- 23 Mayıs 2018
- 1.703
- 3.092
- 63
Kızlar ben bu aralar zor zamanlardan geçiyorum her şey üst üste geldi. Haksızlığa uğradım ses çıkaramadım. Oldukça sinirlerim bozuldu. Elimden geldiğince takmamaya çalışıyorum. Ara sırada aglamalarim geliyor engelleyemiyorum. Sizce bebeğime zarar verir miyim, böyle üzüldüğüm için onu kaybeder miyim ya çok korkuyorumonun korkusu ile daha da çok üzülüyorum
Ben bu son olaydan üç ay önce bir düşük yaptım. Parça vs görmedim baya yoğun kanama oldu. Ağrımda sancımda olmadı. Kontrolde içerdi temiz dedi. Bu son olay yani geçen hafta bugün yaşadığımda parça gene görmedim yoğun kanama oldu. Usg de kese aşağı inmiş içinde bebek gitmiş dedi bekleyelim bir kaç saat dedi yatış verdi. Gece gitmiştim kadın doğum hastanesinin aciline. Sabah 9 gibi sordu kanama parça olayı varmı. Kanama baya azalmıştı. Öğlen kürtaj oldum. Herkesten özür dilerim burası annelerin paylaşım alanı bizde ekimannesi olacaktık ama nasip değilmiş. Bu tür hikayeler sizin modunuzu düşürmez inşallah kusura bakmayın lütfen. Herkese sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim. Dualarınızda olsak ne mutlu bize sevgili Ekim annneleri.İnşallah. Ama henüz bebeğin düştüğünü sanmıyorum kan pıhtısı geliyor . Gerçi ilk kez yaşıyorum. Böyle mi oluyor acaba. Ben kanama hariç et parçası da geliyor diye biliyorum. İnternette baktığım kadarıyla öyleydi.
Allah kolaylık versin tez vakitte sağlıklı gebeliğin bebeğin olsun inşallahBen bu son olaydan üç ay önce bir düşük yaptım. Parça vs görmedim baya yoğun kanama oldu. Ağrımda sancımda olmadı. Kontrolde içerdi temiz dedi. Bu son olay yani geçen hafta bugün yaşadığımda parça gene görmedim yoğun kanama oldu. Usg de kese aşağı inmiş içinde bebek gitmiş dedi bekleyelim bir kaç saat dedi yatış verdi. Gece gitmiştim kadın doğum hastanesinin aciline. Sabah 9 gibi sordu kanama parça olayı varmı. Kanama baya azalmıştı. Öğlen kürtaj oldum. Herkesten özür dilerim burası annelerin paylaşım alanı bizde ekimannesi olacaktık ama nasip değilmiş. Bu tür hikayeler sizin modunuzu düşürmez inşallah kusura bakmayın lütfen. Herkese sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim. Dualarınızda olsak ne mutlu bize sevgili Ekim annneleri.
Anladım canım belkide düşmüştür bilemiyorum haftaya kontrol var belli olur. Bize nasip değilmiş ama inşallah Ekim anneleri hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayi nasip etsin hepsine. Canı gönülden istiyorum.Ben bu son olaydan üç ay önce bir düşük yaptım. Parça vs görmedim baya yoğun kanama oldu. Ağrımda sancımda olmadı. Kontrolde içerdi temiz dedi. Bu son olay yani geçen hafta bugün yaşadığımda parça gene görmedim yoğun kanama oldu. Usg de kese aşağı inmiş içinde bebek gitmiş dedi bekleyelim bir kaç saat dedi yatış verdi. Gece gitmiştim kadın doğum hastanesinin aciline. Sabah 9 gibi sordu kanama parça olayı varmı. Kanama baya azalmıştı. Öğlen kürtaj oldum. Herkesten özür dilerim burası annelerin paylaşım alanı bizde ekimannesi olacaktık ama nasip değilmiş. Bu tür hikayeler sizin modunuzu düşürmez inşallah kusura bakmayın lütfen. Herkese sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim. Dualarınızda olsak ne mutlu bize sevgili Ekim annneleri.
