- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
Ne denir bilmiyorum ki sen hepimizin korktuğu şeyi yaşadın. Allah en güzel zamanda tekrar nasip etsin, hem de önden önden gelişen zıpır bebekmerhaba kızlar nasılsınız?
ben bugun yine dra gittim, canlılık ve gelişme yok 6.haftada kalmış malesef
yarın öğlen yatış yapıyorum ve kürtaj olucak. inşallah herşey yolunda gider..
A anidefteri beni listeden çıkarabilirsin canm artık aranızda olamayacağım..
sürekli yazıp sizleride üzmek moralinizi bozmak istemem..
inşallah herkezin mutlu sağlıklı hamilelikleri olur sağ salim kucağınıza alırsınız..
kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
Canım benim bende seni merak ediyordum ki mesajını gördüm. İnşallah herşey yolunda gider gönlünden geçtiği gibi olur..merhaba kızlar nasılsınız?
inşallah herkezin mutlu sağlıklı hamilelikleri olur sağ salim kucağınıza alırsınız..
merhaba kızlar nasılsınız?
Canım benim bende seni merak ediyordum ki mesajını gördüm. İnşallah herşey yolunda gider gönlünden geçtiği gibi olur..
A anidefteri benide çıkar canım bende bebeğimi kaybettim dün.
Buradaki herkese hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim.. ara sıra sizleri takip edicem hayırlı haberlerinizi almak için. Allah'a emanet olun taze anneler. Sizleri tanımak bile çok güzeldi..
çok teşekkür ederim. amin inşallah hakkımızda hayırlısı.. böyle sonuçlanacağını biliyordum o yüzden iyiyim şükürNe denir bilmiyorum ki sen hepimizin korktuğu şeyi yaşadın. Allah en güzel zamanda tekrar nasip etsin, hem de önden önden gelişen zıpır bebekYine buralarda olursun umarım.
ah canm hakkımızda hayırlısı rabbim sana tez zamanda sağlıklı bi bebek nasip etsin inşallah.Canım benim bende seni merak ediyordum ki mesajını gördüm. İnşallah herşey yolunda gider gönlünden geçtiği gibi olur..
Buradaki herkese hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim.. ara sıra sizleri takip edicem hayırlı haberlerinizi almak için. Allah'a emanet olun taze anneler. Sizleri tanımak bile çok güzeldi..
Canım bende kendimi böyle teselli ediyorum evet bende bekliyodum ilerde olsa daha zor olurdu farkındayım ama dönem gereği yinede etkileniyorum. Rabbim bilir anca. Böylesi hayırlıymış. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun.çok teşekkür ederim. amin inşallah hakkımızda hayırlısı.. böyle sonuçlanacağını biliyordum o yüzden iyiyim şükür
ara ara gelirim cinsiyetleri öğrenmeye fln kendinize iyi bakın
ah canm hakkımızda hayırlısı rabbim sana tez zamanda sağlıklı bi bebek nasip etsin inşallah.
senin de gönlünden geçenin en güzeli nasip olsun inşallah. üzme kendini ileride belki daha çok üzülecektin
sağlıklı değilmiş demekki
Allah razı olsun. Dualarınızda olmak bile yeter.Kızlar çok geçmiş olsun ne kadar zor birşey olduğunu tahmin edebiliyorum çünkü bizlerinde 1 saniye sonrasına garantimiz yok. Rabbimin bu sınavı en az üzüntüyle atlatmanızı ve tekrar hamile kalıp aramıza katılmanızı diliyorum
Ah ya... çok geçmiş olsun. Bol sanırlar diliyorum ve inşallah en güzel zamanda bebek haberleri alırsınız yeniden. Buraya da gelin yine. Görmesek tanımasak da bir sempati oluşuyor insanda.Canım benim bende seni merak ediyordum ki mesajını gördüm. İnşallah herşey yolunda gider gönlünden geçtiği gibi olur..
