2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yok canım evet ikiz benimki ama rahimim yarım değil bi arkadaşım var rahimi yarım ikiz gebelik planlamislar ama 3 kese görülmüş T tahinpekmezz
AYY kimdi o arkadas ya baya üzülmüştü hatta birine karar vercez filan diyordu hatırlayamıyorum gecmiş konusmlarda var ama okumak lazım tabi

AYY kimdi o arkadas ya baya üzülmüştü hatta birine karar vercez filan diyordu hatırlayamıyorum gecmiş konusmlarda var ama okumak lazım tabi
Evet bende biliyorum o arkadaşı ama hatırlamıyorum dur geis mesajlara bakıp bulabilirim sanırım..

İzmir'de yaşıyorum internetteki numarayı arayınca ilgilenmişlerdi doktorum da bu firmayı önerdi daha sonra
Bana numarayı atabilir misiniz özelden?Sizinde mi yüksek çıktı ense kalınlığı?ense kalınlığı yüksek çıktı kan sonucu vericem ona göre harekete geçecem ben de.moralim bozuk bu konuda,yüksek çıkarsa amniyosentez ya da nifty test dedi doktorum.

Merhaba nifty testi nasıl yaptırıyorsunuz benim de ense kalınlığı yüksek çıktı.doktorum önerdi nasıl bir yol izlemeliyim?
Ben genoksta yaptirdim en kapsamli onlar bakiyolardi eve geliyor hemsire kan veriyorsunuz

Heh buldum nasılsın canım son durumun ne oldu..

İletişim - burada size en yakın yeri arayabilirsiniz çok ilgililer

yok ben daha ultrasona girmedim 10+3 üm şu an ikili test yerine direky nifty yaptırmayı tercih ettim daha kesin sonuç olduğu için üçlü ve dörtlüye de gerek kalmıyor hem. Canınızı sıkmayın ense kalınlığı yüksek olup bu testi yaptıran tanıdıklarıma hep güzel sonuçlar geldi içinizi ferah tutmaya çalışın

Aynen öyle cnm bnde öyleyim moral bulmaya çalışıyorm ama içim buruk
Hasntedeyim yatışım yapıldı bekliyoruz

Teşekkür ederim ama yapacak bişey yok sağlık olsun hakkımızda hayırlısı

Önden gidiyor maşallah ben daha yeni 9 ×1 oldum diyordum maşallah doktor diyor 2 gün sonra 10 bitiyor

Aynen öyle cnm bnde öyleyim moral bulmaya çalışıyorm ama içim buruk
Hasntedeyim yatışım yapıldı bekliyoruz
Tamam canım haber ver mutlaka. Bende birazdan gidicem. Dün akşamdan beri baya dolu dolu pıhtı ve baya kanamam oldu. Rahim bebeği atamadığı zaman oluyor diye okudum. Muayeneden sonra belki benide yatırırlar.

Çok teşekkür ederim,umarım öyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…