2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
masallah ben kendimi yalniz saniyodum araları cok olcak diye endiseleniyodum simdi cesaret geldi banada :)
seninki kaç yaşında
her gebelik kendine has ama benim hiç ayırıcı bi belirtim olmadı ya ne midem bulandı ne göğsüm sızladı.İkisindede 25 kilo aldım.Kızımda vermem 3 yıl sürdü .oğlumda 5 ay sonra vermiştim bitek karnım şişti çünkü.Eğer lilo alimı basen popo bölgesinden başlarsa kız olabilir bu teoriye göre.

Ö
A anidefteri
Canım ben de
Sat 9 ocak
Yaş 27
İlk çocuk
Kg 61
satlar aynı olmasına rağmen tahmini doğum tarihi arasında nasıl fark oluyor o kısmı anlayamadım ben benim de 9 Ocak ama tahmini Doğum 15 ekim
Listede de farklılıklar var sata göre hesaplatmıyor sanırım herkes

internette biraz araştırdım da diyorki bol miktarda su için az ama sık yemek yiyin bir de sol tarafa uzanınca biraz geçiyormuş.ani kalkıp oturmamak da lazım.
Fazla su içemiyorum doğru ama yok olacak gibi değil yesem de kendime gelemiyorum.Bugün avmye gittik hemen başım döndüğü için oturduk yemek yedik hemen döndük dolaşamıyorum bile

Evet canım aynıymıyeni farkettim .takvim için kalp atışlarını duyunca eklemek istedim .gecen ekledim bebeğimi kaybettim moralim bozuldu .bugun muhtemelen 5+3 olmuş. Senin ne kadar olmuştı en son

Benim 6+3’tü bugün canım. Saat 12’yi geçtiği için hatta 6+4 oldum. Senin nasıl 5. haftan oluyo?

Malesef hic umutlu olamicam iki dusuk yasadim ve ikiside boyle baslamisti. Yarin doktor randevum var ama butun hevesim kacti oturup aglamak istiorum hüngür hüngür.
Olumsuz düşünme hemen canım umut her zaman vardır asla kaybetme umudunu.stres daha kötü yapar gidişatı korkma o yüzden.elini karnına koy ve bebeğim benimle kalcak de dua et kendini motive et Güzel düşün ki güzel olsun

Fazla su içemiyorum doğru ama yok olacak gibi değil yesem de kendime gelemiyorum.Bugün avmye gittik hemen başım döndüğü için oturduk yemek yedik hemen döndük dolaşamıyorum bile
Geçicek inş canım sabırlı ol.bende de bel ağrısı oluyor 10 dk dan fazla ayakta duramıyorum.doktoruna danış ama neden bu kdr fazla baş dönmen günlük hayatını etkileyecek kdr

Slm kizlar bugun kan ve idrar sonuclarimi goaterdm dr'a. Şukur temiz cikti Dr ciger yemememi soyledi onun yerine salam sosis sucuk ye dedi Niye sizce etrafimdakiler ciger dusuk yapiyomus diye dediler.Bidw ikili taramayi kacinci haftada yaptinz?

Slm kizlar bugun kan ve idrar sonuclarimi goaterdm dr'a. Şukur temiz cikti Dr ciger yemememi soyledi onun yerine salam sosis sucuk ye dedi Niye sizce etrafimdakiler ciger dusuk yapiyomus diye dediler.Bidw ikili taramayi kacinci haftada yaptinz?
iyiki ciğere değindin onu söylemekte yarar var tüm hamişler okusun inş.prof.dr Bülent Tıraş ın sayfasında okudum ilk 3 ay yememek lazımmış ciğerde yüksek oranda A vitamini varmış bi sebepten zararlıymış.( sebze meyvedeki a vitamini sakıncalı değilmiş bu arada o farklı ) bebekte kusurlara sebep olablrmiş amaa bir kere yemek ile olacak şey deilmiş bu hergün yersen abartırsan bebeğe zarar verirmiş.ben mesela 1 hafta önce yemiştim.bir kere yediniz diye endişelenmeyin diyor.ilk 3 aydan sonra da çok az miktarda yenilebilrmiş sınırlı ama doğurana kadar yemem ben artık

Yüksek a vitamini özellikle gözlerini olumsuz etkiliyormuş. Ciğer burada doğurana kadar yemeni istemiyorlar. Yumurta iyi pişecek peynir kesinlikle sert olacak.
birde bulantı çok yaşayan var gurubu takip ediyorum. Bulantı için zencefil öneriyorlar. İlaç asla vermiyorlar. Aklınızda olsun. Yurtdışındayım bende.

Doktorun ne dedi bu duruma hiç bilemiyorum insallah sıkıntı yoktur. Bu protein kacagı benim ilk hamileliği de doğuma yakın oldu Yüksel tansiyon sislik VS vardı dogum erken almıştı doktorum. Ama gebeliğin baslarında nasıl bir tedavi uygulanıyor

Kızımda bel cevrem genişledi popo üstüne kilo aldım ablamda aynı sekilde arkadasımda aynı şekilde oldu kız

11 yaş olcak araları :)

Kese gorunme konusu biraz kişiden kişiye değişiyor enzim 741 di değerim karından kese göründü doktorda şaşırdı 1500 lerde görünür normalde dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…