2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Slm kizlar bugun kan ve idrar sonuclarimi goaterdm dr'a. Şukur temiz cikti Dr ciger yemememi soyledi onun yerine salam sosis sucuk ye dedi Niye sizce etrafimdakiler ciger dusuk yapiyomus diye dediler.Bidw ikili taramayi kacinci haftada yaptinz?
Kızımda çok yedim şükür bişey olmadı 12.haftada yapılıyo canım

Taze zencefil mi ?

Bekleyip gorcem artık daha oncede bunu yaşadığım icin pek umutlanamiyorum

A anidefteri bende bilgilerimi vereyim canım liste için
Tüp bebekte farklı hesaplanıyor ama
Sat 6 Ocak kabul edildi
Yaş 30
Başlangıç kilo 73
2. Gebeliğim
şehir Hatay

gunaydin kizlar bulantilar yuzunden cok aktif olamiyorm oglumda da bu sekilde olmuştum serumla ayakta duruyordum yine ayniym bulanti kusma halsizlik yerimden kalkamiyorum resmen önerdiginiz iyi geldigini bildginz bişey var mi

Günaydın hanımlar bugün kontrolüm var dua edin lütfen İnşAllah bebeğimin kalbi atmaya devam ediyordur ve gelişimi haftasıyla uyumludur. Anne olmak ne zor zanaatmış
yüreğini ferah tut iyidir inşallah canım
Bende hep aynı korkularla gidiyorum doktora
Annelik içgüdüsü ile üzüyoruz kendimizi yok yere

Günaydın hanımlar bugün kontrolüm var dua edin lütfen İnşAllah bebeğimin kalbi atmaya devam ediyordur ve gelişimi haftasıyla uyumludur. Anne olmak ne zor zanaatmış
Bende su an dktora gidiyorum canm dun gece lekelenmem oldu. Dualarim seninle ins kalp atisini duyariz ikimizde

Günaydın.Bende bu gün devletteki doktoruma gideceğim sağlıklı haberler alalılım inşaallah.Valla bu 3.ama o korku o heyecan hep aynı Rabbime şükürler olsun bize bu duyguları yaşamayı nasip ettiği için.

Slm kizlar bugun kan ve idrar sonuclarimi goaterdm dr'a. Şukur temiz cikti Dr ciger yemememi soyledi onun yerine salam sosis sucuk ye dedi Niye sizce etrafimdakiler ciger dusuk yapiyomus diye dediler.Bidw ikili taramayi kacinci haftada yaptinz?

Çok ilginç ben 2 doktora gittim en çok uyardıkları şey salam sucuk sosis konusu oldu. Yeme diyor doktorlar sizinki neden ye dedi acaba. Sucuğu canın çok çekerse önce haşla sonra tavada pişir ye dedi hatta. Yediyseniz endişelenmeyin ama bence siz yine de dikkatli tüketin şarküteri ürünlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…