Gercekten hic umudum yok smdi kalp atisi duysam bile sevinemicem bu kanamanin devami gelirse sonuc hic iyi olmuyor. Gozlerim dolu dolu gidiyorum hastaneye
Of şu yaşadıklarımız korkularımız endişelerimiz bizi mahvediyor, ben de yaşadım aynı şeyleri çok zor biliyorum stres yapma diyeceğim imkansız o da, ama benim kanamam 26 saat sürmesine rağmen bebeğimiz etkilenmedi, ille kötü birşey olacak diye düşünme. Umarım sen de güzel haberlerle geleceksin, dualarım seninle, haber ver bize mutlaka, Allah yardımcın olsun
Slm kizlar bugun kan ve idrar sonuclarimi goaterdm dr'a. Şukur temiz cikti Dr ciger yemememi soyledi onun yerine salam sosis sucuk ye dedi Niye sizce etrafimdakiler ciger dusuk yapiyomus diye dediler.Bidw ikili taramayi kacinci haftada yaptinz?
Ayrıca ciğer böbrek vs sakatatlar için diyetisyenim hayvanda yem ve ilaçlardan kaynaklı ağır metal gibi maddelerin en çok biriktiği organlar, doğal besi değilse hayvan yememeni öneririm demişti. Salam, sucuk, sosis ise işlenmiş ve katkı maddeleri içeren ürünler. Bunları niye tavsiye etmiş hiç anlayamadım
Günaydın hanımlar bugün kontrolüm var dua edin lütfen İnşAllah bebeğimin kalbi atmaya devam ediyordur ve gelişimi haftasıyla uyumludur. Anne olmak ne zor zanaatmış
Günaydın.Bende bu gün devletteki doktoruma gideceğim sağlıklı haberler alalılım inşaallah.Valla bu 3.ama o korku o heyecan hep aynı Rabbime şükürler olsun bize bu duyguları yaşamayı nasip ettiği için.
Gercekten hic umudum yok smdi kalp atisi duysam bile sevinemicem bu kanamanin devami gelirse sonuc hic iyi olmuyor. Gozlerim dolu dolu gidiyorum hastaneye
Sakin ol canım, önceki kötü tecrübeler tabii ki olumsuz etkiliyor hepimizi. Ama onlara takılıp yaşamayalım kendimize ve bebeğimize bir şans verelim, iyi düşünelim, iyi olsun
Of şu yaşadıklarımız korkularımız endişelerimiz bizi mahvediyor, ben de yaşadım aynı şeyleri çok zor biliyorum stres yapma diyeceğim imkansız o da, ama benim kanamam 26 saat sürmesine rağmen bebeğimiz etkilenmedi, ille kötü birşey olacak diye düşünme. Umarım sen de güzel haberlerle geleceksin, dualarım seninle, haber ver bize mutlaka, Allah yardımcın olsun
Benim ilk canım. Sezeryan olacağı için 37 den itibaren alınacak benimki, hele bir de ikiz devam ederse grubun ilk dogurani olabilirim Geçen yıl miyom ameliyatı olduğum için epikrizde sezeryan yaziyor, çok isterdim normal olabilmesini ama imkanı yok
Benim ilk canım. Sezeryan olacağı için 37 den itibaren alınacak benimki, hele bir de ikiz devam ederse grubun ilk dogurani olabilirim Geçen yıl miyom ameliyatı olduğum için epikrizde sezeryan yaziyor, çok isterdim normal olabilmesini ama imkanı yok
Arkadaşlar Selam, bize ulaşan herkesi listeye eklediğimi düşünüyorum, atladığım yanlış yazdığım varsa beni uyarın lütfen. Kendini ilk sayfadaki listeye ekletmek isteyen varsa da mesaj atabilir.
Merhaba arkadaşlar bende bilgilerimi yazayım:
Yaş 33
Sat 11 ocak
Tahmini doğum 17 ekim
1. Çocuk
Kilo 65
Dün 7+3'de miniğimin kalp atışlarını duydum. Bir sonraki kontrolümüz taaa 2 hafta sonra. Nasıl dayanıcam şimdi ben 2 hafta :)
Arkadaşlar Selam, bize ulaşan herkesi listeye eklediğimi düşünüyorum, atladığım yanlış yazdığım varsa beni uyarın lütfen. Kendini ilk sayfadaki listeye ekletmek isteyen varsa da mesaj atabilir.
Çok büyük supriz oldu gerçekten 7 sulalemiz coşkuyla karşıladı. Gelinimiz de kuzenim de hamile ama beni duyunca onların pabucu dama atıldı herkes onlara da sevindik ama sana başka sevindik diyor. Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kavusalim insallah
Yaş 33
Sat 11 ocak
Tahmini doğum 17 ekim
1. Çocuk
Kilo 65
Dün 7+3'de miniğimin kalp atışlarını duydum. Bir sonraki kontrolümüz taaa 2 hafta sonra. Nasıl dayanıcam şimdi ben 2 hafta :)
Allahin uyuzu bi doktor seçmişim ayy vana cemkirdi resmen yok boyle bisey derdimi unuttum sinirden ya. Kanamam var diyorum hm diyor. Ilac vercek misiniz bunun icin diyorum hi hi siz daha iyi bilirsiniz zaten diyor. Progestan yazdi agizdan alinca bende cok yan etki yapiyor vajinal alabilir miyim diyorum. Cik cikliyo biz ne diyelim sen bilirsin diyor. Bi surat vardiki anlatamam
Selam kizlar az once hastaneden geldim. Kalp atislarini duyduk cok şükür. Kesem hala duzelmemis kum saati gib olmus kum saatinin daraldigi yerdeymis bebek. Dusuk riski var sürekli yatman lazim dedi.bi igne yapıldı bide serum takıldı geldim simdi. Haftaya sali konrtolum var.
Yaş 33
Sat 11 ocak
Tahmini doğum 17 ekim
1. Çocuk
Kilo 65
Çok büyük supriz oldu gerçekten 7 sulalemiz coşkuyla karşıladı. Gelinimiz de kuzenim de hamile ama beni duyunca onların pabucu dama atıldı herkes onlara da sevindik ama sana başka sevindik diyor. Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kavusalim insallah
Gözün aydın canım, o iki haftalar gerçekten zor geçiyor Cumartesi iki hafta olacak benim de , cumartesiyi iple çekiyorum