2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım ben bir hafta sonraya bilerek aldım aslında 15 ekim çıkıyordu ama 8 haftalık gözüküyordum ultrasonda 7 haftalık gözüktüğüm için tam ultrasona göre ayarladım kuzum

çok kötüyüm pazartesi iyiydim ama dünden beri ağzıma 1 lokma koyamadım
Ben de bir gün iyi bir gün kötüyüm busefer bulantılı geciyor hep derlerdi zor diye aman ben de hamile kaldım abartmayın derdim, yok bulantı başka bişeymiş

Canım ben bir hafta sonraya bilerek aldım aslında 15 ekim çıkıyordu ama 8 haftalık gözüküyordum ultrasonda 7 haftalık gözüktüğüm için tam ultrasona göre ayarladım kuzum
Ultrasona göre hic ayarlama bir gidiceksin sat zamanını yakalamış büyüklüğü. Sen sat ile devam et

Önceden de tanıdığın , seni tanıyan daha sürecini takip etmiş bir doktor en iyisi bence de. Ben de taa Başakşehir den Fulya ya gidiyorum kontrollere
Evet en iyisi o aslinda annem gidecegim hastaneye yakin. Artik bi gun onceden gidio kalirim diger turlu yorucu oluyor cocukla. Simdi birde kanamam var yatmam gerk hep

ya ben de nickimi nasıl secmisim bilmiyorum değiştiremiyorum da.. Mune ye arkadaşlar nickimi görünce canları lokum istiyor dersem değiştiririmi acaba

Normalde hiç lokum yiyen biri de değilim, senin nick olmasa başka bir nicki çeker canım bir tuhaf oldum ben bu dönem, iyi aslan filan çekmiyor nicklerde o da var

Evet en iyisi o aslinda annem gidecegim hastaneye yakin. Artik bi gun onceden gidio kalirim diger turlu yorucu oluyor cocukla. Simdi birde kanamam var yatmam gerk hep
Canım yazdıklarını okudum, en son lekelenme gibiydi kanamaya cevirdi mi? Doktorun maalesef büyük talihsizlik olmus. En azından bebeğin sağlıklı bosver gerisini kanama alanı görüldü mü kese yanında vs? Öyle ise bence iğne kullan vajinal bile cok etkili değil

Öyle mi yakalar mı cidden tamam o zaman ben sata göre ayarlayayım tekrar sağ ol canım
Yakalar yakalar hic merak etme, gec döllenme ise bilemem ama normal zamanda yumurtladıysan şöyle diyim her ultrasonda günler biraz oynar bazen ileri bazen geri

A
Anladım canım da usglere takılmamak lazım ben de gerideydim bir hafta sonra yakalamışım işk zamanlar ölçümler tam doğru olmuyor doktor da sat a göre hareket edelim dedi

A

Anladım canım da usglere takılmamak lazım ben de gerideydim bir hafta sonra yakalamışım işk zamanlar ölçümler tam doğru olmuyor doktor da sat a göre hareket edelim dedi

Bizimde satlarımız aynı doktor bana 21 ekim dedi ama 12sinde tekrar çağırdı tekrar ölçecekmiş bebeği sanırım o zaman tam belli olur beklenen doğum tarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…