarası da iyileşti galiba

anam baya zam yapmışlar. geçen sene 1.000tl ye yaptırmıştı arkadaş. ben 4sene önce 2400tl ye doğum yapmıştım bu sene 4.500.hastaneler de aştı artık kendini
Evet ya hastaneler çok zam yapmış. Eğer pandemi devam ederse daha da artar herhalde. Doğumu yapıp aradan çıkarmışız iyi ki

Geçmiş olsun. Alerji önemli bir konu. Ne alerjisinden şüheleyorsunuz? Bizde onu kese bunu kese yiyecek bişey kalmadı bu sefer sütüm azaldı
Doktorda aynı seyi soyledi hem sut azalır hem besleyiciliği dedi en bilinenler sut urunleri kuruyemiş domates yumurta inek eti cilek vs doktor pek kesme taraftarı diil ama ben kendimce kestim bunları bakalım faydası olacakmı

Hadi gecmis olsun darisi basimiza. Bizim yara da iyilessin.
Biraz önce huysuzlandı mesela ağladı ama feryat figan değil. Ayağa aldım salladık kesildi ağlaması. Ağrı ağlaması değil o zaman sanırım. Saati de geldi aslında. Her seferinde ağrısının geçmiş olmasını diliyorum galiba ya. Arada birden ağlıyor herhalde çiş yapıyor o zaman. Tamam ağrısı çok olursa dediğin krem aklımda olsun, trsekkur ederim. Inşallah bir an önce iyilessinler.
Ufak ufak nokta nokta kan oluyor bezi ne zaman geçecek acaba? Kanaması yok aslında çok şükür ama niyeyse öyle minik noktalar oluyor

1700 mü çok çok fazla değilmi yahu. Bizim özel hastane 800 dedi fazla diye yaptırmadık daha doğrusu gidemedik araba yoktu diyeama daha iyi olmuş sünnetçi aynı şeyi 250 ye yaptı. Sağlık olsun insanın gözü para görmüyo tabiki ama çok fazla almışlar. Bi sünnet yani doğum yaptırmadılar

O tencereyi sonra nasıl kullancan gıı hoş her gün çiş atıyo bana. Kaka bulaşıyo ondan hiç bulanmıyo midem ama tencere bilemedim ya
Kuzum kullanmadığın demir tencere yok mu ben kullanmıyorum onu onda kaynatıp kaldırıyorum kan damlası var bir leke yapıyor çıkmıyor kolay kolay 1 sene kullanılacakmış büyüdü mü kıyafetleri üst badilerini falan hep onda kaynatırım leke olanları azda olsa çıkartıyor kan damlasının lekesini kaynatmak sende yap kendine bi tencere aslında düdüklü tencere en iyisi

Aventtin cam olanını kullanmıstım kızımda 5.senesi bu ve kac kerede düştü ama gecen oglumun biberonunu kırdım yere düşürdüm lansinohdu philps daha saglam ve daha agır
Evet Philips cam var sağlam baya kalın camı

2 gün içinde hiçbişey kalmicak inşAllah. Ben her baktığımda içim gidiyor ama mecbur yapılacaktı. Büyüdüğünde yapılsaydı daha zor olacaktı ya da anladığında. Böyle teselli ediyorum kendimi evet birden ağladığı zamanlar çişini yaparken yanmasından kaynaklı
Kan normal canım devamlı akan bi kan yoksa pipisinde normaldir. Bizim kan yoktu başta sargı beziyle sarmıştı etrafını bi gece öyle durdu sonraki gün de bezi çıkardı ama kremi boca ettiği için farketmemiş olabilirim sonra dikişler iyileşiyor onlar da düşüyor bizim o süreçte şuan
Hayırlı olsun canım Rabbim damatlığına göstersin İnşAllah en kısa sürede en az acıyla atlatırlar bunu da hallettik Erkekler bişe çekmiyo reglidir doğumudur tüm zor şeyler kadınlarda diyoruz da erkeklerde de sünnet var. Bi tek bu var tabi

Yok ki kullanmadığım bi tencere. Benim banyoda bi kabım var onda hallediyorum.
Düdüklümü hahah kapağını kapatıp o basınçla kaynaksak kesin çıkar o lekeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…