2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
50 d kadrosunda mıydın öyp mi anlamadım basım öğrenimin devam ederken attılar bu ülkede herşey olur gerçi çok da şaşırmamak lazım

Merhaba,
Ben de evdeyim cumartesiden beri. Tsh baktırmam lazım gidemedim hastaneye korktum. Yarın hematolog randevum var, Pazartesi detaylı ultrason randevum var, onlara nasıl gideceğimi düşünüyorum ama erteleyebileceğim birşey değil. Allah yardımcımız olsun, bu psikoloji zor gerçekten.

Günaydın Ekim anne adayları yakın zamanda doktora giden veya doktoruyla telefonda görüşen olursa ikili tarama testini yaptırmayıp 3 lü veya 4 lüyü yaptırsak olur muymuş onu bi sorabilir mi ?

Birde Allah yaşatmasın ama hadi bebeğimiz anne karnında ölürse doktor kontrolüne gitmeden bizim yaklaşık kaç hafta/gün sonra haberimiz oluyor ve ne gibi belirtileri oluyor bileniniz var mı ? Bu süreçte ben doktor kontrollerimi durmayı düşünüyorum ve en erken acaba kaç ay sonra doktora giderim bilmiyorum o yüzden acaba bu sürede böyle olumsuz bir şey başımıza gelirse nasıl fark edicez onu merak ediyorum.

Lütfen bu konuları bilenler yazsın sadece benim için değil burda benim gibi bu sorunun cevabını merak eden bi çok sevgili anne adayı var. Hepimiz için çok dua ediyorum Allah ım bizleri ve bebişlerimizi sağ Salim üzüntüsüz sıkıntısız bi şekilde bu süreci güzel atlatmayı nasip etsin.

ikili test için hastaneden randevu ayarlayamayıp kaçıran anne adayları oluyor o zaman üçlü dörtlü testi yaptırıyor sadece . Veya bazı dr lar direk dörtlü test yaptırmayı uygun buluyor daha kapsamlı olduğu için . Zaten bu dönemlerde kontrolle ayda bir olacaktı ,biraz daha geçirip bir buçuk ayda gitsek o zaman aşı bulunur inşallah Hastalık yayılımı bu kadar hararetli olmaz . İnşallah mecbur kalınacak bir durum olmazda hastaneye gitmek zorunda kalmayız. Şuan için en güvenli yer evimiz .

Bebeğime bunları yaşattığım için o kadar üzülüyorum ki, bebeğim umarım gelecekte bunları yaşamaz. O insanların kendi çocuklarına bile vicdanı yok ki. Çok teşekkür ederim güzel teselliniz için gerçekten daha iyi hissetmemi sağlıyor.
Valla ne denir ne söylenir bilmiyorum zira insanin canini en cok haksizliga ugramak acitiyor..ilahi adalete guven ama lutfen sonuna kadar hakkini aramaktan vazgecme bu dunyada da kalmasın kimsenin yaptigi kimsenin yanina kar..
Ben de sonuna kadar hakkımı arayacağım diye yola başladım ama o kadr yorucu ki. Mahkemeye bile dert anlatılmıyor. Çok teşekkür ederim.
50 d kadrosunda mıydın öyp mi anlamadım basım öğrenimin devam ederken attılar bu ülkede herşey olur gerçi çok da şaşırmamak lazım
50d idim. Bulunduğum yerde bölümümün doktora programı yoktu, başka bir bölümde yapmaya zorladılar. Bölüm ise disiplinlerarası alan dışı bir bölüm. Kabul etmedim çünkü malesef dr. öğr. üyesi kadrolarında alanında doktora şartı aranıyor. Ben de kendi alanımda yapmayı seçtim, öğrenciliğim devam ediyordu evet. İşin kötüsü, arkadaşlarım var aynı durumda olduğum birebir hem de ama onların kadrolarında sıkıntı olmadı. Bu ikiliğin sebebini çözemedim. İşte tek tesellim istinaf da red gelirse olayı yargıtaya taşımak, en azından bölgedeki baskı azalmış olur... Çünkü bu ülkede işler böyle yürüyor, nüfuslu isen haklısın.

biraz daha geçirip bir buçuk ayda gitsek o zaman aşı bulunur inşallah .
Ama aşının piyasayı bulmasına en erken 12 ay diyorlar. Ben de çok karışığım bu konuda haftaya ikili testim var, sanırım kararı doktora bırakacağım.

