2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yok ilk diğil canim iyi duşunuyorum dinleniyorum inşallah hiçbisey olmaz
Amin ama ikizse daha dikkatli ol .iyi düşün ins bişe olmaz. Birde belli oluyo bı anda ne olacağı . Oyuzden stres bile etkiliyor. Ben ikizlerime ölmüş dedi Dr oysa kalp atışı başlamamış geç dollenmeyms üzüntüden aglamaktan kaybettim .15 gün daha bekledm gttmki kalp atışı var ama okadar uzukunce kalpbi yavaşladı düşürdüm gömdük derkn Dr a gttm koku vardı Dr bebek bar dedi kürtaj yaptı .hayırlısı böyleymiş . Eğer olacaksa hicbise engel olamaz ama stresden uzak olun mutlu olacağız şeyler yapın. Olumsz insanlardan uzak durun

Canim kariştirdin heralde benim ikiz diğil en azindan en son gittiğim tekti mannakim

Inşallah birdaha yaşmazsiniz zor zamanlad gecirmişsiniz ne yapcaksiniz olcaği varmiş elden bişey gelmez

Sen hamile diğilsin yane anladimmaşallah 5 tane varmiş allah bağişlasin

Iki saattir aralikli olarak giren kasik agrilarim var. Tam adet oldugum gunlerdeki gbi asiri bi sekilde oluyor geçiyor. Kac kere wcyr gttim kanamam var mi diye

Iyi aksamlar kimler ikiz bekliyordu
Benimde suan ikiz ama birinin kaybolma ihtimali var cumartesi randevumuz var doktorum tekrar bakacak. Oyle bekliyorum hissiz hicbir sey dusunmemeye calisiyorum. Rabbim saglikli sihhatli hayirlisini nasip etsin bize..
Balik yiyemedigim icin balik yagi yazdi doktorum haricinde folik asit ve gunde 1 progestan aliyorum.
Cok sukur lekelenmelerim bitti..
Ama icerde kac bebek var bilemiyorummm

Merhaba canım, ben de aynı durumdayım. 5+3 te tek kese vardı, 6+5 te iki kese, birinde kalp atışını duyduk, diğeri kaybolabilir hemen ikiz diyemeyiz dedi doktor. Benim randevum da cumartesi Su an bende tepkisiz bir durumdayim. Merak ediyorum tek mi ikiz mi diye ama tek olsun diyorum ne ikiz.. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum sadece omepa vm ve demir alıyorum bir de 400 mg progestan. Omepa VM nin içinde OMEGA 3 folik asit B12 d vitamini demir iyot vs birçok şey var. 5+3 te iken lekelenmem olmuştu hemen progestana başladım. Bir iki gun silindikce kahverengimsi gördüm geçti sonra. Son muayenede ikiz olma ihtimalini de düşünerek 12. Haftaya kadar kullanacağız dedi doktor. Ben de kaç bebek var bilmiyorum ama anormal birşey de olmadığı için ikiz muamelesi yapıyoruz evde ha cumartesi tek görürsek de nasibimizde tek varmış deriz yapacak birşey yok Hayırlısıyla sağlıkla kavusalim da Rabbimden ne gelirse başımın üstüne

Selam kızlar nasılsınız?
Gün içinde çok yazışma olmuş üstünkörü okudum cevap yazamadım tek tek. Bugün öğlen 1 gibi bı yattım 4 ten sonra kalktım Resmen işi gücü serdim, yarına baya iş kaldı dışarda yapmam gereken Hala da yatsam uyuyacak moddayim

Bebek gözüktüğü taraf kiza benziyor oteki kesede bebek görürsen inşallah onada yorum yaparim doktorlar bile yanniş soyluyor canim yanilma payi var bizimki tahmin
Cumartesi heyecanla bekleniyor diğer kese için Bakalım tahminin tutacak mı Tabii ki tahmin, su an için sadece Allah biliyor kız mı erkek mi emanet edeceğini

Hatta baya konu komşu akraba ultrason atiyor ama tam haftasini soylemek lazim bilmem gerek yoksa yanilma oluyor tabi
Canımmm benim minişime de bakar mısın sana zahmet bakalım tahminin çıkacak mı

Eklentiler

• 38CA5871-3FC5-496A-8AD2-85328B932B4D.webp
    37 KB · Görüntüleme: 39
Benim iki kese gözüktü benimde lekelenmem var gitme ihtimali demi var

Benim iki kese gözüktü benimde lekelenmem var gitme ihtimali demi var
5+3 ile 5+5 arası gibi bende de oldu geçti lekelenme. Bir çok gebelikte oluyor zaten sadece lekelenme ile endişe etmeye gerek yok , üzme kendini. Progestan kullanıyor muydun, kullanmiyorsan doktoruna sor bence, lekelenme artarsa ve kırmızı kana dönüşürse de acil doktora ulaşmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…