2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım benim de rahmim yarım o yüzden korkuyorum. Sen ikisinin de kalp atışını gördün mü yoksa küçük kesenin kalp atışı yok muydu?

Yok canım , sonradan gördüğümüz kesede bebeği de kalp atışını da göremedik.
Benimkinde kalp atışı da var canım gördük yani neyse artık nasip :) yani doktora ben devam ettirmek iştemiyorum tek kalsın deme şansımız var mı acaba

Benimkinde kalp atışı da var canım gördük yani neyse artık nasip :) yani doktora ben devam ettirmek iştemiyorum tek kalsın deme şansımız var mı acaba
Bence bunu doktorunla enine boyuna konuşup riskleri değerlendirin, ona göre de hem siz hem doktorunuz bir karara varın, ben ne desem boş.

merhaba burda bi arkadas daha var böle rahmi yarım ve 2 kesesi olan onun doktoru birini sonlandırcaz demişti en son nickini hatrlarsam yazayım kendiside görür belki cvb verir doktorun sölemesi gerekiyor sanırım ikisinide tasımaz diye sölemediyse sürece göre bakacak heralde

Merhaba nifty testi nasıl yaptırıyorsunuz benim de ense kalınlığı yüksek çıktı.doktorum önerdi nasıl bir yol izlemeliyim?

Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah, Allah yardımcınız olsun

Eklemek güzel de böyle bir sebeple çıkarmak gerçekten çok üzüyor beni, Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik yaşarsın umarım.

Günaydın kızlar,
Bugün hematologa gideceğim, kan sulandırıcı tamam mı devam mı kararı alınacak. Evden çıkmaya korkuyorum ama erteleyebileceğim birşey de değil. Allah hastanelere hatta muayenehanelere gitmek zorunda olanlarımıza kolaylıklar versin, virüstü mikroptu bizden ve tüm sevdiklerimizden uzak olsun

Merhaba nifty testi nasıl yaptırıyorsunuz benim de ense kalınlığı yüksek çıktı.doktorum önerdi nasıl bir yol izlemeliyim?
Merhaba ben genoks firmasına yaptırıyorum kan Ankara'ya yollanacak. Şu dönemde yurtdışına yollancaklar ile yaptırmak istemedim her yere uçuşlar iptal edildiği için. yarın kanım alıncak 8-10 iş günü içinde sonuç çıkar dediler. 2400 fiyatı

Nolur görsün o arkadaş beni ihtiyacım olan şey onunla konuşmak çok kaygılıyım

Peki internetten mi buldunuz firmayı?Ankara da mı yaşıyorsunuz?her ilde var mı acaba?

Nolur görsün o arkadaş beni ihtiyacım olan şey onunla konuşmak çok kaygılıyım
Şuan gebeliğinde çok başındasın kaygın ikisinede zarar verebilir . Rahat olmaya çalış dr un ile konuşuldu mu hiç ikiz olursa nasıl devam eder diye eminim seni en sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavuşturacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…