Çok büyük supriz oldu gerçekten 7 sulalemiz coşkuyla karşıladı. Gelinimiz de kuzenim de hamile ama beni duyunca onların pabucu dama atıldı herkes onlara da sevindik ama sana başka sevindik diyor. Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kavusalim insallah
Gözün aydın canım, o iki haftalar gerçekten zor geçiyor Cumartesi iki hafta olacak benim de , cumartesiyi iple çekiyorum
öyle canım bende yeni söyledim arkadaşlarıma
çok mutlu oldular 4 senedir istiyordum ikinciyi
nasibi bu zamanmış sağlıkla gelsinler inşallah kuzularımız
Canım her kötülüğün başı stres. Sakin ol arkadaşın dediği gibi yat dinlen bak benim 5 tane kaybım oldu ilk gebeliğimden önce tüp bebek yaptırdık çok şükür oldu ben 11 yıl uğraştım ve ikinciyi kendiliğinden hamile kaldım ilk öğrendiğimde kanama olmadı 4 haftadan son ra leke leke devam etti arada kanama seklinde bende bu kesin düşüyor dedim ama mücadeleyi devam etti sende ilaçlarını kullan yat uzan Allah büyüktür dua et Allahım evlatlarımızı korusun
Saol canm eve geldim simdi yattim. Bir de 3 yasinda oglum var nasil yaticam hep blmiyorum. Yardima gelebilcek kimse yok su an icin. Kalktigim an agrilarim basliyir
Bırak onları kuzum kadın dediğin biraz etli olacak ben onları 9 ay sonra görucem böyle zayıf kalabileceklermi Aanidefteri
Benide ekle kuzum
Başlangıç kilom 72 boyum uzun okadar da kilolu değilim ama
Yaş 30
Sat 25 ocak
2. Hamilelik
İstanbul
Saol canm eve geldim simdi yattim. Bir de 3 yasinda oglum var nasil yaticam hep blmiyorum. Yardima gelebilcek kimse yok su an icin. Kalktigim an agrilarim basliyir
Bırak onları kuzum kadın dediğin biraz etli olacak ben onları 9 ay sonra görucem böyle zayıf kalabileceklermi Aanidefteri
Benide ekle kuzum
Başlangıç kilom 72 boyum uzun okadar da kilolu değilim ama
Yaş 30
Sat 25 ocak
2. Hamilelik
İstanbul
Canım sen doğum yapmışsın ama kilonun bizden fazla olması normal, günün sonunda hepimiz doğuma yuvarlana yuvarlana gitmeyecek miyiz sanki Allah'ım o günleri de göstersin inşallah Ekledim
Sende ilac kullaniyor musun. Esimi bekliyorum isi ne zaman bitr allah blir gelince anneme biraktircam kendimi yoksa diger turlu tuvaleti yemegi bitmiyor. Ben hala agzima lokma atmadim. Yatmamiz dinlenmemiz gerk. Seninkide cok kucukmus dsha cok seni ister. Benmki smdi oyuncaklariyla oynuyr tek basina
Canım sen doğum yapmışsın ama kilonun bizden fazla olması normal, günün sonunda hepimiz doğuma yuvarlana yuvarlana gitmeyecek miyiz sanki Allah'ım o günleri de göstersin inşallah Ekledim
Sende ilac kullaniyor musun. Esimi bekliyorum isi ne zaman bitr allah blir gelince anneme biraktircam kendimi yoksa diger turlu tuvaleti yemegi bitmiyor. Ben hala agzima lokma atmadim. Yatmamiz dinlenmemiz gerk. Seninkide cok kucukmus dsha cok seni ister. Benmki smdi oyuncaklariyla oynuyr tek basina
Benim bugün kontrolüm var canım, inşallah kalp atışlarını duyucam bugün. Aslında 5+4’ken kalp atışına bakmadan önce doktor duyulmaz dedi. Sonra sesi açınca, şaşırdı kalp atışları başlamış bile dedi. Bir hafta sonra daha net duyarız dedi, o yüzden bugün randevum var. İnşallah güzel haberlerle gelicem
gunaydin kizlar bulantilar yuzunden cok aktif olamiyorm oglumda da bu sekilde olmuştum serumla ayakta duruyordum yine ayniym bulanti kusma halsizlik yerimden kalkamiyorum resmen önerdiginiz iyi geldigini bildginz bişey var mi
Arkadaşlar Selam, bize ulaşan herkesi listeye eklediğimi düşünüyorum, atladığım yanlış yazdığım varsa beni uyarın lütfen. Kendini ilk sayfadaki listeye ekletmek isteyen varsa da mesaj atabilir. :
Benide ekler misin
Sat:26 aralık
Tah dog tar:1 ekim
İstanbul
2.bebek