- 19 Şubat 2020
- 255
- 618
- 18
Teşekkür ederim canım senin de Hayırlısı, sağlıklısıyla gönlündeki olsun inşallah.Seninki buyumuş maşallah zaten 12 haftada belli olur bebekler az cok doktorlar bişey soyler tabi bilipte soylemeyenler var ama doğru erkekler daha cabuk belli olur kizlari da bilir doktorlar ama biraz daha beklerler
Iyi geceler canim rabbim hayirli evlatlar versin grupta erkek bebişler 2 oldu galibaHayırlısı, sağlıklısıyla gönlündeki olsun inşallah.
Benim ilk olduğu İçin ikisine de hazırlıklıydım ama tüm belirtiler kızdı oğluşum olacak Allah nasip ederse hayırlısıyla belli olur inşallah seninde iyi geceler
Amin inşallah cümlemize canım.Iyi geceler canim rabbim hayirli evlatlar versin grupta erkek bebişler 2 oldu galiba
Metpamid. Mide koruyucu değil canım bulantı hapı. Aslında en zararsızı en hafifi ama doktor kendisi de çok çok mecbur olmadıkça alma dedi. Sonradan baktım bazılarının organ gelişimine zararı varmış. Yani tabi ilaç sonuçta. 3 tane aldım sadece mecburen okulda içtim bıraktımMide ilaçinin adi nedir canim koruyucu mu yada
Ben de aynı durumdayım, hele şu salgın yüzünden bir de kolonya sürüyorum iyica mahvoldu. Gece yatarken bepanthol sür istersen. O benim ellerimi baya toparladı. Bi de kremin üstüne eldiven giyip uyursan daha güzel nemlendiriyor elleri.kızlar ben çok sık lavaboya çıkıyorum, günde 10-11 kere. ( zaten çabuk tuvaletim gelirdi şimdi birde çok su içmemiz gerektiği için günde 2,5 lt su içiyorum) ellerimi yıkamaktan ninemin ellerine döndü hatta yarıldı kan kan görülüyor.
ve inanılmaz acıyor. elimi kapatıp açsam bile çok acıyor.
aynı durumda olan var mı? yada ne yaptınız? kremlesem bile krem kurumadan bi daha lavaboya gidiyorum
vazelin sür cnm saf cazelin yıkasan bile etkisini kaybetmiyor kremler filan o durumda işe yaramaz bennmde öle olmustu gece uyumadan önce sür sabaha kdr bile yumsatıyorkızlar ben çok sık lavaboya çıkıyorum, günde 10-11 kere. ( zaten çabuk tuvaletim gelirdi şimdi birde çok su içmemiz gerektiği için günde 2,5 lt su içiyorum) ellerimi yıkamaktan ninemin ellerine döndü hatta yarıldı kan kan görülüyor.
ve inanılmaz acıyor. elimi kapatıp açsam bile çok acıyor.
aynı durumda olan var mı? yada ne yaptınız? kremlesem bile krem kurumadan bi daha lavaboya gidiyorum
Ertelemek daha iyi bence aşı için uğraşıyorlar şuan zirveye tırmanıyor vaka sayısı evden çıkmamak en iyisiBenim randevun 1 nisanda ama şunu düşünüyorum vaka sayısı her geçen gün artıyor ertelemek daha riskli olur mu acabaaslında en iyisi doktorları arayıp sormak sanırım
Geçmiş olsun her sabah aç karın ile sıvı tahinden bir tatlı kaşığı ye düzenli ama iyi geldiğini göreceksinBenimde midemde intihap var ilaç tedavisi göruyordum doktor hamilelikte kullanilmasi sakincali dedi bu ilaçlari içtiğin surece korun dedindoğru olabilir dediğin canim
Doktor niye metpamid vermiş ki o B grubu diye biliyorum. Önce A grubundaki ilaçlar kullanılsa belki size faydası olurdu. Ama ben zararı olduğunu sanmıyorum öyle olsa doktor izin vermezdi kullanmanıza. Ben de prilam kullanıyorum hafif bir ilaç ama fayda ediyor.Metpamid. Mide koruyucu değil canım bulantı hapı. Aslında en zararsızı en hafifi ama doktor kendisi de çok çok mecbur olmadıkça alma dedi. Sonradan baktım bazılarının organ gelişimine zararı varmış. Yani tabi ilaç sonuçta. 3 tane aldım sadece mecburen okulda içtim bıraktım
Ben de aynı durumdayım, hele şu salgın yüzünden bir de kolonya sürüyorum iyica mahvoldu. Gece yatarken bepanthol sür istersen. O benim ellerimi baya toparladı. Bi de kremin üstüne eldiven giyip uyursan daha güzel nemlendiriyor elleri.
