Geçmiş olsun. Alerji önemli bir konu. Ne alerjisinden şüheleyorsunuz? Bizde onu kese bunu kese yiyecek bişey kalmadı bu sefer sütüm azaldıBugun genel cerraha gittim profa gogus teki kitleler tıkanıklık için oda aynı seyi soyledi emzir dedi cozum bulursan yaz diyen arkadaşlar malesef bulamadım yalnız bi arkadaşıma olmuş cocugu 7 yasında hala duruyomus kitlelerbebekte alerji cıktı onada cozum yok bulana kadar cocuk buyur diyo reflusu için bitkisel bi ila.ç tavsiye etti bakalım inş ondan bari kurtuluruz uykusunda cok hırıldamaya basladı
bize zaman verilmedi. sevk kağıdınızla gelin randevuya gerek yok dendiBize fakülteden 6.ay dediler canım
anam baya zam yapmışlar. geçen sene 1.000tl ye yaptırmıştı arkadaş. ben 4sene önce 2400tl ye doğum yapmıştım bu sene 4.500.hastaneler de aştı artık kendiniAman olsun bebeklerimizle iyi ilgilenen doktorlar olsun da. Sen ne zaman yaptırdın?
Geçen hafta gittim sadece karnımdan baktıKontrole gittin mi peki canım nasıl bakıyor karından mı
2mllik küçük enjektörle 1-1,5ml veriyorum zarar vermiyo cnm ucu küçük zaten fitil daha büyükYağı ne kadar kullanıyorsun peki ? Birde makatına zarar vermez mi ?
Kızlar yine bi sayfayı ben doldurdumama ancak gece süt sağmak için uyandığımda mesajları okuyabiliyorum benimde bi sorum var sağ göğsümden sağdığım sütle sol göğsümden sağdığım süt arasında nerdeyse yarı yarıya fark var çok şaşırıyorum sol göğsünden hep daha az süt geliyor o yüzden özellikle bebeğe sık sık sol göğsümü veriyorum ama yine bi işe yaramamış. Sağdan 80 ml çıktı soldan 45 ml bu nasıl oluyor anlamıyorum
Bu durum sizce normal mi yoksa başka ne yapayım ?
Biz kullanıyoruz, gerçekten gaz sorununda yardımcı oluyorAnneler yeni bi soruyla karşınızdayımbiberon alıcam Dr.browns düşünüyorum artık miktarlar arttıkça 125 ml küçük gelecek büyük alıcam cam almaktan yanayım ama bi kaç ay sonra çocuk kırar diyorlar plastiğede güvenemiyorum tabi ona göre üretmişlerdir sağlıklıdır belki ama fikri olan var mı ??? @Reengarenk canım sen comoto diye bir biberondan bahsetmiştin özelliği ne plastik mi aldın mı memnunmusun
Anladım canım o krem de iyi. Bak ağrısı olursa bizimki Furacin diye bi krem verdi. Çok iyi geliyor. Antibiyotik yaralara kesiklere çok iyi geliyor. Fitili tam mı kullanıyosun yarım mı bebek küçük olduğu için sünnetçi bize yarım kullanın dediEvet normalde göz damlası olan bir krem verdi teramisin diye. Şimdilik iyi gidiyor. En son 7 saat önce ağrı kesici verdim, şimdilik sorun yok çok şükür. Acaba ağrısı geçmiş olabilir mi? O da paronax s diye bir fitil.
1700 tl idi her şey dahil.
