2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Canım hiç aklına böyle şeyler getirme, hepimiz bazen üzülüyoruz sinirleniyoruz zaten hormonlar bizi mahvediyor. Ben hiç sebep yokken günde 1-2 ağlıyorum spor gibi oldu artık.

Olabildiğince sakin kalmaya çalış ama bebeğini kaybetmezsin, olur mu öyle şey o kadar kolay değil o çok güçlü.

Allah sana bunları yaşatanlara vicdan versin

Ben bu son olaydan üç ay önce bir düşük yaptım. Parça vs görmedim baya yoğun kanama oldu. Ağrımda sancımda olmadı. Kontrolde içerdi temiz dedi. Bu son olay yani geçen hafta bugün yaşadığımda parça gene görmedim yoğun kanama oldu. Usg de kese aşağı inmiş içinde bebek gitmiş dedi bekleyelim bir kaç saat dedi yatış verdi. Gece gitmiştim kadın doğum hastanesinin aciline. Sabah 9 gibi sordu kanama parça olayı varmı. Kanama baya azalmıştı. Öğlen kürtaj oldum. Herkesten özür dilerim burası annelerin paylaşım alanı bizde ekimannesi olacaktık ama nasip değilmiş. Bu tür hikayeler sizin modunuzu düşürmez inşallah kusura bakmayın lütfen. Herkese sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim. Dualarınızda olsak ne mutlu bize sevgili Ekim annneleri.

Allah kolaylık versin tez vakitte sağlıklı gebeliğin bebeğin olsun inşallah

Anladım canım belkide düşmüştür bilemiyorum haftaya kontrol var belli olur. Bize nasip değilmiş ama inşallah Ekim anneleri hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayi nasip etsin hepsine. Canı gönülden istiyorum.

Benim de 10+1 bugün. 2 gündür bulantım hiç yok resmen korktum öyle bi anda kesilince de
Bnde Bi anda kesildi ama kötü bsy düşünmek istemiyorum ctesi gidicem bakalım son durum nedir görcez yani olacak olanada engel olamayız ki

Bende igne yapiyorum kendime acaba ondan mi ama uzun zamansir igneler var.ne bilim korktum. Tesekkur ederim canim aciklama icin.
Sen de iğne oluyorsan normalmiş canım arkadaşım öyle söyledi, korkma dedi olursa. Allah korusun parlak kırmızı olmadıkça korkma, stres yapma canım. Rica ederim:)

Yaaaa kızlar benim bugün 8+4 kalp atışı 164 çıktı. Ne oluyo, erkek mi? Ben program var otomatik hesaplayan kalp atışı ve haftaya göre, erkek çıktı onda. Kız istiyorum ben.
Valla 150 üstü kız diyolar ama seninki de yakın biraz heran hersey olabilir

Valla ne denir ne söylenir bilmiyorum zira insanin canini en cok haksizliga ugramak acitiyor..ilahi adalete guven ama lutfen sonuna kadar hakkini aramaktan vazgecme bu dunyada da kalmasın kimsenin yaptigi kimsenin yanina kar..

Kızlar 1 hafta 10 gündür sarı akıntı var.Hiç şeffaf veya beyaz olmuyor. Cumartesi randevum var. Sizce önemli bişey mi hemen mi gitseydim

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Kayıp yaşayanlar var aramızda , tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın, uzuntunuzu paylaşıyorum. Sağlıkla yeniden kavuşmak nasip olsun inşallah.
Kaç gündür evdeyim ama ya haber takip ediyorum ya uyuyorum. Bugün için devlet hastanesindeki doktoruma randevu almıştım ama iptal ettim. Tanıdığım tüm sağlık çalışanları uzak durun hastanelerden diyorlar. Durumlar pek iç açıcı değil belli
Bir haftada nasıl da değişti herşey, geçen hafta her gün şu kadar oldu bu kadar günlük oldu diyordum.
Şimdi ise cumartesi günü kontrole gidebilecek miyiz acaba diyorum

Sormayin durum cok ciddi gelcekten vaka sayisida 191

Allah yardımcımız olsun evet bu aralar hastanelere gerekmedikçe gitmeyin diyorlar ama nasıl olcak bilemiyorum

Canim senin cildin fazla kuru galiba. Boyle bi durum yasayanla hic denk gelmedim .s

Arkadassslaaar Listede nicki olmayanlar ekletebilir.
Cinsiyetlerini ogrenenler de ekleme yaptirabilirler

....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…