Tamam canım bakayım bi onlarada teşekkür ederimBiz kullanıyoruz, gerçekten gaz sorununda yardımcı oluyorBen 2 boyundan da aldım bir pembe 1 yeşil, çok konforlu biberonlar
Çünkü tutamazKesin kesin hemde ne çıkar yani bi daha leke tutmaz
Eğer kakası katı değilse normal canım benimkiler bazen 2 gün yapmıyorlar 2 günden sonra rahatsız olduklarını belli ediyorlar ıkın ıkın bihal oluyorlar..
Canjm benimki genelde ustunu degistirirken hapsuruyor
Canim benimki bazen 2gun yapmiyor ama sonrasinda yapiyor bazen 1 gun arayla yapiyor ama sonrasinda kaka miktari fazla olmali ve kati olmamali
Enjektörle verıyorz biz yagı kabızsa yag gitmiyo zaten pırtlatıyo hemen masaj yapıyorm popoya yapıyor rahatlıyo
İçine ver cnm sık baska türlü yapamaz mama yiyorsa mamanın içinede koyabilirsin ama popo daha iyi acıyo yumusatıyoIçine vermedim dıştan sürdüm sadece
Canım Kan ilacını ne kullanıyorsun leke yapmayanlarda varmış markasını hatırlamıyorum da ablama sorarım ilk bebek de onun da çoğu kıyafet leke olmuştu ikinci de farklı bir ilaç kullanıyor seviniyordu leke yapmıyor diye sorayım ona bir yazayımKesin kesin hemde ne çıkar yani bi daha leke tutmaz
Ay çok iyi olur canım yaCanım Kan ilacını ne kullanıyorsun leke yapmayanlarda varmış markasını hatırlamıyorum da ablama sorarım ilk bebek de onun da çoğu kıyafet leke olmuştu ikinci de farklı bir ilaç kullanıyor seviniyordu leke yapmıyor diye sorayım ona bir yazayım
Anne sütü ile beslendiği için 10 güne kadar normalmiş. Benimki de kabız. Bioagaia probiyotik kullanıyoruz bizKızlar bizim bebek dünden beri çok ıkınıyor kakası da tanecikli sanırım kabız oluyor. Sadece anne sütü içiyor neden kabız oluyor ki ? Napmam lazım kabız olmaması için zeytinyağlı damla kullanıyorum zaten. Zeytinyağı ve masaj dışında bi öneriniz var mı kakasını yapıyor Allahtan. Ama işte çok ıkınarak yapıyor dün baktım çok ıkınıyor karnına masaj yaptım. Masajdan sonra da baya yaptı ama o raddeye gelmeden yapacak bişe var mı
İnternette popo kaslarını kullanmayı öğreniyorlar yazıyordu benimkide 4 gündür öyle yapıyor ama yapana kadar kızarıyor ıkınıyor kaç saat sürüyorKızlar bizim bebek dünden beri çok ıkınıyor kakası da tanecikli sanırım kabız oluyor. Sadece anne sütü içiyor neden kabız oluyor ki ? Napmam lazım kabız olmaması için zeytinyağlı damla kullanıyorum zaten. Zeytinyağı ve masaj dışında bi öneriniz var mı kakasını yapıyor Allahtan. Ama işte çok ıkınarak yapıyor dün baktım çok ıkınıyor karnına masaj yaptım. Masajdan sonra da baya yaptı ama o raddeye gelmeden yapacak bişe var mı
Probiyotiğin faydası oluyor muAnne sütü ile beslendiği için 10 güne kadar normalmiş. Benimki de kabız. Bioagaia probiyotik kullanıyoruz biz
Bizimki de aynen öyle. Demekki normal bişe ilk defa duyuyorum tamam öğrensin kasları kullanmayı da o nasıl ıkınmak kadınlar doğumda o kadar ıkınmıyorİnternette popo kaslarını kullanmayı öğreniyorlar yazıyordu benimkide 4 gündür öyle yapıyor ama yapana kadar kızarıyor ıkınıyor kaç saat sürüyor
Kan ilacını niye kullanıyorsun canımAy çok iyi olur canım yaferrum kullanıyorduk değiştirdik onun lekesi kırmızıydı kan gibi şimdikide fermix renksiz yağ gibi duruyor ilk görünce sevinmiştim kıyafete damladı ilk belli olmadı makinadan bi çıktı turuncu gibi çok kötü bir lekesi var kıyafetleri maf ediyor zaten ağzından çıkarıyor yarısını mamasınada katıyoruz ondan bile bulaştığı oluyor kıyafetlere
Oluyor bagırsakları harekete geciriyor bizimkine sancı yaptı baya ben bıraktım ama kabız olsa iyi gelirdi eminimProbiyotiğin faydası oluyor mu
Canım sordum ben ablama ocean ın Demir ilacı leke yapmıyormuşAy çok iyi olur canım yaferrum kullanıyorduk değiştirdik onun lekesi kırmızıydı kan gibi şimdikide fermix renksiz yağ gibi duruyor ilk görünce sevinmiştim kıyafete damladı ilk belli olmadı makinadan bi çıktı turuncu gibi çok kötü bir lekesi var kıyafetleri maf ediyor zaten ağzından çıkarıyor yarısını mamasınada katıyoruz ondan bile bulaştığı oluyor kıyafetlere
İçine ver cnm sık baska türlü yapamaz mama yiyorsa mamanın içinede koyabilirsin ama popo daha iyi acıyo yumusatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?