2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
8 haftalıkmıs benm bgn 11 doldu mide bulantılarım kesildi 2 3 gündür 8 hafatdayken mahvolmustum öğürmekten inş gecer bi an önce
Insaallah canim insaallah pazar gunu serum aldim biraz daha iyiyim ama yinede hamilelik dogasi ne gerektiriyosa onu yapio

Çocuklarla evde çok zor valla kavga dövüş yok tableti bırak ders çalış..Okey takımımı alsak dedim eşime böyle nasıl geçicek 15 gün.Dün sağlık bakanı 1.5 2 ay dişimizi sıkacağız dedi bence Nisandada açmayacaklar okulları.coronovirüsten değilde evde birbirimizi yemekten hastanelik olmayalım

Benim de 10+1 bugün. 2 gündür bulantım hiç yok resmen korktum öyle bi anda kesilince de
Vucut alistigi icin bazi belirtiler bi anda kayboluyormus canm. Benimde gogsumde hic agri sislik kalmadi dun doktorum bunlarin normal olduğunu soyledi. Kafana takma skma canini her sey yolunda:)

Bende kürtaj olmak istemedim. Kendi gitsin daha az üzülürüm diye düşündüm. Ama gece öyle ağrılar yaşadımki. Buna rağmen gitmedim direndim. Kavrana kavrana. Sonuç çok özür dilerim ishal arkasından bulantı taksi çağırdı kardeşim hastaneye kadar istifar. Sonuç kürtajla alındı. Ölüyorum dedim allahım kızıma bağışla. Diye ağlaya ağlaya dua ettim. Allah kimseye yaşatmasın. İnşallah sende kolay atlatırsın. Ruhen ayrı fiziken ayrı sancılar. Gitmeseydi şimdi 9+5 olacaktı diyorum. Düşündükçe kalbim sızlıyor. Rabbim yerini doldursun. Kayıp yaşayan bizlerin.

Seninki zehirlemeye başlamış demekki canım. Çok geçmiş olsun. Çok zor bı süreç. Benimde kanamam başladı iki saat önce. Belimin sağ tarafta batma gibi bı ağrı girdi ilk onla birlikte bı kan boşaldı. O zamandan beri kanamam devam ediyor . Şimdi adet ağrısına döndü. Şuanda bı problem yok ama tabi olursa bende senin gibi yaparım kesinlikle. İnşallah canım Rabbim bilir hayırlısı neyse o olsun.

hemen hemen hiç beklemeden doktora gitmeniz lazım!
bende düşüğümü önce hafif kanamalarla sonra yoğun kanamayla geçirdim.
adet kanaması gibi olmadıktan sonra korkmayın dediler bana da, ama adet kanaması gibi olunca da zaten bebeğimiz gitti lütfen hemen doktora gidin

Geçmiş olsun. Benim zaten düşük olacaktı canım. Kalp atışı yok 3 haftadır. Yanlış mı anladın bilemedim şuan. Ne için söyledin?

Geçmiş olsun. Benim zaten düşük olacaktı canım. Kalp atışı yok 3 haftadır. Yanlış mı anladın bilemedim şuan. Ne için söyledin?

yaa öyle mi ben herşey yolundayken kanamanız oldu sandım, pardon.

ama siz yine de doktora gidinki zehirlemesin sizi

yaa öyle mi ben herşey yolundayken kanamanız oldu sandım, pardon.

ama siz yine de doktora gidinki zehirlemesin sizi
Yok canım bekliyordum bir haftadır. Geçen hafta doktor söylemişti iki hafta sonra gel dedi olmazsa. Ama benim doktordan 3 gün sonra az olarak aralıklı geldi bugünde tamamen kanamaya döndü. Haftaya gidicem ama tabi acil şüpheli bir durum olursa gidicem doktorum böyle söyledi bana

İnşallah sıkıntısız düşer. Kürtaj psikolojisi başka bir şey. Büyük olası düşmüş seninki. Kürtaja gerek kalmasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…