2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Tamam canım haber ver mutlaka. Bende birazdan gidicem. Dün akşamdan beri baya dolu dolu pıhtı ve baya kanamam oldu. Rahim bebeği atamadığı zaman oluyor diye okudum. Muayeneden sonra belki benide yatırırlar.
Rabbim şifa versin inşallah en kisa zamanda rabbim yerini doldursun her şeyde vardir bir hayir ben bu hamilelikten önce neler yaşadim bozulmuş gebelik diş gebelik kimyasal gebelik seni cok iyi anliyorum ama inanki zmaanni var bir bakiyorsun bebişin sağlikli bir şekilde seninle inşallah herşey yolunda gider

ercelf canım merhaba aynı durumdayız seninle yarım rahimliyim bende. 3 kese görüldü 3.sü zaten sağlıklı değil kaybolacaktır ikiz olarak düşün dedi doktorum. Ama başka bişey söylemedi doktorların çoğu ikiz için de büyük risk olduğunu söylüyorlar 2 hafta sonra yeniden gideceğim. Ama çok korkuyorum gebelik sürecimin sağlıklı olmamasından,bebeklerimin çok erken doğup sağlıksız olmalarından. Kaygılıyım gönlüm tek gebelikten yana ama olacaksa da ikisinin de canı varken vazgeçmek istemiyorum. Doktorun risklerden bahsetmiştir sana neler dedi nolur özelden dön bana

Kızlar selam, ben de yarın 11+6da ikili testi yaptırcam baska bir doktor buldum. Zaten haftayadan sonra hastaneler virüs merkezlerine dönüştürülecekmiş doktorlar dönüşümlü çalışacakmıs vs... anlatıp icinizi karartmayayım beni hastanem bilgilendirdi. Öyle işte. Yarın inşallah güzel haberlerle gelirim

Kızlar merhaba,

Bebişleriniz hayırlı olsun öncelikle. Sağlıkla büyüsünler

Ben 2019 Şubat annelerindenim. Elimde hiç kullanılmamış yada temiz kullanılmış (bitkisel çamaşır deterjanıyla her zaman yıkandı.) bebek kıyafetleri var. Battaniyeler, tulumlar, çıtçıtlı kısa/uzun kollu bodyler, yün yelekler/hırkalar, alt-üst takımlar, bereler, çoraplar... 3 koli eşya var. Baya uzun ihtiyaçlarını giderecektir.

Benim bebeğim kız ama genelde unisex renkler ağırlıkta.

Gerçekten ihtiyacı olan bir aileye göndermek istiyorum. İhtiyacı olan varsa yada çevresinde varsa benimle iletişime geçmenizi rica ediyorum.

Kargo ücreti benden olacak.

Buraya sık giremeyebiliyorum, mail atmanızı rica ederim.

kubrabilgebaki@gmail.com

Sevgiler..

Kiza benzettim ben inşallah gönlündeki olur
Sağlıkla gelsin inşallah gönlümde tek sağlık sıhhatli olması Teşekkür ederim merak ediyordum yorumunu
Bende bu hamileliğimden önce temmuzdan beri kimyasal düşük kürtaj hepsini yaşadım o yüzden dileğim hepimizin bebeği sağlıklı olsun

Çok ince düşünce

Amin canim inşallah ilK bebek mi

Ne güzel sizin gibi yardimsever insanlar var allah razi olsun

10.haftamdayım kahve rengi akintim var sizde varmi ekim anneleri

Kizlar gittim bende bugun maşallah koca kafali bebişime gördüm sağlikli cok şukur herşey yolunda ben kendime yorum yaptim erkeğe benzettim tabi doktor daha iyi bilir
Sizi doktor ne zamana çağırdı ikili tarama için aramızda bir gün var sanırım

Vallahi
Sizi doktor ne zamana çağırdı ikili tarama için aramızda bir gün var sanırım
2 hafta sonra gel dedi bana ikili tarama testinden de bahsetmedi bende sormadim eşimde yaptirmami istemiyor zaten benimde niyetim yok yane

Vallahi

2 hafta sonra gel dedi bana ikili tarama testinden de bahsetmedi bende sormadim eşimde yaptirmami istemiyor zaten benimde niyetim yok yane
Bende kararsızım bide genelde sorun çıkan kişilerin çocukları gayet sağlıklı doğuyor. Sizin ilk değil heralde bişey çıkarsa eğer ikili testte ona göre başka bir işlem mi yapılıyor ya da doğum da bişey değişiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…