- 6 Şubat 2020
- 1.389
- 1.786
- 63
- 35
50 d kadrosunda mıydın öyp mi anlamadım basım öğrenimin devam ederken attılar bu ülkede herşey olur gerçi çok da şaşırmamak lazımEvet haksız yere işten cikarildim. Akademisyen idim. Lisansüstü eğitim konusunda bana haksızlık yaptılar ve sırf doktoramı iyi bir yerde yaptığım için işten atıldım. mahkemeye gitti olay ancak küçük yerde yaşıyorum ve üniversite ile adalet arasındaki sıkı ilişki davanın aleyhimde sonuçlanmasına yol açtı. Istinaf ile itiraz edecegiz ama dava dosyasi yaşadığım şehirde olduğu icin yine şansım yok. Hukuk kalmamış. Önceden ne güzel itirazlar yargıtay ile yapılıyordu en azından ankarada olunca universite baskisi az oluyordu.
Benim de tek endişem bebeğim ama istemsiz olarak üzülüyorum ve o kadar panikliyorum ki ona bir sey olacak diye.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Kayıp yaşayanlar var aramızda , tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın, uzuntunuzu paylaşıyorum. Sağlıkla yeniden kavuşmak nasip olsun inşallah.
Kaç gündür evdeyim ama ya haber takip ediyorum ya uyuyorum. Bugün için devlet hastanesindeki doktoruma randevu almıştım ama iptal ettim. Tanıdığım tüm sağlık çalışanları uzak durun hastanelerden diyorlar. Durumlar pek iç açıcı değil belli
Bir haftada nasıl da değişti herşey, geçen hafta her gün şu kadar oldu bu kadar günlük oldu diyordum.
Şimdi ise cumartesi günü kontrole gidebilecek miyiz acaba diyorum
Günaydın Ekim anne adaylarıyakın zamanda doktora giden veya doktoruyla telefonda görüşen olursa ikili tarama testini yaptırmayıp 3 lü veya 4 lüyü yaptırsak olur muymuş onu bi sorabilir mi ?
Birde Allah yaşatmasın ama hadi bebeğimiz anne karnında ölürse doktor kontrolüne gitmeden bizim yaklaşık kaç hafta/gün sonra haberimiz oluyor ve ne gibi belirtileri oluyor bileniniz var mı ? Bu süreçte ben doktor kontrollerimi durmayı düşünüyorum ve en erken acaba kaç ay sonra doktora giderim bilmiyorum o yüzden acaba bu sürede böyle olumsuz bir şey başımıza gelirse nasıl fark edicez onu merak ediyorum.
Lütfen bu konuları bilenler yazsın sadece benim için değil burda benim gibi bu sorunun cevabını merak eden bi çok sevgili anne adayı var. Hepimiz için çok dua ediyorum Allah ım bizleri ve bebişlerimizi sağ Salim üzüntüsüz sıkıntısız bi şekilde bu süreci güzel atlatmayı nasip etsin.
Bebeğime bunları yaşattığım için o kadar üzülüyorum ki, bebeğim umarım gelecekte bunları yaşamaz. O insanların kendi çocuklarına bile vicdanı yok ki. Çok teşekkür ederim güzel teselliniz için gerçekten daha iyi hissetmemi sağlıyor.Canım hiç aklına böyle şeyler getirme, hepimiz bazen üzülüyoruz sinirleniyoruz zaten hormonlar bizi mahvediyor. Ben hiç sebep yokken günde 1-2 ağlıyorum spor gibi oldu artık.
Olabildiğince sakin kalmaya çalış ama bebeğini kaybetmezsin, olur mu öyle şey o kadar kolay değil o çok güçlü.
Allah sana bunları yaşatanlara vicdan versin
Ben de sonuna kadar hakkımı arayacağım diye yola başladım ama o kadr yorucu ki. Mahkemeye bile dert anlatılmıyor. Çok teşekkür ederim.Valla ne denir ne söylenir bilmiyorum zira insanin canini en cok haksizliga ugramak acitiyor..ilahi adalete guven ama lutfen sonuna kadar hakkini aramaktan vazgecme bu dunyada da kalmasın kimsenin yaptigi kimsenin yanina kar..
50d idim. Bulunduğum yerde bölümümün doktora programı yoktu, başka bir bölümde yapmaya zorladılar. Bölüm ise disiplinlerarası alan dışı bir bölüm. Kabul etmedim çünkü malesef dr. öğr. üyesi kadrolarında alanında doktora şartı aranıyor. Ben de kendi alanımda yapmayı seçtim, öğrenciliğim devam ediyordu evet. İşin kötüsü, arkadaşlarım var aynı durumda olduğum birebir hem de ama onların kadrolarında sıkıntı olmadı. Bu ikiliğin sebebini çözemedim. İşte tek tesellim istinaf da red gelirse olayı yargıtaya taşımak, en azından bölgedeki baskı azalmış olur... Çünkü bu ülkede işler böyle yürüyor, nüfuslu isen haklısın.50 d kadrosunda mıydın öyp mi anlamadım basım öğrenimin devam ederken attılar bu ülkede herşey olur gerçi çok da şaşırmamak lazım
Ama aşının piyasayı bulmasına en erken 12 ay diyorlar. Ben de çok karışığım bu konuda haftaya ikili testim var, sanırım kararı doktora bırakacağım.biraz daha geçirip bir buçuk ayda gitsek o zaman aşı bulunur inşallah.
