2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
öyle canım bende yeni söyledim arkadaşlarıma
çok mutlu oldular 4 senedir istiyordum ikinciyi
nasibi bu zamanmış sağlıkla gelsinler inşallah kuzularımız

Saol canm eve geldim simdi yattim. Bir de 3 yasinda oglum var nasil yaticam hep blmiyorum. Yardima gelebilcek kimse yok su an icin. Kalktigim an agrilarim basliyir

Saol canm eve geldim simdi yattim. Bir de 3 yasinda oglum var nasil yaticam hep blmiyorum. Yardima gelebilcek kimse yok su an icin. Kalktigim an agrilarim basliyir
Al bendede o kadar benimkide 16 aylık sürekli kucağıma tırmanıyor ve şimdi yine kanamam başladı uyudu oğlanda uzandım şimdi

Canım sen doğum yapmışsın ama kilonun bizden fazla olması normal, günün sonunda hepimiz doğuma yuvarlana yuvarlana gitmeyecek miyiz sanki Allah'ım o günleri de göstersin inşallah Ekledim

Al bendede o kadar benimkide 16 aylık sürekli kucağıma tırmanıyor ve şimdi yine kanamam başladı uyudu oğlanda uzandım şimdi
Sende ilac kullaniyor musun. Esimi bekliyorum isi ne zaman bitr allah blir gelince anneme biraktircam kendimi yoksa diger turlu tuvaleti yemegi bitmiyor. Ben hala agzima lokma atmadim. Yatmamiz dinlenmemiz gerk. Seninkide cok kucukmus dsha cok seni ister. Benmki smdi oyuncaklariyla oynuyr tek basina

Canım sen doğum yapmışsın ama kilonun bizden fazla olması normal, günün sonunda hepimiz doğuma yuvarlana yuvarlana gitmeyecek miyiz sanki Allah'ım o günleri de göstersin inşallah Ekledim
Dimi ya ilkinde zaten 58 kiloydum inceciktim ama burdaki ikinci ve üçüncü anneler bile benden zayif

İlaç iğne kullanıyorum cnm benimkide işte iğneyi günde bir yaptırıyorum çocukla zor oluyo

Benim geç döllenme dedi doktor zAten
Siz kalp atışlarını duydunuz mu acaba

Benim bugün kontrolüm var canım, inşallah kalp atışlarını duyucam bugün. Aslında 5+4’ken kalp atışına bakmadan önce doktor duyulmaz dedi. Sonra sesi açınca, şaşırdı kalp atışları başlamış bile dedi. Bir hafta sonra daha net duyarız dedi, o yüzden bugün randevum var. İnşallah güzel haberlerle gelicem

gunaydin kizlar bulantilar yuzunden cok aktif olamiyorm oglumda da bu sekilde olmuştum serumla ayakta duruyordum yine ayniym bulanti kusma halsizlik yerimden kalkamiyorum resmen önerdiginiz iyi geldigini bildginz bişey var mi

Canım zencefil çayı iyi geliyo. İstersen dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…