Çocuklarla evde çok zor valla kavga dövüş yok tableti bırak ders çalış..Okey takımımı alsak dedim eşime böyle nasıl geçicek 15 gün.Dün sağlık bakanı 1.5 2 ay dişimizi sıkacağız dedi bence Nisandada açmayacaklar okulları.coronovirüsten değilde evde birbirimizi yemekten hastanelik olmayalım
Vucut alistigi icin bazi belirtiler bi anda kayboluyormus canm. Benimde gogsumde hic agri sislik kalmadi dun doktorum bunlarin normal olduğunu soyledi. Kafana takma skma canini her sey yolunda:)
Teşekkür ederim canım. Bikac doktora gittim. O yüzden yanıldıklarını düşünmüyorum. Kendiliğinden olsun diye bekliycem. Kürtaja girsem aklımda ister istemez soru işareti kalabilir. Böyle vicdanım rahat edecek. Ama tabi bu süreçte kontrolde olucam takip edilecek. Çok uzun sürmesi de iyi değilmiş. O süreyi aşarsam veya bu durum yarım kalırsa o zaman müdahale edilecek. Senin nasıl olmuştu?
Bende kürtaj olmak istemedim. Kendi gitsin daha az üzülürüm diye düşündüm. Ama gece öyle ağrılar yaşadımki. Buna rağmen gitmedim direndim. Kavrana kavrana. Sonuç çok özür dilerim ishal arkasından bulantı taksi çağırdı kardeşim hastaneye kadar istifar. Sonuç kürtajla alındı. Ölüyorum dedim allahım kızıma bağışla. Diye ağlaya ağlaya dua ettim. Allah kimseye yaşatmasın. İnşallah sende kolay atlatırsın. Ruhen ayrı fiziken ayrı sancılar. Gitmeseydi şimdi 9+5 olacaktı diyorum. Düşündükçe kalbim sızlıyor. Rabbim yerini doldursun. Kayıp yaşayan bizlerin.
Yaaaa kızlar benim bugün 8+4 kalp atışı 164 çıktı. Ne oluyo, erkek mi? Ben program var otomatik hesaplayan kalp atışı ve haftaya göre, erkek çıktı onda. Kız istiyorum ben.
Bende kürtaj olmak istemedim. Kendi gitsin daha az üzülürüm diye düşündüm. Ama gece öyle ağrılar yaşadımki. Buna rağmen gitmedim direndim. Kavrana kavrana. Sonuç çok özür dilerim ishal arkasından bulantı taksi çağırdı kardeşim hastaneye kadar istifar. Sonuç kürtajla alındı. Ölüyorum dedim allahım kızıma bağışla. Diye ağlaya ağlaya dua ettim. Allah kimseye yaşatmasın. İnşallah sende kolay atlatırsın. Ruhen ayrı fiziken ayrı sancılar. Gitmeseydi şimdi 9+5 olacaktı diyorum. Düşündükçe kalbim sızlıyor. Rabbim yerini doldursun. Kayıp yaşayan bizlerin.
Seninki zehirlemeye başlamış demekki canım. Çok geçmiş olsun. Çok zor bı süreç. Benimde kanamam başladı iki saat önce. Belimin sağ tarafta batma gibi bı ağrı girdi ilk onla birlikte bı kan boşaldı. O zamandan beri kanamam devam ediyor . Şimdi adet ağrısına döndü. Şuanda bı problem yok ama tabi olursa bende senin gibi yaparım kesinlikle. İnşallah canım Rabbim bilir hayırlısı neyse o olsun.
Seninki zehirlemeye başlamış demekki canım. Çok geçmiş olsun. Çok zor bı süreç. Benimde kanamam başladı iki saat önce. Belimin sağ tarafta batma gibi bı ağrı girdi ilk onla birlikte bı kan boşaldı. O zamandan beri kanamam devam ediyor . Şimdi adet ağrısına döndü. Şuanda bı problem yok ama tabi olursa bende senin gibi yaparım kesinlikle. İnşallah canım Rabbim bilir hayırlısı neyse o olsun.
hemen hemen hiç beklemeden doktora gitmeniz lazım!
bende düşüğümü önce hafif kanamalarla sonra yoğun kanamayla geçirdim.
adet kanaması gibi olmadıktan sonra korkmayın dediler bana da, ama adet kanaması gibi olunca da zaten bebeğimiz gitti lütfen hemen doktora gidin
hemen hemen hiç beklemeden doktora gitmeniz lazım!
bende düşüğümü önce hafif kanamalarla sonra yoğun kanamayla geçirdim.
adet kanaması gibi olmadıktan sonra korkmayın dediler bana da, ama adet kanaması gibi olunca da zaten bebeğimiz gitti lütfen hemen doktora gidin
Yok canım bekliyordum bir haftadır. Geçen hafta doktor söylemişti iki hafta sonra gel dedi olmazsa. Ama benim doktordan 3 gün sonra az olarak aralıklı geldi bugünde tamamen kanamaya döndü. Haftaya gidicem ama tabi acil şüpheli bir durum olursa gidicem doktorum böyle söyledi bana