Hayırlı sabahlar herkese ben dün balık hamsi yedim midem biraz kötü kokuyordu sanki ama o kadar kötü değildim .sabah namaza kaldığım dan beri affedersiniz ama hep atıyorum su şeklinde .başka bir yerim agrımıyor.ama midem kötü acaba balıktan mı oldu yada hamilelikte normal mi 7 haftalık olduk inşallah.doktora gitsem mi bilemedim
Gida zehirlenmesi olarak düşündüm ama başka belirti yok sadece kusma var bi türlü de rahatlamadım halahastanelerde çok kötü yoksa şimdiye gitmiştim aslında
Gida zehirlenmesi olarak düşündüm ama başka belirti yok sadece kusma var bi türlü de rahatlamadım halahastanelerde çok kötü yoksa şimdiye gitmiştim aslında
Bence üşütmüşsün. Ben de bulantı var normalde ama üşüyünce çok şiddetleniyor bulantı ve kusmalar. Tüm gün mahvoluyor öyle. Gebelikte eskisi gibi değiliz çok dikkat etmemiz gerekiyor.
Biz iki hafta sonra cinsiyetini %98 ogrenecegiz ve meraktan catliyorum persembe gunu kan aldilar bebegin dna sini ayristirip hormonlardan bakicaklarmis cok heyecanli bi bekleyis
Ultrasonda bir el ensede bir el agzinda parmak emiyo keyifci masallah
Aynı gidiyoruz, benim de Perşembe kan aldılar, cinsiyetten ziyade test sonucunu çok merak ediyorum. Bir şu testi de atlatsak çok rahatlayacağım. 23ünde detaylı ultrason randevum var. Güzel haberler verelim birbirimize inşallah
Yok orada yaşamıyorum ben ama 3 hafta önce oradaydık eşimle. Aile ziyareti için. Eşim özellikle o haberi çok incelemişti, merak etmeyin.
Bence üşütmüşsün. Ben de bulantı var normalde ama üşüyünce çok şiddetleniyor bulantı ve kusmalar. Tüm gün mahvoluyor öyle. Gebelikte eskisi gibi değiliz çok dikkat etmemiz gerekiyor.
Biz iki hafta sonra cinsiyetini %98 ogrenecegiz ve meraktan catliyorum persembe gunu kan aldilar bebegin dna sini ayristirip hormonlardan bakicaklarmis cok heyecanli bi bekleyis
Ultrasonda bir el ensede bir el agzinda parmak emiyo keyifci masallah
BENDE DE olmadı kahve rengi bsy bile görmedm akıntı zaten hep var olan bsy ama fazlalastı tabi sadece o var böle lekelenme cok okuyunca olması gereken bsymiş gelmeye basladı banada ondan merak ettim :)
Simdilik dilimi ısırayim ama hicbir problem yok..ilk gebeligimde de kanamam falan olmadi benim..ama 6. Ayda erken dogum baslamıştı durdurduk zorla sonra 40. Haftaya kadar da dogmak bilmedi degisik bi durum
Simdilik dilimi ısırayim ama hicbir problem yok..ilk gebeligimde de kanamam falan olmadi benim..ama 6. Ayda erken dogum baslamıştı durdurduk zorla sonra 40. Haftaya kadar da dogmak bilmedi degisik bi durum
Günaydın kuzular bende hep bi mide bulantısı oluyordu ama 3 sabahtır ne yersem 5 dk durduramıyorum midemde hemen çıkartıyorum geçmesi gereken zamanda dahada arttı cuma günü kontrolüm var en son 7. Haftada görmüştüm içimde bi huzursuzluk oluştu bu kusmalar çoğalınca
Arkadaşlar kontrolden geldim çok şükür kanama yine bebeğime zarar vermemiş üstelik ilk kez kalp atışını da duydum mükemmel bir his rabbim isteyen herkese yaşatsın