Aynı durumlar bende de var ama benim yıkamaktan değil kolonyadan oldu, ellerim artık kanayacak gibi oldu 3 gündür kolonya sürmediğim halde geçmedi. Vazelin sürdüm ilk başta işe yaradı gibi oldu ama sürekli o yağlı his beni rahatsız etti, arko sürdüm o biraz daha iyi geldi.

Tuvalete çıkma konusu da aynen bende de var. Gece uyku uyuyamıyorum tuvalete kalkmaktan

Kızlar mide bulantım hafifledi ama buzdolabının kokusu ve yemek yapmak mahvediyor beni iştahım kapanıyor ne zamana geçecek

Kızlar nasipse cumartesi özel laboratuardan gelip kanımı alcaklar nifty test için salgından dolayı böyle imkan olması çok iyi olmuş. Doktor erkenden kan verme bekle dedi ama zaten 10+5 olmuş olcam. Kanı alcak hemşire 10+0 da itibaren olur diyor. 8-10 iş günü içinde sonuçlar çıkıyormuş. Benim doktorum özel hastanede ama çok yoğun bi prof olduğu için randevumuz dışında ulaşamıyoruz kan testi sonucu randevuya denk gelsin diye cumartesi kan vercem bakalım :)
kese şeklinde göre buradaki arkadaş erkek dedi:)
kalp atım hızımız 175 ona göre de kız diyorlar:)
makas bıçak testinde bıçağa oturdum ordan da erkek:)
hep ekşi yiyorum ama ordan kız bunlar tabi işin eğlencesi Rabbim sağlıklı evlat versin hepimize

Kızlar 1 hafta 10 gündür sarı akıntı var.Hiç şeffaf veya beyaz olmuyor. Cumartesi randevum var. Sizce önemli bişey mi hemen mi gitseydim
Yok bende kaç haftadır var doktora söyledim fitil yazdı işe yaramadı tek kullanım toz yazdı.. Kızımda da olurdu sürekli neredeyse ayda bir o tozu kullanırdım

Enfeksiyon falansa bebege bir zararı olurmu acaba canım?
İdrar yolu enfeksiyonu zaten bu.. ama bende bir şey olmadı şükür, ama dediğim gibi doktor ilaç veriyor bunun için onu kullanıyorum 2 3 hafta snra tekrarlıyor gene kullanıyordum ilacı öyle öyle doğurdum şükür kızımı. Şimdi gene oldu doktora söyledim fitil verdi 1 hafta snra haber ver deid.. 2 gün geçti sonra başladı geri.. Bu defa toz içecek verdi tek kullanımlık onu yapacağım.. Biliyorum gene tekrar edecek çözülmüyor ama mutlaka kullanıyorum oldukça tedavi ediyor doktor.

Oyy maşallah 3.ay bitti mi sizin cinsiyet söyledi mi

Tamam canım çok teşekkür ederim bende doktora diyim bir tedavi verir en azından

Oyy maşallah 3.ay bitti mi sizin cinsiyet söyledi mi
11 +1 im ama 11+6 çıktı.Cinsiyeti söylemedi erken dedi oğlumdada söylememişti biliyordum söylemeyeceğini bazı doktorlar garantici.Artık duruma göre sanırım mayısın ilk haftası gideceğim sağlıklı olsunlarda beklyelim.

merhaba kızlar nasılsınız?
ben bugun yine dra gittim, canlılık ve gelişme yok 6.haftada kalmış malesef
yarın öğlen yatış yapıyorum ve kürtaj olucak. inşallah herşey yolunda gider..
A anidefteri beni listeden çıkarabilirsin canm artık aranızda olamayacağım..
sürekli yazıp sizleride üzmek moralinizi bozmak istemem..
inşallah herkezin mutlu sağlıklı hamilelikleri olur sağ salim kucağınıza alırsınız..
kendinize ve bebeklerinize iyi bakın

cok gecmiş olsun allah hayırlısını versin bu üzücü günler bitecek bir gün inş

cok gecmiş olsun allah hayırlısını versin bu üzücü günler bitecek bir gün inş
teşekkür ederim inşallah canm hakkımızda hayırlısı. dr bi ay sonra adet görürsün 6 ay da hamile kalma dedi. bnde ztn 2021de düşünüyordum
rabbim ömür verirse sağlıklı olursak inşallah o zmn tekrar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…