2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Amin canım inşAllah Gerçekten çok zor rabbim yardımcınız olsun

Üzülme canim benimde kesem duzensizdi kesenin yeride guzel deildi.progestan fitil serumlar ilaclar sayesinde en onemlisi Rabbimin izniyle atlattik çok şükür insaaallah seninde duzelir canim stres yapma.ben kalp atislarini duymustum ama yavaslamaya bile baslamisti bi ara.simdi xok sukur Allahima

Yarın bizi de haberdar eder misin bu sorunun cevabını çok merak ediyorum. Bir de şunu merak ediyorum 3.ayı tamamladıktan sonra sanırım folik asiti bırakıp Demir ilacı gibi başka ilaçlara başlıyordu doktorlar acaba biz doktora gitmeden kendimiz eczaneden alıp kullanmaya başlasak olur mu ? Acaba bunuda doktorunuza sorabilir misiniz ?

Benimde midem çok kötüydü doktorum pirilam 10mg verdi puan baya iyiyim

Kızlar kendinizi hamile gibi hissediyor musunuz yani arada bir bulantım var ama onun dışında bişey yok karnınızda kasığınızda hissettiğiniz bişey var mı

Ben birşey hissetmiyordum bugüne kadar bugün kasıklarım sağlı sollu pıt pıt attı, yoksa farkında bile değilim hamile olduğumun

Ben birşey hissetmiyordum bugüne kadar bugün kasıklarım sağlı sollu pıt pıt attı, yoksa farkında bile değilim hamile olduğumun
Bende şişkinlik mide bulantisi ağizda tatsizlik falan var ya bide progestan oluşuyormuş midede bagirsaklarda yavaşlamaya sebeb oluyormuş onun için hazimsizlik var

Bende şişkinlik mide bulantisi ağizda tatsizlik falan var ya bide progestan oluşuyormuş midede bagirsaklarda yavaşlamaya sebeb oluyormuş onun için hazimsizlik var

Progestanin yan etkilerini duymuştum Rabbim kolaylık versin canım.

Tek değilim demi ilk haftalarda biraz ağrılar oluyordu belli oluyodu artık ağrılar azaldı zaman hemen geçsede hareket ettiklerini hissetsek

Arkadaşlar merhaba şu cinsiyet teorileri ile bir kaç birşey söylemek istiyorum size
Benim kesem 4+6 dan itibaren yani başından beri yuvarlaktı
Kalp atışı en başından beri hep 160 ve üstüydü
Yüzük testi kız çıktı
Karbonat testi kız çıktı
Çin takvimi Rus ve maya takvimi de kız
Şu yaşına hamile kaldığın ayı ekle bir çıkar vs o da kız
Hep ekşi yedim tatlıyı sevmezdim yine sevmiyorum
Hepsini meraktan bende yapmıştım ilk bebeğim olduğu İçin
Ama gelin görün ki bebeğim erkek

Sizde merak ediyorsunuz anlıyorum ama hiç boşuna böyle şeyleri işaret sanmayın bende sandım ve yanıldım
Herkesin bebeği sağlıkla gelsin inşallah iyi geceler

Kizlar cok mide bulantisi yasadim cok cikardim hastaneye gitmem gerekti. 3 kilo vermistim.dun itibariyle bulanti hapi kullanmaya basladim.o kadar iyi geldi ki . Eger sizde bu durumdaysaniz bosuna cekmeyin bulanti hapi rica edin.. cok pismanim en basta yazdirmadigim icin.

Canım benimki gelişimi duralı 3 hafta olmuş. Sorun kesenin düzensiz olması değil sadece yani. Kese düzgündü en son. Bugün kanama oldu ultrason oncesi. Onla birlikte bozuldu muhtemelen. Doktor hemen kanamayı sordu bakınca. Şuan 9+4 olması gerekirken 6+2 de kalmış. Ben kendimi hazırladım canım bekliyorum artık kendiliğinden olması için. Maşallah senin bebişin nasibi varmış. Rabbim hayırlı uzun ömürler versin.

Kaç haftaliksin sen belli olmuş

Kaç haftaliksin sen belli olmuş
11+5 te belli oldu canım erkek gerçekten erken belli oluyor derlerdi de inanmazdım zaten doktorum bebek 4.5 cm i geçtiğinde artık cinsiyeti belli olur dedi benimki de 5 cm di zaten

Son düzenleme:
merhaba benim de bir aksilik olmazsa ekimde anne olacağımı öğrendim bugün. Ankaradayım. Süleyman akarsu bey bana bugün bu güzel haberi verdi rabbime şükür

11+5 te belli oldu canım erkek gerçekten erken belli oluyor derlerdi de inanmazdım zaten doktorum bebek 4.5 cm i geçtiğinde artık cinsiyeti belli olur dedi benimki de 5 cm di zaten
Seninki buyumuş maşallah zaten 12 haftada belli olur bebekler az cok doktorlar bişey soyler tabi bilipte soylemeyenler var ama doğru erkekler daha cabuk belli olur kizlari da bilir doktorlar ama biraz daha beklerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…