Hayırlı akşamlar benimde Cumartesi günü kontrolüm var .ama gidip gitmemekle kararsız kaldım bugun 3 yaşındaki oğlum icin ilaçlarını yazmaya gittim sağlık ocağına .her ihtimale karşı çıkma yasağı olursa hazır olsun diye .doktor resmen azarladı gelmeyin hastaneye diye .bende iyice kararsız kaldım
İkili tarama testini yaptırmazsak daha sonra 3 lü ve 4 lü testlerde onun eksiğini kapatıyor mu kızlar ya moralim çok bozuk. Şükür devletimiz kamuda 2 hafta biz hamileleri idari izinli saydı ama ya sonrası ve hastaneye gitme durumu herşey o kadar karışık ki
Eğer hayırlısıyla bi doğum yaparsak çocuklarımız daha dünyaya gelemeden ne badireler atlatıp gelecek bilen birileri lütfen cevap versin
Kızlar bende 7 haftam bitti 8 deyim inşaAllah ikindiden sonra bir uyku bastırıyor zor tutuyorum kendimi bazen uyuya kalıyorum sizdede oluyor mu ?
Protestan folik asit ve pirlam kullanıyorum
Hakkımızda hayırlısı canm sağlıkı değil demekki bebeklerimiz kendi gitmesi daha iyi bak benm kanamam yok ve kürtaj olucam.
Gelişeceğini sanmıyorum ztn içi boş 6 haftalık kesede bebek olmaz mı
Kızlar ben yarın doktorumu arayıp sorucam 2li teste gelimmi gelmeyeyimmi diye.Çünkü eltim geç gitmişti doktora ona 2 li yerine 4 lü test yapmışlardı aynılarına bakıyolar galiba.İkili testi yapanda oğlumun doktoru inşaallah söyler cinsiyeti oğlumda söylememişti erken diye.
Kizlar bisey sorucam..ben ikili testimi zeynep kamilde yaptiricaktim,orda ikili test icin ayri randevu aliniyo..onu iptal edicem..memlekete gidicez orda da sehir hastanesi var,ikili test orda nasil yaptiriliyo biliyo musunuz? Normal muayene olarak mi randevu almam lazim?
Kızlar bende 7 haftam bitti 8 deyim inşaAllah ikindiden sonra bir uyku bastırıyor zor tutuyorum kendimi bazen uyuya kalıyorum sizdede oluyor mu ?
Protestan folik asit ve pirlam kullanıyorum
Geçen haftalarda böyleydim canım. Benim uyku hâli azaldı ama yerini mide bulantısı aldı ve geçmiyor ne yesem midem isyan ediyor. Mide ilacım var ama içmek istemiyorum bebeğin organ gelişimini engelliyormuş diye duydum
Geçen haftalarda böyleydim canım. Benim uyku hâli azaldı ama yerini mide bulantısı aldı ve geçmiyor ne yesem midem isyan ediyor. Mide ilacım var ama içmek istemiyorum bebeğin organ gelişimini engelliyormuş diye duydum
Kızlar tv de korona konusunda gebelerin diğer insanlardan bir fark olmadığını söylediler ayrıca Çin’de 19 gebede bebeğe geçen olmamış Allah korusun tabikide başka bir tv programında hamileler dışarı çıkmamalı bağışıklıkları daha düşüyor hamilelikte deniliyordu
Bizim icin sorun olmayabilir, gebeligin son doneminde dusuge veya erken doguma ya da bebekte enfeksiyona neden olmuyor olabilir ama benim kafama ates meselesi takiliyor. Bu hastaligin iki belirtisi var oksuruk ve ates. Atesimiz uzun sure yuksek seyrederse gebeligin bu kadar erken asamasinda ne olur? Ilaclar bebege nasil etki eder? Ilac almazsak olmesek bile araz kalir mi? Bunlar beni endiselendiriyor.
Hayırlı akşamlar benimde Cumartesi günü kontrolüm var .ama gidip gitmemekle kararsız kaldım bugun 3 yaşındaki oğlum icin ilaçlarını yazmaya gittim sağlık ocağına .her ihtimale karşı çıkma yasağı olursa hazır olsun diye .doktor resmen azarladı gelmeyin hastaneye diye .bende iyice kararsız kaldım
Ben asm kapisinda 6 ay boyunca eski receteler gecerli olacak gibi bir ilan gordum. Ilac yazdirmaya gelmeyin, dogrudan eczaneye gidin demisler. Bir dahakine bhnu eczaneye telefonda danisin ona gore gidersiniz.