gece yatarken vazelin sürüyorum ama yine de gün içinde mahvoluyorvazelin sür cnm saf cazelin yıkasan bile etkisini kaybetmiyor kremler filan o durumda işe yaramaz bennmde öle olmustu gece uyumadan önce sür sabaha kdr bile yumsatıyor
Hindistan cevizi yağını deneyebilirsin canım.ondan da alayım canım çok teşekkür ederim
gece yatarken vazelin sürüyorum ama yine de gün içinde mahvoluyorhem bepantol hem vazelin yapayım ben en iyisi. çok teşekkür ederim tatlım
Alın benden de o kadar. Hiç yaptırmasam mı acaba diyorum.Kızlar nasılsınız? İkili test işini ne yapacagız ya ben cok tedirginim. Hastanelere gitmeye korkuyorumbir de kendi takip doktorumuz yapabiliyor mu ikili testi? Ben oğlumda gittiğim perinatologa randevu almıstım ama gidemeyeceğim suan bu kadar risk varken uzun yola cıkamam.
Ben de gitmemeyi düşündüm ama ya bir sıkıntısı varsa ve bilmez ileride pişman olup üzülürsem diye de korkuyorumAlın benden de o kadar. Hiç yaptırmasam mı acaba diyorum.
Teşekkür ederim amin@sibelkocak veayprensesii kızlar çok üzüldüm. Rabbim yardımcınız olsun yerini sağlıklı gebelikle doldursun
Daha öncesinde görmemişmiydin boşmuydu yani bnm boş olacağını sanmıyorum. Teşekkür ederimBen oğlumu 7+4 de görmüştüm.lütfen ümitsiz olma.Ama kendini kötüye alıştırmanıda anlıyorum Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin.
Alın benden de o kadar. Hiç yaptırmasam mı acaba diyorum.
Ben de gitmemeyi düşündüm ama ya bir sıkıntısı varsa ve bilmez ileride pişman olup üzülürsem diye de korkuyorum
Bu bebege kavuşana kadar bende 2 tane kaybettim ilki 8 hafta olmasi lazimdi 6+2 de kaldi digeride 6+4 kaldi cok iyi anliyorum seni buyuk gecmis olsun arastirmalari iyi yapilsin dikkatli olsun doktorlarin en ufak hata geri donulmez yola sokuyo.Canım benimki gelişimi duralı 3 hafta olmuş. Sorun kesenin düzensiz olması değil sadece yani. Kese düzgündü en son. Bugün kanama oldu ultrason oncesi. Onla birlikte bozuldu muhtemelen. Doktor hemen kanamayı sordu bakınca. Şuan 9+4 olması gerekirken 6+2 de kalmış. Ben kendimi hazırladım canım bekliyorum artık kendiliğinden olması için. Maşallah senin bebişin nasibi varmış. Rabbim hayırlı uzun ömürler versin.
Bilmiyorum ki kesiyordu aslında biraz. Doktor zararı yok dedi ama aile hekimim daha önce boğazım ve kulağım çok ağrıyordu. Kulakla ilgili bişey değildir boğaz enfeksiyonu dedi ama kbb a gittiğimde kulağımda büyük bi sivilce olduğunu öğrendim yani çok güvenmiyorum aile hekimime. İnternette yorumları okudum organ gelişimine zararı olduğu yazyodu. Bilemiyorum şuan da gün içinde ara ara kusuyorum sabahları illaki kusuyorum. İçmiyorum ama. Geçmesini bekliyorumDoktor niye metpamid vermiş ki o B grubu diye biliyorum. Önce A grubundaki ilaçlar kullanılsa belki size faydası olurdu. Ama ben zararı olduğunu sanmıyorum öyle olsa doktor izin vermezdi kullanmanıza. Ben de prilam kullanıyorum hafif bir ilaç ama fayda ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?