- 7 Şubat 2020
- 470
- 450
- 103
- 31
Yok canm kirmizi kanama yok kahverengi bi akinti var insallah o da gecer. Karindan ultrasonla bakti hic biseu demedi bebegim bir gun onden gidiyor sata gore hatta. Ama kanama var falan demedi. Alttan muayene edecek misiniz kanama icin dedim gerek yok dediCanım yazdıklarını okudum, en son lekelenme gibiydi kanamaya cevirdi mi? Doktorun maalesef büyük talihsizlik olmus. En azından bebeğin sağlıklı bosver gerisinikanama alanı görüldü mü kese yanında vs? Öyle ise bence iğne kullan vajinal bile cok etkili değil
Hade gözün aydin geçmiş olsun dün bizi cok korkuttun burda aile gibi olduk rabbim kucağina almayi nasiip etsin bende kan gördum önce koyu sonra acik doktor bir cok gebelikte olabilir dedi 2 kere gittim kalp atişi güzeldi şukur bebeği de gordum dinlen sabret duğa et allaha emanetYok canm kirmizi kanama yok kahverengi bi akinti var insallah o da gecer. Karindan ultrasonla bakti hic biseu demedi bebegim bir gun onden gidiyor sata gore hatta. Ama kanama var falan demedi. Alttan muayene edecek misiniz kanama icin dedim gerek yok dedi
Evet ediyorum herseyin hayırlısı allahtan dinleniyorum simdi cok saol canm.Yine de korkularim gecmedi agrim da var kasiklarimda cunku. Senn kanaman bitti miHade gözün aydin geçmiş olsun dün bizi cok korkuttun burda aile gibi olduk rabbim kucağina almayi nasiip etsin bende kan gördum önce koyu sonra acik doktor bir cok gebelikte olabilir dedi 2 kere gittim kalp atişi güzeldi şukur bebeği de gordum dinlen sabret duğa et allaha emanet
Allahtan hiç bir zaman umut kasilmez.. OL DERSE OLUR..Kızlar aliskanlik olmus kopamiyorum buradan hala okuyorum arada yazdiklarinizi. Hosuma gidiyor ben de heyecanlaniyorum sizinle kendi cocugum gibi
Ben hala bekliyorum kürtaj olmadım, progestanı biraktim leke veya kanamam da yok. Kendiliginden dusmeyecek heralde zaten kalbi hala atiyordu cok cok az da olsa. Kiyamadim, yarin sabah kontrolde yine o sekilde atmaya devam ediyorsa ne yapacagim bilmiyorum. Diyorum ki keşke mucize olsa da gittigimizde kalbi gümbür gümbür atıyor olsa gelisimi hizlanmis olsa ama tabi mumkun degil 6.haftada kalmıs. Kendimi alistirdim kürtaj fikrine cok korksam daEğer kalbi tamamen durmuş derse doktor hemen alın diyecegim. Bakalim Allah ne gosterecek.
Bana mi dedin bilmiyorum ama ustume alindim :) belirtilerim hala devam ediyor göğüslerim şiş ve aciyor, uyku hala var, arada bir kasık ağrısı var gitmedi onlar henüz :)Allahtan umit kesilmez canm benim insallah yavrun seninledir :) belirtilerin devam ediyor mu.
Orasi öyle Allah çok büyük ne gelirse basimiz ustune :) Allah sizlerinkine ömür versin sag salim alin kucaklariniza :)Allahtan hiç bir zaman umut kasilmez.. OL DERSE OLUR..
İnsallah bebeğinin kalbi gümbür gümbür atar ve seni bırakmaz
O ağri hamile kaldiğimdan beri var doktorlar diyor rahim buyuyor kaslar gevşiyor sonucta orda bir inşaat calişmasi var kasik ağrisi ve kramplar normal bebeğin buyumesine bağli olarak gelişiyor sonucta vucut gebeliği rahim içinde buyuceği ortami hazirliyor mucize canim tadini cikarrEvet ediyorum herseyin hayırlısı allahtan dinleniyorum simdi cok saol canm.Yine de korkularim gecmedi agrim da var kasiklarimda cunku. Senn kanaman bitti mi
Amin canım hepimiz sağlıcakla alalım kucaklarimiza..Orasi öyle Allah çok büyük ne gelirse basimiz ustune :) Allah sizlerinkine ömür versin sag salim alin kucaklariniza :)
Kızlar aliskanlik olmus kopamiyorum buradan hala okuyorum arada yazdiklarinizi. Hosuma gidiyor ben de heyecanlaniyorum sizinle kendi cocugum gibi
Ben hala bekliyorum kürtaj olmadım, progestanı biraktim leke veya kanamam da yok. Kendiliginden dusmeyecek heralde zaten kalbi hala atiyordu cok cok az da olsa. Kiyamadim, yarin sabah kontrolde yine o sekilde atmaya devam ediyorsa ne yapacagim bilmiyorum. Diyorum ki keşke mucize olsa da gittigimizde kalbi gümbür gümbür atıyor olsa gelisimi hizlanmis olsa ama tabi mumkun degil 6.haftada kalmıs. Kendimi alistirdim kürtaj fikrine cok korksam daEğer kalbi tamamen durmuş derse doktor hemen alın diyecegim. Bakalim Allah ne gosterecek.
