2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Oy oy maşallah canım baya büyümüş miniğin cok sevindim herşeyin yolunda olmasına genelde erkeklerde yanılma payı çok az oluyor ama yinede Allah bilir sağlıklı olsun da ister pipisi olsun ister kukusu

Çok iyi yapmışsın kuzum erken gitmekle. Gitgide artıyor risk ben de çarşambaya randevu aldım gelmesem olur mu dedim gel dedi sekreter ama çok korkuyorum. Bakalım inşAllah kapmam bi yerden.
Çok sevindim senin adına kuzum her şeyin yolunda olmasına. Hayırlı olsun pipili bebişin darısı başıma

Bugün ne yesem çıkartıyorum 4kere istifra ettim normal mi sizce çok mu yediğim an çıkartıyorum midem bomboş

Kızlar,

Cinsiyet için 12. Haftada söylüyor sanırım doktorlar. Sağlıklı olsun, hayırlı olsun diyoruz hep ama içimden ilk çocuk için kız geçiyor. Inşallah Allahım nasip eder. Erkekde olsa Sağlıklı ve hayırlı olsun. Ama insanında gönlünden geçiyor ya dimi ya

bi yandanda korkuyorum, "kız istiyordun al sana kız ama şu rahatsızlıkla"

İçimizden geçirmekte dilemekte günah değildir dimi kızlar

Tabiki degildir içimizden geçiriyoruz ama kız veya erkek hangisini duyarsan seviniyorsun..
Ben ilk hamileliğimde kızım olmasını istiyordum doktor erkek diyince gözlerim yaşardı oğlum olacak diye sevindim

Kuzum hiç üzülme, benim bi arkadaşım aynı şeyi 9 ay boyunca yaşadı ancak bu nadiren görülen bişey. Normalde o kadar sürmez.
Ya canım sorma 3.ayda biter diye umuyorum halim kalmadı bugün çıkarmaktan birde migrenim tuttu iki gündür bi yandan çıkartıyorum su içsem çıkardım bugün

Normal bence
Ben hiç çıkaramıyorum bazen çıkarsam dahami iyi olur acaba diyorum..
Canım ya bende çıkarınca son damlasına kadar çıkarıyorum miğdemde bi gram sıvı bile kalmıyor çok fena oluyorum çıkardıkça çıkarasım geliyor ikiside kötü çıkaramayıncada fenalık gelir insana ilk defa bu kdr çıkardım normalde bi kere çıkarıyordum da bugün aştım kendimi

Ayy çok kötü ya ben yumurta toplamadan sonra çıkarmıştım kusmak çok zor ama bir nebze olsun rahatlamistim..
İnşallah artık devam etmez senin bebis benimkinden büyük az kaldı bir iki haftaya geçer inşallah..

Kızlar karnınız çıktı mı gaz mı şişkinlik mi öne doğru gitti benimki yanlarda bişey yok

Yok canım neden günah olsun. Allahtan istenir gerisi ona kalır. İstediğin şey senin için hayırlı olansa verir. Yada hakkında hayırlı olan neyse onu verir. Ama istenir yani. Hatta bir cinsiyetin daha ağır basmasıda normal çünkü kalpler Allah’ın elinde

Merhaba, tabi ki de gonlumuzden gecirebiliriz, benim doktorum 12+4'te kesin olarak erkek oldugunu soyledi. Ama o ana kadar kiz oldugunu dusunuyordum, duyunca sasirdim tabi ki ama erkek fikrine de hemen alistim.Ultrasonda saglikli oldugunu herseyin yolunda oldugunu gordukten sonra cinsiyet inan hic fark etmiyor, gonlunuzdeki olur insallah saglikla

İnşAllah canım ya hiç kilo almadım zaten şimdi almamak normalde zayıflıcam iyice bşey yiyemiyorum bide ilaçlarım var tok karna onları Nasıl içicem onu düşünüyom üç beş tane tuzlu çerez yedim gene kalktı midem

Kızlar karnınız çıktı mı gaz mı şişkinlik mi öne doğru gitti benimki yanlarda bişey yok
Benm cıktı valla zayıf olmama ragmen normalde kiloyu da ilk göbekten alırım ama. Bu sefer farklı duruyo mide hizasından asağı dogru cıkıyor sanki 2 kiloya yakın aldım sanırım bide 2 haftadır evdeyim sürekli acıkıyorum

Bide ekmek zeytin denesen canım az önce yedim iyi geldi bana..

Benimki çıktı biraz sanki, gazda var oda yapıyor şişkinlik..
Evet kilo da almadım ama dar giyince baya belli
Zayıflarda daha çabuk göbek çıkıyor ve hareketi daha erken hissediyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…