Evet ya hastaneler çok zam yapmış. Eğer pandemi devam ederse daha da artar herhalde. Doğumu yapıp aradan çıkarmışız iyi kianam baya zam yapmışlar. geçen sene 1.000tl ye yaptırmıştı arkadaş. ben 4sene önce 2400tl ye doğum yapmıştım bu sene 4.500.hastaneler de aştı artık kendini
Doktorda aynı seyi soyledi hem sut azalır hem besleyiciliği dedi en bilinenler sut urunleri kuruyemiş domates yumurta inek eti cilek vs doktor pek kesme taraftarı diil ama ben kendimce kestim bunları bakalım faydası olacakmıGeçmiş olsun. Alerji önemli bir konu. Ne alerjisinden şüheleyorsunuz? Bizde onu kese bunu kese yiyecek bişey kalmadı bu sefer sütüm azaldı
Hadi gecmis olsun darisi basimiza. Bizim yara da iyilessin.Anladım canım o krem de iyi. Bak ağrısı olursa bizimki Furacin diye bi krem verdi. Çok iyi geliyor. Antibiyotik yaralara kesiklere çok iyi geliyor. Fitili tam mı kullanıyosun yarım mı bebek küçük olduğu için sünnetçi bize yarım kullanın dedi
Ağrısı daha tam geçmez canım ağrı kesici verdiğin için o hissetmiyodur. Ben fitili kullanırken kremi sürerken hiç ağlamıyo ama etkisi geçince ağlıyodu. Bu sabaha kadar bizimki idrarını yaparken ağlıyodu biraz yanıyo çünkü o yara. Bu gece fitil kullanmadım artık. Çok ağlamadı. Çişini yaparken de ağlamıyor artık yarası da iyileşti galiba
Bende öyle düşünüyorum canım ya gönlüm camdan yanaDoğrudur canım bilemedim bende şimdi.
Canım benim görümcem 1 yaşına kadar cam kullandı hiç kırılmadı da birşey de olmadı en sağlıklı cam
1700 müEvet normalde göz damlası olan bir krem verdi teramisin diye. Şimdilik iyi gidiyor. En son 7 saat önce ağrı kesici verdim, şimdilik sorun yok çok şükür. Acaba ağrısı geçmiş olabilir mi? O da paronax s diye bir fitil.
1700 tl idi her şey dahil.
Kuzum kullanmadığın demir tencere yok mu ben kullanmıyorum onu onda kaynatıp kaldırıyorumO tencereyi sonra nasıl kullancan gııhoş her gün çiş atıyo bana. Kaka bulaşıyo ondan hiç bulanmıyo midem ama tencere bilemedim ya
Evet Philips cam var sağlam baya kalın camıAventtin cam olanını kullanmıstım kızımda 5.senesi bu ve kac kerede düştü ama gecen oglumun biberonunu kırdım yere düşürdüm lansinohdu philps daha saglam ve daha agır
Tamam canım sağol aklımda olsunBen renklilerde abc kullanıyorum beyazlarda duru granül kullanıyorum menunum canîm
2 gün içinde hiçbişey kalmicak inşAllah. Ben her baktığımda içim gidiyor ama mecbur yapılacaktı. Büyüdüğünde yapılsaydı daha zor olacaktı ya da anladığında. Böyle teselli ediyorum kendimiHadi gecmis olsun darisi basimiza. Bizim yara da iyilessin.
Biraz önce huysuzlandı mesela ağladı ama feryat figan değil. Ayağa aldım salladık kesildi ağlaması. Ağrı ağlaması değil o zaman sanırım. Saati de geldi aslında. Her seferinde ağrısının geçmiş olmasını diliyorum galiba ya.Arada birden ağlıyor herhalde çiş yapıyor o zaman. Tamam ağrısı çok olursa dediğin krem aklımda olsun, trsekkur ederim. Inşallah bir an önce iyilessinler.
Ufak ufak nokta nokta kan oluyor bezi ne zaman geçecek acaba? Kanaması yok aslında çok şükür ama niyeyse öyle minik noktalar oluyor
Yok ki kullanmadığım bi tencere. Benim banyoda bi kabım var onda hallediyorum.Kuzum kullanmadığın demir tencere yok mu ben kullanmıyorum onu onda kaynatıp kaldırıyorumkan damlası var bir leke yapıyor çıkmıyor kolay kolay 1 sene kullanılacakmış büyüdü mü kıyafetleri üst badilerini falan hep onda kaynatırım leke olanları azda olsa çıkartıyor kan damlasının lekesini kaynatmak sende yap kendine bi tencere aslında düdüklü tencere en iyisi
Kesin kesin hemde ne çıkar yani bi daha leke tutmazYok ki kullanmadığım bi tencere. Benim banyoda bi kabım var onda hallediyorum.
Düdüklümü hahahkapağını kapatıp o basınçla kaynaksak kesin çıkar o lekeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?