2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım sen doğum yapmışsın ama kilonun bizden fazla olması normal, günün sonunda hepimiz doğuma yuvarlana yuvarlana gitmeyecek miyiz sanki Allah'ım o günleri de göstersin inşallah Ekledim
Canım ben kilomu söylememişim şuan 59 kiloydum hamile kaldığımda, şimdi 57 yim..hangisini yazardan yaz

Daha once dusuk tehlikem oldugunda bana da igne yaparlardi ama bu doktir hic birşeyle ilgilenmedi
Canım devlete gidiyorsun sanırım değiştir doktorunu Özellikle üniversite hastanelerinin doğum kliniğinden randevu al daha çok ilgileniyorlar.ben hem özele hem devlete gidiyorum aralarına 3 hafta koydum.Zaten 12.haftada ikili test var 11.haftanda mutlaka git.

Doktorum çok ilgili çok seviyorum bana 12. Haftada görüşelim dedi bende çok geç bi tarih dedim oda eğer için rahat edecekse ne zaman gelmek istersen gel yeter ki bu dönemi rahat atlat dedi çok sevindim aslında 12.haftaya 3 hafta kaldı acaba 3 hafta beklesem mi yoksa dediği gibi 1-2 hafta sonra tekrar gitsem mi ?

Arkadaşlar Selam, bize ulaşan herkesi listeye eklediğimi düşünüyorum, atladığım yanlış yazdığım varsa beni uyarın lütfen. Kendini ilk sayfadaki listeye ekletmek isteyen varsa da mesaj atabilir.
Teşekkür ederiz sana canım bu görevi üstlendin, uğraşıyorsun dünden beri bir de diğer arkadaşlar da vardı hepinizin emeğine sağlık

benim doktorum da 2 hafta önce gittiğim de 1 ay sonra görüşürüz dedi ama ben hafta gideceğim (3 hafta olacak) ben dayanamıyorum :)

Arkadaşlar şimdi doktordan çıktım canım yavrum hala bizlerle nasıl mutlu oldum anlatamam bugün 8+2 olması gerekirken 8+5 olmuşuz doktorum -/+ 3-4 gün normal dedi

Çok sevindim canım, içimizde hep güzel duygular besleyelim ki herşey Allah’ın izniyle güzel devam etsin. Kucağımıza aldığımız günleri de inşallah paylaşırız burada.

Evet ama 11.haftayi beklemem sanirim. Haftaya saliya yani 10 marta yeniden randevu aldim baska hastanede. Endiseliyim bebegim sağlığni takip etmek istiyorm

Doktorunu değiştirebilme imkanın varsa değiştir canım hatta özele gitme imkanın varsa iyi bi doktora göster kendini.. Doktorda şans işi.
Baska bir hastanede bildigim cok iyi bir doktor var ona randevu aldim. Bu hastane evime yakin gidip gelmem raht olur diye buraya randevu almistim ama pisman oldum. Diger doktorum onceki dusugumde doğumumda beni takip eden cok iyi bir doktor

Baska bir hastanede bildigim cok iyi bir doktor var ona randevu aldim. Bu hastane evime yakin gidip gelmem raht olur diye buraya randevu almistim ama pisman oldum. Diger doktorum onceki dusugumde doğumumda beni takip eden cok iyi bir doktor
Önceden de tanıdığın , seni tanıyan daha sürecini takip etmiş bir doktor en iyisi bence de. Ben de taa Başakşehir den Fulya ya gidiyorum kontrollere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…