2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Tabi ki içinizin nasıl rahat ediyorsa. Ama gerçekten aile hekimi ile kadın doğumcu arasında fikir ayrılığı oluyor hep. Mesela cinsel ilişkiyi yasakladı aile hekimi ama kadın doğum doktorum hafta 1 dedi.

Tabi ki içinizin nasıl rahat ediyorsa. Ama gerçekten aile hekimi ile kadın doğumcu arasında fikir ayrılığı oluyor hep. Mesela cinsel ilişkiyi yasakladı aile hekimi ama kadın doğum doktorum hafta 1 dedi.
Aynen canım uzmanına görünmek gerekiyor hep.

Merhaba kızlar, bugün doktor kontrolüm vardı özelde. Korka korka gittim. Girişte herkesin ateşini ölçüp, yurt dışı seyahatleri var mı vs bilgilerini alıyolardı.

Allah’a şükür herşey yolunda. Testlerim güzel çıkmış. Doktor 1 ay sonraya randevu verdi. İnşallah en kısa zamanda bu durumlar düzelir de, rahatlarız.

Arkadaşlar ben mide bulantımın sebebini buldum sizin sayenizde geçende burda konuşulmuştu folik asit kullanmaya başlayana kadar hiç midem bulanmıyor ben nasıl hamileyim falan diyordum ilacı kullandıktan sonrada gündüzleri hiç bulantım olmuyordu sadece akşamları oluyordu akşam içtiğim için Artık yatarken içiyorum akşamlarıda mide bulantısı yaşamıyorum

Bu bebege kavuşana kadar bende 2 tane kaybettim ilki 8 hafta olmasi lazimdi 6+2 de kaldi digeride 6+4 kaldi cok iyi anliyorum seni buyuk gecmis olsun arastirmalari iyi yapilsin dikkatli olsun doktorlarin en ufak hata geri donulmez yola sokuyo.
Teşekkür ederim canım. Bikac doktora gittim. O yüzden yanıldıklarını düşünmüyorum. Kendiliğinden olsun diye bekliycem. Kürtaja girsem aklımda ister istemez soru işareti kalabilir. Böyle vicdanım rahat edecek. Ama tabi bu süreçte kontrolde olucam takip edilecek. Çok uzun sürmesi de iyi değilmiş. O süreyi aşarsam veya bu durum yarım kalırsa o zaman müdahale edilecek. Senin nasıl olmuştu?

Şimdi konuştum doktorumla yaptıralım dedi 2 li testi 1 ay sonra daha kötü olmayacağını bilmiyoruz testi yapalım rutin kontrolleri askıya alalım bi süre dedi.İşin garibi 2 li testi yapacak olan doktor benim oğlumun doktoru haftaya senelik izine çıkıyomuş döndüğündede geç olur diye beni yarın çağırdı ikili teste 11+1 oluyorum erken olmazmı yaw.Bide haftaya folik asiti bırakıp multivitamine geçiyoruz dedi ismi Momvital plus sormuştun.

Folik asitten sonra özellikle Demir ilacı kullandırıyorlar bide vitamin ve omega 3 ilaçları normalde isimlerini doktor söyleyecekti ama kontrole gitmesem diye düşünüyorum öyle durumda nasıl öğrenicez bide insan ister istemez acaba bebeğime bişey oldu mu diye endişe ediyor Kasım’da benim 13 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu hiç bi belirti rahatsızlık hissetmedim herşey normal gibiydi ikili tarama testi yaptırmak için gittiğimde bebeğimin 3 gün önce kalbinin durduğunu öğrendim şimdi acaba ya yine öyle olduysa ve kontrole gitmediğimiz için bu durumu öğrenemezsek diye çok endişeliyim.

Valla doktor şöyle söylefi buhün vaka 100 kişi 1 ay sonra binlerle ifade edilecek o zaman çıkmak daha tehlikeli hak verdim bende.Zaten özel hastane kalabalık değil randevu saatimde gidicem beklemeyeceğim.O saydıklarının hepsi bana verdiği vitaminin içinde var sanki bi daha bakim içeriğine.

Kızlar ben yaptırmayacağım diyordum ama bugün 2li testi yaptırdım. Önce doktor baktı karından ense kalınlığı ve burun kemiğine normal dedi. Snra da kan verdim özel hastane 90 TL aldı, 1 hafta snra da kan sonucu çıkacak. Normalde 11 artı 6 yım ama doktor 12 artı 3 dedi. Önden gidiyor dedim sorun değil o dedi.

dörtlü var onu yaptırırsınız gerçekten hastaneler gidilecek gibi değil . Hastaneler korona vakası dolu . Söylenen sayı 98 ama gerçekte olan sayı çok daha fazla
İkili zorunlu değil mi? Allah korusun bi sıkıntı cıkarsa dörtlüye kadar gec kalınmıs olmaz mı?

Benim direkt kurtajli oldu ilkinde 2 hafta ölü tasimisim burusmaya baslamis aldilar hemen. 2. De hap verelim dussun dediler bayram arefesiydi bayramdan sonra alin dedim oyle oldu yani.bide kendiliğinden düşerse kontrolde icerde parca kaldigini gorursek tekrar kurtaj yapmak zorunda kaliriz dediler

BENMDE ÖLE SANIRIM 1 HAFTADIR AKSAMLARI İÇİYORUM MİDE BULANTIM AZALDI onunla ilişkisi varmı bilmyiorum ama rahatım bi kaç gündür :)

benide ctesi çağırdı 11+3 olcak banada erken gibi geldi ama demekki anlayabiliyorlar

bende burda bunları cok okudgum için her an aklıma geliyo böle seyler o yuzden kontrol vs hc bsy ertelemeyi düşünmüyorum allaha emanetiz napalım

İkili zorunlu değil mi? Allah korusun bi sıkıntı cıkarsa dörtlüye kadar gec kalınmıs olmaz mı?
Allah muhafaza etsin genelde sonuca göre aldırma fln düşünülmüyor ya o yüzden dedim . Geç kalınan Kısım aldırma oluyor ikili için

Fiyat çok iyiymiş bizden 525 tl istediler.senin şehir neresiydi.

Bephantol krem dene bir de canım çok iyi nemlendiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…