Oy oy maşallah canım baya büyümüş miniğin cok sevindim herşeyin yolunda olmasına genelde erkeklerde yanılma payı çok az oluyor ama yinede Allah bilir sağlıklı olsun da ister pipisi olsun ister kukusu
Çok iyi yapmışsın kuzum erken gitmekle. Gitgide artıyor risk ben de çarşambaya randevu aldım gelmesem olur mu dedim gel dedi sekreter ama çok korkuyorum. Bakalım inşAllah kapmam bi yerden.
Çok sevindim senin adına kuzum her şeyin yolunda olmasına. Hayırlı olsun pipili bebişin darısı başıma
Sağ ol canım benim darısı sizin güzel haberlerinize inşallah. Dur daha pipisi net değil kendimi hemen alıştırmadım canım bizim hastane çok güzel önlem almıştı içim çok rahatladı gidince kapıda ateş ölçtüler dezenfektan sıkıyorlar sürekli gelip maskesiz alınmadık ve her yer mis gibiydi inşallah senin hastane de böyle dikkatlidir.
Ay valla bi deneyim canım ya elma yedim bi dilim eksi iyi gelir belki diye midem kalktı gene dolandım biraz hafifledi yediğim an başlıyor bugün çok oldu böyle
Sağ ol canım benim darısı sizin güzel haberlerinize inşallah. Dur daha pipisi net değil kendimi hemen alıştırmadım canım bizim hastane çok güzel önlem almıştı içim çok rahatladı gidince kapıda ateş ölçtüler dezenfektan sıkıyorlar sürekli gelip maskesiz alınmadık ve her yer mis gibiydi inşallah senin hastane de böyle dikkatlidir.
Sanırsam benim çıktınormalde göbekli biriyim bugün soyununca göbeğimde ilk hamileliğimden hatıra çatlakların belirginleştiğini gördüm. Normalde böyle değildi sadece kasığın altındaki çatlaklar hep belirgindi bunlar yoktu
Oğlumda da olmuştu canım benim önce kırmızıydı sonra kahverengiye döndü önceden içerde kalan kan boşalıyo dedi doktor kanamam falan yokmuş ama dinleneceksin dedi sizde dinlenin çok yormayın kendinizi stres yorgunluk bunlarda sebep oluyo olabilir