Bana numarayı atabilir misiniz özelden?Sizinde mi yüksek çıktı ense kalınlığı?ense kalınlığı yüksek çıktı kan sonucu vericem ona göre harekete geçecem ben de.moralim bozuk bu konuda,yüksek çıkarsa amniyosentez ya da nifty test dedi doktorum.
Iyi aksamlar kizlar doktorum beni bir profesor e yonlendirdi. Iki bebek de hala var. Uygun olan sonlandirilacak. Cunku rahim yapim asla ve asla doktorum ustune basarak soyledi ki buna uygun degil. Onumuzdeki hafta birisini sonlandirmamiz gerekecek
Doktorum beni cok gergin gordu ve kendime getirdi bir cocugun var ve senin hayatin da onemli bu durumu normal karsila ve sakinles dedi
Oyle yapmaya calisacagim.
Bana numarayı atabilir misiniz özelden?Sizinde mi yüksek çıktı ense kalınlığı?ense kalınlığı yüksek çıktı kan sonucu vericem ona göre harekete geçecem ben de.moralim bozuk bu konuda,yüksek çıkarsa amniyosentez ya da nifty test dedi doktorum.
yok ben daha ultrasona girmedim 10+3 üm şu an ikili test yerine direky nifty yaptırmayı tercih ettim daha kesin sonuç olduğu için üçlü ve dörtlüye de gerek kalmıyor hem. Canınızı sıkmayın ense kalınlığı yüksek olup bu testi yaptıran tanıdıklarıma hep güzel sonuçlar geldi içinizi ferah tutmaya çalışın
Canım bende kendimi böyle teselli ediyorum evet bende bekliyodum ilerde olsa daha zor olurdu farkındayım ama dönem gereği yinede etkileniyorum. Rabbim bilir anca. Böylesi hayırlıymış. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun.
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah, Allah yardımcınız olsun
Eklemek güzel de böyle bir sebeple çıkarmak gerçekten çok üzüyor beni, Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik yaşarsın umarım.
Kizlar gittim bende bugun maşallah koca kafali bebişime gördüm sağlikli cok şukur herşey yolunda ben kendime yorum yaptim erkeğe benzettim tabi doktor daha iyi bilir
Tamam canım haber ver mutlaka. Bende birazdan gidicem. Dün akşamdan beri baya dolu dolu pıhtı ve baya kanamam oldu. Rahim bebeği atamadığı zaman oluyor diye okudum. Muayeneden sonra belki benide yatırırlar.
yok ben daha ultrasona girmedim 10+3 üm şu an ikili test yerine direky nifty yaptırmayı tercih ettim daha kesin sonuç olduğu için üçlü ve dörtlüye de gerek kalmıyor hem. Canınızı sıkmayın ense kalınlığı yüksek olup bu testi yaptıran tanıdıklarıma hep güzel sonuçlar geldi içinizi ferah tutmaya çalışın