2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar ikili test işini ne yapacaksınız? Yaptıracak mısınız? Ben cok kararsızım ama eşimin spermlerinde dna hasarı vardı. Doktor tüp bebeğin bile genetik taramayla yapılmasını istemişti korkuyorum... yani yaptırmam zorunlu gibi diyeyim size... benim durumumda olan var mı?

Ne denir bilmiyorum ki sen hepimizin korktuğu şeyi yaşadın. Allah en güzel zamanda tekrar nasip etsin, hem de önden önden gelişen zıpır bebek Yine buralarda olursun umarım.

Canım benim bende seni merak ediyordum ki mesajını gördüm. İnşallah herşey yolunda gider gönlünden geçtiği gibi olur..
A anidefteri benide çıkar canım bende bebeğimi kaybettim dün.
Buradaki herkese hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim.. ara sıra sizleri takip edicem hayırlı haberlerinizi almak için. Allah'a emanet olun taze anneler. Sizleri tanımak bile çok güzeldi..

Kızlar çok geçmiş olsun ne kadar zor birşey olduğunu tahmin edebiliyorum çünkü bizlerinde 1 saniye sonrasına garantimiz yok. Rabbimin bu sınavı en az üzüntüyle atlatmanızı ve tekrar hamile kalıp aramıza katılmanızı diliyorum

Ne denir bilmiyorum ki sen hepimizin korktuğu şeyi yaşadın. Allah en güzel zamanda tekrar nasip etsin, hem de önden önden gelişen zıpır bebek Yine buralarda olursun umarım.
çok teşekkür ederim. amin inşallah hakkımızda hayırlısı.. böyle sonuçlanacağını biliyordum o yüzden iyiyim şükür
ara ara gelirim cinsiyetleri öğrenmeye fln kendinize iyi bakın

ah canm hakkımızda hayırlısı rabbim sana tez zamanda sağlıklı bi bebek nasip etsin inşallah.
senin de gönlünden geçenin en güzeli nasip olsun inşallah. üzme kendini ileride belki daha çok üzülecektin
sağlıklı değilmiş demekki

Canım bende kendimi böyle teselli ediyorum evet bende bekliyodum ilerde olsa daha zor olurdu farkındayım ama dönem gereği yinede etkileniyorum. Rabbim bilir anca. Böylesi hayırlıymış. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun.

Allah razı olsun. Dualarınızda olmak bile yeter.

Arkadaşlar kayıplar için çok üzüldüm.2li test icin bugün hastaneye gittim kan verdim hemen çıktım ama koca fakülte bombostu.Özel doktor kanamamdan ötürü herhafta görüyordu beni yanimda annem ve esim de oluyordu.dün asistanı aradı lutfen muayaneye tek gelin diye. Nitekim esim bıraktı kapidan kabul etmediler icerdeki her fazla kisiyi de dışarı çıkardılar.Durum cok ciddi bu aralar az goruselim dedi 1 ay sonraya randevu verdi.

Ah ya... çok geçmiş olsun. Bol sanırlar diliyorum ve inşallah en güzel zamanda bebek haberleri alırsınız yeniden. Buraya da gelin yine. Görmesek tanımasak da bir sempati oluşuyor insanda.

Canım eğer yaptırabileceksen yarın yaptır.Yoksa 1ay hastanelere uğrama 4lü yaptırırsın yada nifty dedikleri testi.Önümüzdeki haftadan sonra vakalarda çok hızlı yükselmeler bekledikleri için hastalarımızı çağırmayacağız kadın doğumcularda kendi aralarında 1 hafta tatil yaparak gelenleri birbirlerine paslıycaklarmış benim doktorum öyle dedi.Sen eğer kendi doktorunu arayamıyorsan hangi şehirdesin bilmiyorum ama medicana yada medikalparkı ararsan onlar telefonda ücretsiz danışmanlık veriyolar arayıp sorabilirsin.

Doktorumu aradım haftaya perşembeye randevu verdi. Kocaeli gölcükteyim. Cok korkuyorum eve taşımaktan

Ah ya... çok geçmiş olsun. Bol sanırlar diliyorum ve inşallah en güzel zamanda bebek haberleri alırsınız yeniden. Buraya da gelin yine. Görmesek tanımasak da bir sempati oluşuyor insanda.
Allah razı olsun teşekkür ederim. Varsa olacaktır inşallah. Gelirim tabiki bende sizleri tanimasamda aynı hislerdeyim.

Benimde randevum vardı bugun dr 2li test için 15gün sonra çağırdı ense kalınlığına bakıcam sonrada kan vericeksin dedi dedim testi yaptırmak istemiyorm kızımda yaptırdım bunda yaptırmak istemiyorum dedim tamam sorun yok ultrasonda detaylı bakıyoruz dedi.bebeğim çok hareketliydi muayne boyunca zıpladı hep doktorda şaşırdı 9.haftada bukdr zıplayan bebek ilk defa görüyorum kork bundan dedi

Canım nasıl oldu bende de benzer bir durum var da kusura bakma başka bi arkadaş okumuş başlıkta o yüzden hakim değilim
5+3 te tek kese gördük sonra 6+5 te ilk kesede kalp atışı ve ikinci keseyi gördük. Geçen yıl miyom ameliyatı olduğum için doktorum epey endiselendi, iki kese var ama ikinci kaybolabilir dedi. 8+5 te gittiğimizde ikinci kese epey kuculmustu. ilkinin gelişimi normal gününde gidiyordu. Lekelenme olabilir dedi ikinci keseden kaynaklı. Gerçekten ertesi gün hafif lekelenmem oldu, sonra da birkaç gün önce yine silinirken leke gördüm. Şimdi cumartesi kontrolüm var son durumu ben de bilmiyorum , tamamen kaybolmuş mu cumartesi göreceğiz kaybolmaya başladığını görünce doktorum çok sevinmişti, meğer benim ameliyatlı dikişli rahmim ikiz bebeği tasimazmis, doğa kendi yolunu bulmuş senin için iyi olan tekti dedi

Doktorumu aradım haftaya perşembeye randevu verdi. Kocaeli gölcükteyim. Cok korkuyorum eve taşımaktan
O zaman biraz daha fazla dikkat edeceksin çokta stress yapma.Ben elimde dezenfektanla gittim hiç bişeye dokunmadım.ultrasonla bakılırken çok sıkıntı değilde kan verirken daha dikkatli ol yeni eldiven taksın kanı alan görevli.Elini asla ağzına götürme eve gelincede ayakkabılarının dışarda çıkararak kendini duşa at oldu bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…