2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Erkeğe benzentim ben hayirlisi olsunkusura bakma bugun misafir vardi geç girdim
Estağfurullah ne kusuru, teşekkür ederim güya sağlıklı olsun yeter diyorum ama cinsiyeti de çok merak ediyorum bakalım hayırlısı İnşallah

Onlarda kız bebekde daha fazla oluyordur ağrı siakinlik eminim çünkü imkansz bu .bı arkadasmda dediginz oldu ama kız bebeğinde daha fazlaymış. Lakin kadınların genelnde erkek bebekse gogusde hiç belirti olmaz 2 aydan sonra baslar

1 aylıkken kime desem tutuyor..hayirlsii
Canim tahmindir hiçbiri kesin diğil yane teori adı ustunde hayirlisi ile sağlikli olsunlarda kiz erkek rabbim ne nasip ederse benim ultrason cin takvimi falan erkek ama senin teori tutcak mi merak ettim

benm normalde regl dönemi filan öle şişmezdi hiç zaten protez var şişsede anlamazdım ama gebeliğimin 5.haftasından beri o kdr gergin ve şişlerki gözle bile görülüyor :)))

Benim 2 ay dolmak üzere yuruyemiyorum peki benim bebek ne oluyor o zaman anlamadim

Selam kizlar az once hastaneden geldim. Kalp atislarini duyduk cok şükür. Kesem hala duzelmemis kum saati gib olmus kum saatinin daraldigi yerdeymis bebek. Dusuk riski var sürekli yatman lazim dedi.bi igne yapıldı bide serum takıldı geldim simdi. Haftaya sali konrtolum var.

Cok geçmiş olsun cok şukur kalp atişi görmuşsun bende var duşuk riski rabbim korusun dinlen yat

Aaa çiğ ete dokunma derken? Nasıl pişiricez ki? Ben mi yanlış anladım acaba

Ay benim en başından beri sızlama var. Kız bebek hevesim var ama erkek gibi hissediyorum. Hadi bakalım hayırlısı

gözün aydın canmm kalp atışını duymuşsun... dinlen dikkat et kendine ve bebeğine

Ay benim en başından beri sızlama var. Kız bebek hevesim var ama erkek gibi hissediyorum. Hadi bakalım hayırlısı
bende aynıyım kız olsun diyorum sanki ama erkek hissediyorm... kızımda hep kız hissetmiştim hatta sanki sadece kız oluyomuş gibi düşünüyordum erkek aklma gelmiyodu...

bende aynıyım kız olsun diyorum sanki ama erkek hissediyorm... kızımda hep kız hissetmiştim hatta sanki sadece kız oluyomuş gibi düşünüyordum erkek aklma gelmiyodu...
Hahah ben hamileliği öğrendiğimden beri oğluşum diye konuşasım geliyo. O kadar çok oğlan moduna girdim ki kız olursa da yarmagül gibi bişey olcak galiba yavrum hadi bakalım vakti gelince hayırlısıyla öğrenelim inşaallah. Çok merak ediyorum şimdiden

Acaba ben ikiz kız falan mı doğurucam honştayn inekleri gibi geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…