kızlar ben çok sık lavaboya çıkıyorum, günde 10-11 kere. ( zaten çabuk tuvaletim gelirdi şimdi birde çok su içmemiz gerektiği için günde 2,5 lt su içiyorum) ellerimi yıkamaktan ninemin ellerine döndü hatta yarıldı kan kan görülüyor.
ve inanılmaz acıyor. elimi kapatıp açsam bile çok acıyor.
aynı durumda olan var mı? yada ne yaptınız? kremlesem bile krem kurumadan bi daha lavaboya gidiyorum
Yok bende kaç haftadır var doktora söyledim fitil yazdı işe yaramadı tek kullanım toz yazdı.. Kızımda da olurdu sürekli neredeyse ayda bir o tozu kullanırdımKızlar 1 hafta 10 gündür sarı akıntı var.Hiç şeffaf veya beyaz olmuyor. Cumartesi randevum var. Sizce önemli bişey mi hemen mi gitseydim
Enfeksiyon falansa bebege bir zararı olurmu acaba canım?Yok bende kaç haftadır var doktora söyledim fitil yazdı işe yaramadı tek kullanım toz yazdı.. Kızımda da olurdu sürekli neredeyse ayda bir o tozu kullanırdım
İdrar yolu enfeksiyonu zaten bu.. ama bende bir şey olmadı şükür, ama dediğim gibi doktor ilaç veriyor bunun için onu kullanıyorum 2 3 hafta snra tekrarlıyor gene kullanıyordum ilacı öyle öyle doğurdum şükür kızımı. Şimdi gene oldu doktora söyledim fitil verdi 1 hafta snra haber ver deid.. 2 gün geçti sonra başladı geri.. Bu defa toz içecek verdi tek kullanımlık onu yapacağım.. Biliyorum gene tekrar edecek çözülmüyor ama mutlaka kullanıyorum oldukça tedavi ediyor doktor.Enfeksiyon falansa bebege bir zararı olurmu acaba canım?
İdrar yolu enfeksiyonu zaten bu.. ama bende bir şey olmadı şükür, ama dediğim gibi doktor ilaç veriyor bunun için onu kullanıyorum 2 3 hafta snra tekrarlıyor gene kullanıyordum ilacı öyle öyle doğurdum şükür kızımı. Şimdi gene oldu doktora söyledim fitil verdi 1 hafta snra haber ver deid.. 2 gün geçti sonra başladı geri.. Bu defa toz içecek verdi tek kullanımlık onu yapacağım.. Biliyorum gene tekrar edecek çözülmüyor ama mutlaka kullanıyorum oldukça tedavi ediyor doktor.
Biz geldik.elini yüzüne kapatmış yinemi siz diyor.Ölçümlerim 5 gün ilerden gidiyor.Ense kalınlığmız ve burun kemipimiz normal çıktı 1.5 2 ay hastaneye gelme dedi.kan sonuçşarını 3 gün sonra alıcaz.
Oyy maşallahBiz geldik.elini yüzüne kapatmış yinemi siz diyor.Ölçümlerim 5 gün ilerden gidiyor.Ense kalınlığmız ve burun kemipimiz normal çıktı 1.5 2 ay hastaneye gelme dedi.kan sonuçşarını 3 gün sonra alıcaz.
Tamam canım çok teşekkür ederim bende doktora diyim bir tedavi verir en azındanİdrar yolu enfeksiyonu zaten bu.. ama bende bir şey olmadı şükür, ama dediğim gibi doktor ilaç veriyor bunun için onu kullanıyorum 2 3 hafta snra tekrarlıyor gene kullanıyordum ilacı öyle öyle doğurdum şükür kızımı. Şimdi gene oldu doktora söyledim fitil verdi 1 hafta snra haber ver deid.. 2 gün geçti sonra başladı geri.. Bu defa toz içecek verdi tek kullanımlık onu yapacağım.. Biliyorum gene tekrar edecek çözülmüyor ama mutlaka kullanıyorum oldukça tedavi ediyor doktor.
11 +1 im ama 11+6 çıktı.Cinsiyeti söylemedi erken dedi oğlumdada söylememişti biliyordum söylemeyeceğini bazı doktorlar garantici.Artık duruma göre sanırım mayısın ilk haftası gideceğim sağlıklı olsunlarda beklyelim.Oyy maşallah3.ay bitti mi sizin cinsiyet söyledi mi
cok gecmiş olsun allah hayırlısını versin bu üzücü günler bitecek bir gün inşmerhaba kızlar nasılsınız?
ben bugun yine dra gittim, canlılık ve gelişme yok 6.haftada kalmış malesef
yarın öğlen yatış yapıyorum ve kürtaj olucak. inşallah herşey yolunda gider..
A anidefteri beni listeden çıkarabilirsin canm artık aranızda olamayacağım..
sürekli yazıp sizleride üzmek moralinizi bozmak istemem..
inşallah herkezin mutlu sağlıklı hamilelikleri olur sağ salim kucağınıza alırsınız..
kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
teşekkür ederim inşallah canm hakkımızda hayırlısı. dr bi ay sonra adet görürsün 6 ay da hamile kalma dedi. bnde ztn 2021de düşünüyordumcok gecmiş olsun allah hayırlısını versin bu üzücü günler bitecek bir gün inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?