Canim teyzem erkek bebek dogum yapti adet gelmeden meme ağrisi aşiri vardi devam etti kiz kardeşim 1 ay önce oğlu oldu gine memede ağri başladi yatta yatamiyordu onu bende denedim benim cewremde hep erkek mesela benim prensesler var onlarda hiç olmadi artik bilemiycem
Onlarda kız bebekde daha fazla oluyordur ağrı siakinlik eminim çünkü imkansz bu .bı arkadasmda dediginz oldu ama kız bebeğinde daha fazlaymış. Lakin kadınların genelnde erkek bebekse gogusde hiç belirti olmaz 2 aydan sonra baslar
Canim tahmindir hiçbiri kesin diğil yane teori adı ustunde hayirlisi ile sağlikli olsunlarda kiz erkek rabbim ne nasip ederse benim ultrason cin takvimi falan erkek ama senin teori tutcak mi merak ettim
Onlarda kız bebekde daha fazla oluyordur ağrı siakinlik eminim çünkü imkansz bu .bı arkadasmda dediginz oldu ama kız bebeğinde daha fazlaymış. Lakin kadınların genelnde erkek bebekse gogusde hiç belirti olmaz 2 aydan sonra baslar
benm normalde regl dönemi filan öle şişmezdi hiç zaten protez var şişsede anlamazdım ama gebeliğimin 5.haftasından beri o kdr gergin ve şişlerki gözle bile görülüyor :)))
Selam kizlar az once hastaneden geldim. Kalp atislarini duyduk cok şükür. Kesem hala duzelmemis kum saati gib olmus kum saatinin daraldigi yerdeymis bebek. Dusuk riski var sürekli yatman lazim dedi.bi igne yapıldı bide serum takıldı geldim simdi. Haftaya sali konrtolum var.
Selam kizlar az once hastaneden geldim. Kalp atislarini duyduk cok şükür. Kesem hala duzelmemis kum saati gib olmus kum saatinin daraldigi yerdeymis bebek. Dusuk riski var sürekli yatman lazim dedi.bi igne yapıldı bide serum takıldı geldim simdi. Haftaya sali konrtolum var.
Bana çiğ ete dokunma, tam pişmemiş et yeme, salam, sosis, pastırma, kavurma vs yeme sucuk canın çok çekerse önce haşla sonra tavada pişir ye dedi. Tatlıdır kızartmadır çok yeme dedi, peynirlere dikkat et dedi sert peynir ya da taze kaşar tüket dedi sanırım bir sonraki gidişimizde daha detaylı yasaklı listesi verecekler. Nar ye bol bol dedi
Kızlar gebrlkde blmsel olarak kız bebekde göğüs fazla büyür erkk bebekde 3/1 oranda az..benm ve çevremdeki 100 lerce kadinda tuttu. Bakalm sizlerde tutacak mı? Göğüs ilk hamile olduğunuzu anladiginz vakitlerde ağrı sızı cekilme başladıysa ki kız bebekdir. Ama erkek bebekde 2 aydan sonra başlıyor genelde. Bakalm tutacak mı sizlerdede.:) Hayirlisi
Bazı kadınlarda iki cinsiyette de sızlama erken baslito ama aslnda o kadnlarda eminm kız bebekde daha aşırı sızlama vs vardr.
bende aynıyım kız olsun diyorum sanki ama erkek hissediyorm... kızımda hep kız hissetmiştim hatta sanki sadece kız oluyomuş gibi düşünüyordum erkek aklma gelmiyodu...
bende aynıyım kız olsun diyorum sanki ama erkek hissediyorm... kızımda hep kız hissetmiştim hatta sanki sadece kız oluyomuş gibi düşünüyordum erkek aklma gelmiyodu...
Hahah ben hamileliği öğrendiğimden beri oğluşum diye konuşasım geliyo. O kadar çok oğlan moduna girdim ki kız olursa da yarmagül gibi bişey olcak galiba yavrum hadi bakalım vakti gelince hayırlısıyla öğrenelim inşaallah. Çok merak ediyorum şimdiden
Kızlar gebrlkde blmsel olarak kız bebekde göğüs fazla büyür erkk bebekde 3/1 oranda az..benm ve çevremdeki 100 lerce kadinda tuttu. Bakalm sizlerde tutacak mı? Göğüs ilk hamile olduğunuzu anladiginz vakitlerde ağrı sızı cekilme başladıysa ki kız bebekdir. Ama erkek bebekde 2 aydan sonra başlıyor genelde. Bakalm tutacak mı sizlerdede.:) Hayirlisi
Bazı kadınlarda iki cinsiyette de sızlama erken baslito ama aslnda o kadnlarda eminm kız bebekde daha aşırı sızlama vs vardr.