Yok canım yapiyla alakalı ben ilk hamilelikte çok zayıftım geç çıktı şimdi normal bi kilodayim geç çıkacak gibi duruyor hatta ilk aylarda zayıflıyorum ben..
Arkadaşlar ben bu meme ağrisi olayi daldim memede ağri ilk belirti olanlar erkekmiş sizce doğru mu bende de prenseslerde olmadı ilk cocuğu olmayanlar yorum yapar mi canlarim ayy merakli melehat oldum vallaharaştirmayida cok seviyorum
Arkadaşlar ben bu meme ağrisi olayi daldim memede ağri ilk belirti olanlar erkekmiş sizce doğru mu bende de prenseslerde olmadı ilk cocuğu olmayanlar yorum yapar mi canlarim ayy merakli melehat oldum vallaharaştirmayida cok seviyorum
Hahah ben hamileliği öğrendiğimden beri oğluşum diye konuşasım geliyo. O kadar çok oğlan moduna girdim ki kız olursa da yarmagül gibi bişey olcak galiba yavrum hadi bakalım vakti gelince hayırlısıyla öğrenelim inşaallah. Çok merak ediyorum şimdiden
benm normalde regl dönemi filan öle şişmezdi hiç zaten protez var şişsede anlamazdım ama gebeliğimin 5.haftasından beri o kdr gergin ve şişlerki gözle bile görülüyor :)))
Bnmkiler mesela erkek bebeklerde 2.5 ayken ağrı şişme başladı ama kzlarda gebe olduğunu öğrenmeden bı hassaslk basliyo ben adet oldm saniyorm sonra gebe oldugumu anladktan sonra aşırı ağrı sızı başlıyor
Kasklardami ağrın öyle bir teori yok. :) Ama benm erkk bebekde kasıkta ağrı oluyordu ve kahverengi leke geliyordu. Bu herkese degiseblr belki sendeki benm gibidir göğsünde hassaslık oldu mu ilk ay