2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İnşallah sıkıntısız düşer. Kürtaj psikolojisi başka bir şey. Büyük olası düşmüş seninki. Kürtaja gerek kalmasın inşallah.
İnşallah. Ama henüz bebeğin düştüğünü sanmıyorum kan pıhtısı geliyor . Gerçi ilk kez yaşıyorum. Böyle mi oluyor acaba. Ben kanama hariç et parçası da geliyor diye biliyorum. İnternette baktığım kadarıyla öyleydi.

Yaaaa kızlar benim bugün 8+4 kalp atışı 164 çıktı. Ne oluyo, erkek mi? Ben program var otomatik hesaplayan kalp atışı ve haftaya göre, erkek çıktı onda. Kız istiyorum ben.
Hangi program canım ?

Kızlar ben bu aralar zor zamanlardan geçiyorum her şey üst üste geldi. Haksızlığa uğradım ses çıkaramadım. Oldukça sinirlerim bozuldu. Elimden geldiğince takmamaya çalışıyorum. Ara sırada aglamalarim geliyor engelleyemiyorum. Sizce bebeğime zarar verir miyim, böyle üzüldüğüm için onu kaybeder miyim ya çok korkuyorum onun korkusu ile daha da çok üzülüyorum

Üzmemeye çalış kendini ama zor nasıl bir haksızlık işyerinde mi

Uzulme canim bebegini dusun bende cok seyler yasiyorum ama bebegim cook önemli benim icin hele bi saglikli sihhatli dunyaya gelsin.merak etme kimsenin ahi kimsede kalmiyo canim.

Yaa bu olanlardan nasıl insanlar ibret almıyor da birbirinin hakkına giriyor , üzüyor . Yarına çıkacağın garantisi yok . Herkesin nasıl planları programları vardı şimdi dışarıya çıkamıyoruz . Şuan bizim ülkemizde değil ama diğer ülkelerde dr hasta seçerek hayata döndürme mücadelesi veriyor neler yaşanıyor hiç mi insan dünya ne kadar boş demiyor . Mermaid1991 kendin içinde böyle düşünebilirsin üzülmeye değmez , yaptığı yanına kalmaz

Benim ilk defa oldu bugun cok sasirdim endise edilecwk bisi deildir insaallah
Canım üç gün önce doktora sordum benim akıntım da dediğin gibiydi yoğun pıhtılı şekilde. Doktor beyaz mı dedi evet dedim. Çok normal akıntı artar hamilelikte dedi. Kırmızı akıntı olmadıktan sonra endişelenecek bişe yok için rahat olsun, hatta ben iğne oluyorum pıhtılaşma için kahverengi de oluyor bazen. Normalmiş

Üzmemeye çalış kendini ama zor nasıl bir haksızlık işyerinde mi
Evet haksız yere işten cikarildim. Akademisyen idim. Lisansüstü eğitim konusunda bana haksızlık yaptılar ve sırf doktoramı iyi bir yerde yaptığım için işten atıldım. mahkemeye gitti olay ancak küçük yerde yaşıyorum ve üniversite ile adalet arasındaki sıkı ilişki davanın aleyhimde sonuçlanmasına yol açtı. Istinaf ile itiraz edecegiz ama dava dosyasi yaşadığım şehirde olduğu icin yine şansım yok. Hukuk kalmamış. Önceden ne güzel itirazlar yargıtay ile yapılıyordu en azından ankarada olunca universite baskisi az oluyordu.
Uzulme canim bebegini dusun bende cok seyler yasiyorum ama bebegim cook önemli benim icin hele bi saglikli sihhatli dunyaya gelsin.merak etme kimsenin ahi kimsede kalmiyo canim.
Benim de tek endişem bebeğim ama istemsiz olarak üzülüyorum ve o kadar panikliyorum ki ona bir sey olacak diye.

Bende igne yapiyorum kendime acaba ondan mi ama uzun zamansir igneler var.ne bilim korktum. Tesekkur ederim canim aciklama icin.

Kesinlikle sağlık o kadar önemli ki. Bebeğim de sağlıklı olsun daha ne isterim. Ama sesimi çıkaramıyorum ya kimseye dert anlatamıyorum o çok yoruyor.

Iyi dusun iyi gelsin basina bebeklerimiz cok degerli bizim icin.Allah hic bir zaman hakliyi yalniz birakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…