Benimde hep agrim vardi basindan beri ama dunku agrim değişikti kanama olck diye hissettm resmen. Bende oyle dua ediyorum hepimize saglikla alalim cok baglandik bebislerimze. Su lekelenme bi bitse oh cekcem. Daha once basima geldigi icin boyle korkuyorumO ağri hamile kaldiğimdan beri var doktorlar diyor rahim buyuyor kaslar gevşiyor sonucta orda bir inşaat calişmasi var kasik ağrisi ve kramplar normal bebeğin buyumesine bağli olarak gelişiyor sonucta vucut gebeliği rahim içinde buyuceği ortami hazirliyor mucize canim tadini cikarrdün kramp ve kasik ağisi vardi hep kendime dedim bu normal bebegim sağlikli hayirlisi ile kucağima alcam
Rabbim yardimcin olsun en iyisini yapiyorsun bebiş kalp attiği surece kurtaj yapmak cok zor inşallah kasim annesi yada aralik annesi olursun bitanemm gün doğmadan neler doğar hem rahim daha sağlikli bir gebelik elde etmek için bu gebeliği red ediyor en iyisini istiyor hayirlisi olsun senin içinKızlar aliskanlik olmus kopamiyorum buradan hala okuyorum arada yazdiklarinizi. Hosuma gidiyor ben de heyecanlaniyorum sizinle kendi cocugum gibi
Ilk ogrendigimdeki gibi degilim alistirdim biraz kendimi. Normal hayata döndüm depresyondan ciktim :) Kayinvalideme söyledim guzel dileklerinizi, ağizlari bal yesin onlarin diyor
Canım benim çok zor bir süreçten geçiyorsun Allah yardımcın olsun, ben de seni merak ediyordum ama sıkıntını kaşımak da istemedim belki uzak kalmak istersin diye düşündüm. Keşke bir mucize olsa doktor yanlış bakmış olsa. Yarın bize haber ver mutlaka.
Evet sana dedim niye mesaj sennkinin altina gtmedi anlamadim :) belirtilerin devam ediyorsa bi umut var demektir insallah hayirli haberlerle gelirsin yarinBana mi dedin bilmiyorum ama ustume alindim :) belirtilerim hala devam ediyor göğüslerim şiş ve aciyor, uyku hala var, arada bir kasık ağrısı var gitmedi onlar henüz :)
AminnRabbim yardimcin olsun en iyisini yapiyorsun bebiş kalp attiği surece kurtaj yapmak cok zor inşallah kasim annesi yada aralik annesi olursun bitanemm gün doğmadan neler doğar hem rahim daha sağlikli bir gebelik elde etmek için bu gebeliği red ediyor en iyisini istiyor hayirlisi olsun senin için
Ilk ogrendigimdeki gibi degilim alistirdim biraz kendimi. Normal hayata döndüm depresyondan ciktim :) Kayinvalideme söyledim guzel dileklerinizi, ağizlari bal yesin onlarin diyoryarin haber vericem size
Aslina bakarsan eşimde morfoloji sorunu var, bende polikistik over, biz ugrasmistik 2 sene kadar bu bebek icin :) biraz fazla uzulduk o yuzden ama bakalim dogal yoldan tekrar deniycez olmazsa aşılama düşünücez :) insallah en hayirlisini nasip eder Allah daha kolay olur bu sefer de saglikli bir evlada hamile kalırım siz dogurana kadar :)Çok sevindim canım kendini daha iyi hissetmene, çünkü senin sağlığın en önemlisi, hem fiziken hem psikolojik olarak. Haberlerini bekliyorum, ben en kötü senaryoda bile sayfadaki arkadaşlar doğum yapana kadar senin tekrar hamile kalıp aramıza katılacağını düşünüyorum. Çok şükür sağlıklısınız sen de eşin de, tüplerin de açık, tekrar hamile kalmaman için hiçbir engel yok.
Ne kayınvalideler var bu durumda senin canını acıtacak birşey yapmamış, söylememiş şanslısın.
Benimde baş agrılarım oluyor ama ilaç almıyorum.brnce düşük ilacından oluyor benimkızlar baş ağrılarınız da hap içiyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?