Canım eğer yaptırabileceksen yarın yaptır.Yoksa 1ay hastanelere uğrama 4lü yaptırırsın yada nifty dedikleri testi.Önümüzdeki haftadan sonra vakalarda çok hızlı yükselmeler bekledikleri için hastalarımızı çağırmayacağız kadın doğumcularda kendi aralarında 1 hafta tatil yaparak gelenleri birbirlerine paslıycaklarmış benim doktorum öyle dedi.Sen eğer kendi doktorunu arayamıyorsan hangi şehirdesin bilmiyorum ama medicana yada medikalparkı ararsan onlar telefonda ücretsiz danışmanlık veriyolar arayıp sorabilirsin.Kızlar ikili test işini ne yapacaksınız? Yaptıracak mısınız? Ben cok kararsızım ama eşimin spermlerinde dna hasarı vardı. Doktor tüp bebeğin bile genetik taramayla yapılmasını istemişti korkuyorum... yani yaptırmam zorunlu gibi diyeyim size... benim durumumda olan var mı?
Doktorumu aradım haftaya perşembeye randevu verdi. Kocaeli gölcükteyim. Cok korkuyorum eve taşımaktanCanım eğer yaptırabileceksen yarın yaptır.Yoksa 1ay hastanelere uğrama 4lü yaptırırsın yada nifty dedikleri testi.Önümüzdeki haftadan sonra vakalarda çok hızlı yükselmeler bekledikleri için hastalarımızı çağırmayacağız kadın doğumcularda kendi aralarında 1 hafta tatil yaparak gelenleri birbirlerine paslıycaklarmış benim doktorum öyle dedi.Sen eğer kendi doktorunu arayamıyorsan hangi şehirdesin bilmiyorum ama medicana yada medikalparkı ararsan onlar telefonda ücretsiz danışmanlık veriyolar arayıp sorabilirsin.
Allah razı olsun teşekkür ederim. Varsa olacaktır inşallah. Gelirim tabiki bende sizleri tanimasamda aynı hislerdeyim.Ah ya... çok geçmiş olsun. Bol sanırlar diliyorum ve inşallah en güzel zamanda bebek haberleri alırsınız yeniden. Buraya da gelin yine. Görmesek tanımasak da bir sempati oluşuyor insanda.
Kızlar kesesi önce 2 tane olup sonrasında kaybolan arkadaş kim acaba?
Canım nasıl oldu bende de benzer bir durum var da kusura bakma başka bi arkadaş okumuş başlıkta o yüzden hakim değilim
5+3 te tek kese gördük sonra 6+5 te ilk kesede kalp atışı ve ikinci keseyi gördük. Geçen yıl miyom ameliyatı olduğum için doktorum epey endiselendi, iki kese var ama ikinci kaybolabilir dedi. 8+5 te gittiğimizde ikinci kese epey kuculmustu. ilkinin gelişimi normal gününde gidiyordu. Lekelenme olabilir dedi ikinci keseden kaynaklı. Gerçekten ertesi gün hafif lekelenmem oldu, sonra da birkaç gün önce yine silinirken leke gördüm. Şimdi cumartesi kontrolüm var son durumu ben de bilmiyorum , tamamen kaybolmuş mu cumartesi göreceğizCanım nasıl oldu bende de benzer bir durum var da kusura bakma başka bi arkadaş okumuş başlıkta o yüzden hakim değilim
O zaman biraz daha fazla dikkat edeceksin çokta stress yapma.Ben elimde dezenfektanla gittim hiç bişeye dokunmadım.ultrasonla bakılırken çok sıkıntı değilde kan verirken daha dikkatli ol yeni eldiven taksın kanı alan görevli.Elini asla ağzına götürme eve gelincede ayakkabılarının dışarda çıkararak kendini duşa at oldu bittiDoktorumu aradım haftaya perşembeye randevu verdi. Kocaeli gölcükteyim. Cok korkuyorum eve taşımaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?