Bnde Bi anda kesildi ama kötü bsy düşünmek istemiyorum ctesi gidicem bakalım son durum nedir görcez yani olacak olanada engel olamayız kiBenim de 10+1 bugün. 2 gündür bulantım hiç yok resmen korktum öyle bi anda kesilince de
Evet canım öyle .internetten araştırdım biraz 9.haftalarda oluyormuş böyle normal heralde inş iltihabi bi durum söz konusu değildirAynen aynen cok ozur diliyorum sumuk gibi sanki dimi
Oyle bisi geldi ilk aklima biraz daha takip edeyim insaallah biter doktora gerek kalmaz canimEvet canım öyle .internetten araştırdım biraz 9.haftalarda oluyormuş böyle normal heralde inş iltihabi bi durum söz konusu değildir
Sen de iğne oluyorsan normalmiş canım arkadaşım öyle söyledi, korkma dedi olursa. Allah korusun parlak kırmızı olmadıkça korkma, stres yapma canım. Rica ederim:)Bende igne yapiyorum kendime acaba ondan mi ama uzun zamansir igneler var.ne bilim korktum. Tesekkur ederim canim aciklama icin.
Amin inş gerek kalmaz canım ayaklarını sıcak tut ince giyinme.Oyle bisi geldi ilk aklima biraz daha takip edeyim insaallah biter doktora gerek kalmaz canim
Sitmalaniyorum zaten sıkı sıkı giyimliyimAmin inş gerek kalmaz canım ayaklarını sıcak tut ince giyinme.
Valla 150 üstü kız diyolar ama seninki de yakın biraz heran hersey olabilirYaaaa kızlar benim bugün 8+4 kalp atışı 164 çıktı. Ne oluyo, erkek mi? Ben program var otomatik hesaplayan kalp atışı ve haftaya göre, erkek çıktı onda.Kız istiyorum ben.
Ay benim de kız çikti bun da cok sevindirik oldumBu program;
Baby BPM - Predict Fetal Hearti Rate and Gender
Haftasını, gününü ve kalp atışını giriyosun. Sonra çıkan sayfada tıklayın diyo, oraya tıklıyosun.
Eki Görüntüle 2606444
Valla ne denir ne söylenir bilmiyorum zira insanin canini en cok haksizliga ugramak acitiyor..ilahi adalete guven ama lutfen sonuna kadar hakkini aramaktan vazgecme bu dunyada da kalmasın kimsenin yaptigi kimsenin yanina kar..Evet haksız yere işten cikarildim. Akademisyen idim. Lisansüstü eğitim konusunda bana haksızlık yaptılar ve sırf doktoramı iyi bir yerde yaptığım için işten atıldım. mahkemeye gitti olay ancak küçük yerde yaşıyorum ve üniversite ile adalet arasındaki sıkı ilişki davanın aleyhimde sonuçlanmasına yol açtı. Istinaf ile itiraz edecegiz ama dava dosyasi yaşadığım şehirde olduğu icin yine şansım yok. Hukuk kalmamış. Önceden ne güzel itirazlar yargıtay ile yapılıyordu en azından ankarada olunca universite baskisi az oluyordu.
Benim de tek endişem bebeğim ama istemsiz olarak üzülüyorum ve o kadar panikliyorum ki ona bir sey olacak diye.
Üzülme cnm hepimizin başına geliyor düşükler moralini yuksek tut.Ümit her zaman var sen hic kaybetme ümidini.lütfen
Sormayin durum cok ciddi gelcekten vaka sayisida 191Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Kayıp yaşayanlar var aramızda , tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın, uzuntunuzu paylaşıyorum. Sağlıkla yeniden kavuşmak nasip olsun inşallah.
Kaç gündür evdeyim ama ya haber takip ediyorum ya uyuyorum. Bugün için devlet hastanesindeki doktoruma randevu almıştım ama iptal ettim. Tanıdığım tüm sağlık çalışanları uzak durun hastanelerden diyorlar. Durumlar pek iç açıcı değil belli
Bir haftada nasıl da değişti herşey, geçen hafta her gün şu kadar oldu bu kadar günlük oldu diyordum.
Şimdi ise cumartesi günü kontrole gidebilecek miyiz acaba diyorum
Canim senin cildin fazla kuru galiba. Boyle bi durum yasayanla hic denk gelmedim .skızlar ben çok sık lavaboya çıkıyorum, günde 10-11 kere. ( zaten çabuk tuvaletim gelirdi şimdi birde çok su içmemiz gerektiği için günde 2,5 lt su içiyorum) ellerimi yıkamaktan ninemin ellerine döndü hatta yarıldı kan kan görülüyor.
ve inanılmaz acıyor. elimi kapatıp açsam bile çok acıyor.
