2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Saol canm valla su 3 ayi atlatmadan hic rahat edemicem galiba

Hersey mumkun canim ama ikiz her zaman riskli gebelik. Gitmeyebilirde.. hakkimizda hayirlisi olsun.
amin canım
Ne güzel tüp ten sonra kendiliğinden olmuş Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bana da ikiz denildi ama ben hala ikiz olacak hissiyatinda degilim benimde bi oglum var 5 yaşında oda tüp bebek buda bide aç gözlüluk yapıp iki embriyo istedim ilkine güvenerek oğlumda iki embriyoydu bir tuttu bu seferde biri giderse en azından biri tutsun düşüncesi ile yaptık ikiside tuttu bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun

Ya şu muzdan keki denedim de muz pişince cıkan koku cok fena geldi
Ben onu hiç denemedim. Ben genelde badem unu, tahin, keten tohumu unu, hindistancevizi unu , yer fıstığı unu vs ile ekmekler,kekler , pastalar yapıyorum. Karnabaharla kısır , çiğ köfte, içli köfte , poğaça, pizza.. Tatlandırıcı olarak doğal şeker alternatifi olan eritritol kullanıyorum. Şu an hala glutensiz şekersizim. Meyve yemiyordum yemeye başladım.
Benim de tüm geçmişimi bildiği için doktorum da çok şaşırdı ikinci keseye ve tek olması bizim için daha iyi dedi. Sonuçta yıllar sonra gerçekleşmiş bir gebelik benimki de. Ve ikiz her zaman için tek bebekten riskli. Geçen yıl miyom ameliyatı olduğum için zaten 37. Haftadan itibaren sancı çekmeden sezeryanla alınması gerekiyor bebeğin. İkiz olursa 37. Haftayı bile beklemek oldukça zor. Rabbim neylerse güzel eyler , bakalım cumartesiye az kaldı. Aslinalda çok merak ettiğim için devletteki doktorumdan da randevu almak istedim, ama ancak dün MHRS den bildirim geldi. Baktım ayın 6 Sina veriyor, onaylamadim ben de. Ha cuma ha cumartesi dedim geçtim.

Kızlar cildinizde solgunluk var mı her gören hasta mısın diyor ilk olduğu için mi bilmiyorum ama zaten beyazım bembeyaz oldum makyajda fayda etmiyor

Peki kızlar göbeği benim kadar büyük olan var mı Çok şaşırıyorum bu kadar hızlı büyümesine
Canim bende aynı senin gibi göbeğim çıkmış görenler 6 7 aylık hamilesin diyorlar 2 bebeğim ilkinde 6 ayda bile okadar şişmemişti bende senin gibi şaşırıyorum 55 kiloyum

Kızlar ben mide bulantısını da geçtim 5 dk ayakta duramıyorum tansiyonum düşüyor çok zorlanıyorum
Tansiyon düşüklüğü bugün bende de çok belirgin.şuan bile var keyifsizleştim resmen.bide midem bulanıyor ay bu üç ayı bir an önce hayırlısıyla atlatalım başka bir şey istemiyorum

Arkadaşlar adetime bir kaç gün kala göğüslerim şişti halla şiş çok ağrıyorlar dokunamıyorum bile patlayacak gibi

Kızlar ben mide bulantısını da geçtim 5 dk ayakta duramıyorum tansiyonum düşüyor çok zorlanıyorum
internette biraz araştırdım da diyorki bol miktarda su için az ama sık yemek yiyin bir de sol tarafa uzanınca biraz geçiyormuş.ani kalkıp oturmamak da lazım.

Arkadaşlar adetime bir kaç gün kala göğüslerim şişti halla şiş çok ağrıyorlar dokunamıyorum bile patlayacak gibi
Her adet öncesi oluyor mu? Pms dönemi normaldir. eğer hamilelik var ise adet gecikmesi olunca göğüsler hassaslaşmaya başlıyor bende böyle oldu bazı tanıdıklarım da böyle olduğunu söylemişti.inş gebelik vardır tabi canım.fazla da vücudunu dinleme sonra hayal kırıklığı oluyor hiç olmicak şeyleri hamileliğe bağlıyor insan.

Korktugum basima geliyor galiba. Surekli gelip giden agrim vardi bugun. Ve simdi cok az beyaz pembemsi akintim gelmis

Korktugum basima geliyor galiba. Surekli gelip giden agrim vardi bugun. Ve simdi cok az beyaz pembemsi akintim gelmis
Korkma canım endişe etme ettikçe daha kötü olur bak sakin ol hiç stres yapma lütfen.hemen başını düz zemine koy ayağının altına da Yüksek yastık koy biraz öyle kal iyi gelecektir.

Yok hamileyim sadece halla göğüslerim şiş 8 haftamı bitirdim

Canım geçmiş olsun öncelikle umarım geç döllenmedir de 10 gün sonra gümbür gümbür sesini duyarsın bebeğinin

Sat benimle aynı canım. ☺
Takvim eklesene sende

Aynen canım, şu ilk ayları hayırlısıyla sağsalim atlatsak ne güzel olucak. ☺
Evet canım aynıymıyeni farkettim .takvim için kalp atışlarını duyunca eklemek istedim .gecen ekledim bebeğimi kaybettim moralim bozuldu .bugun muhtemelen 5+3 olmuş. Senin ne kadar olmuştı en son

Korkma canım endişe etme ettikçe daha kötü olur bak sakin ol hiç stres yapma lütfen.hemen başını düz zemine koy ayağının altına da Yüksek yastık koy biraz öyle kal iyi gelecektir.
Malesef hic umutlu olamicam iki dusuk yasadim ve ikiside boyle baslamisti. Yarin doktor randevum var ama butun hevesim kacti oturup aglamak istiorum hüngür hüngür.

Yok hamileyim sadece halla göğüslerim şiş 8 haftamı bitirdim
E öyle desene sen canım hamileliği belirtmemiştin bende adetine bi kaç gün var sandım bende 7. Haftadayım göğüslerim hala şiş ve ağrıyor canım normaldir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…