aynı durumda olan var mı? yada ne yaptınız? kremlesem bile krem kurumadan bi daha lavaboya gidiyorum
Sevgili Anne Adayları,
Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamız dileklerimle
Anne Adayı
Yaş SAT T. Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Şehir / Hastane Başlangıç - Bitiş Kilo @Gelinlerce 27 24 Aralık 1 Ekim 1 Konya / Farabi 44,5 @eleysu 24 Aralık 1 Ekim 2 @merwee06 33 26 Aralık 1 Ekim 1 İstanbul 57 @interstella 31 26 Aralık 1 Ekim 58 @Arven25 28 27 Aralık 2 Ekim 1 Afyonkarahisar 62 @Dnzrsy 30 27 Aralık 2 Ekim 2 Düzce 72 A anidefteri 35 28 Aralık 3 Ekim 1 İstanbul 54 G glnrm 34 28 Aralık 3 Ekim 1 Ankara 63 @Eylul41213 28 29 Aralık 4 Ekim 2 Kocaeli 67,5 @papatya7203 28 29 Aralık 4 Ekim 1 Batman 67 @Dijlej 30 Aralık 5 Ekim 2 55 @kelebekmkelebek 30 30 Aralık 9 Ekim 1 Eskişehir / Acıbadem Hastanesi @cileklilimonata 29 31 Aralık 6 Ekim 1 Ankara 51 @Suveyda3 36 1 Ocak 7 Ekim 3 İstanbul 69 R rnp06 30 1 Ocak 7 Ekim 1 Ankara / Koru Hastanesi 51 @Zeynepyi 26 1 Ocak 7 Ekim 1 İstanbul/ Florance Nightingale 48 @tugba0634 39 2 Ocak 9 Ekim 1 İstanbul 74 @Serimeri 26 2 Ocak 8 Ekim 1 Ankara / Koru Hastanesi @Melodiaa 29 3 Ocak 9 Ekim 1 İzmir 54 @Zzeehhrraaaa 27 6 Ocak 12 Ekim 1 İzmir 50 @Svltr 30 6 Ocak 12 Ekim 2 Hatay 73 taydin 37 6 Ocak 12 Ekim 1 İstanbul 65 @mercimegimmm 34 6 Ocak 12 Ekim 2 Eskişehir 64 @Denizborulcesi48 30 7 Ocak 13 Ekim 1 Muğla 62 @safari_go 23 7 Ocak 13 Ekim 2 Ankara 48 @emn523452 36 7 Ocak 16 Ekim 2 İstanbul @Busrau57 27 8 Ocak 20 Ekim İstanbul 57 @asyadevin 28 8 Ocak 14 Ekim 1 İstanbul 49 @Aneksenamunnn 27 8 Ocak 15 Ekim 1 Şanlıurfa 51 @Kitapkurdu20 29 9 Ocak 15 Ekim 1 Muğla / Yücelen Hastanesi 47 @Bifincankahve 26 9 Ocak 21 Ekim 1 Fransa @Arslan5858 27 9 Ocak 21 Ekim 1 61 @tuba_33 33 11 Ocak 17 Ekim 1 Ankara 65 sibelkocak 26 11 Ocak 17 Ekim 4 Konya 68 @ayprensesii 31 12 Ocak 18 Ekim 2 Bursa Kemankolik 27 12 Ocak 17 Ekim 1 Şanlıurfa 62 @Pervnokcu 27 13 Ocak 19 Ekim 1 Mersin 48 @Beyiss 23 15 Ocak 21 Ekim 1 Ankara Necla34 16 Ocak 22 Ekim 3 Siirt 65 @gokcekusss 27 16 Ocak 22 Ekim 2 Van C Cyd11 29 16 Ocak 23 Ekim 1 Şanlıurfa 62 @Decemberist 16 Ocak 23 Ekim 2 @Venuseva 36 18 Ocak 24 Ekim 1 İstanbul @sevmkee 30 18 Ocak 24 Ekim 2 69 @beyazkedim 31 18 Ocak 24 Ekim 2 İstanbul @Varsayoksaoglum 26 19 Ocak 25 Ekim 2 İstanbul 51 @Hifanurr 24 21 Ocak 27 Ekim 1 Karabük S Sinemsvdk 31 21 Ocak 27 Ekim 1 Bursa / Özel Jimer Hastanesi 60 @Esra25- 25 21 Ocak 28 Ekim Muğla 49 @Bomontiii 29 25 Ocak 31 Ekim Mersin 57 @Lokumcukk 30 25 Ocak 31 Ekim 2 İstanbul 72 @Poison Women 25 1 Şubat 5 Kasım İstanbul 51
Not: Listeye kendinizi ekletmek için A anidefteri @Kitapkurdu20 @Beyiss'e özel mesaj atabilirsiniz.
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2019
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?