2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Merhaba arkadaşlar bende ikili testte cinsiyet öğrenemedim banada tahminde bulunurmusuniz lutfennnn

Eklentiler

• 20200320_075513.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 44
A
Oy oy maşallah canım baya büyümüş miniğin cok sevindim herşeyin yolunda olmasına genelde erkeklerde yanılma payı çok az oluyor ama yinede Allah bilir sağlıklı olsun da ister pipisi olsun ister kukusu
aynen canım benim ya hiç önemli değil çok sağ ol canım

Sağ ol canım benim darısı sizin güzel haberlerinize inşallah. Dur daha pipisi net değil kendimi hemen alıştırmadım canım bizim hastane çok güzel önlem almıştı içim çok rahatladı gidince kapıda ateş ölçtüler dezenfektan sıkıyorlar sürekli gelip maskesiz alınmadık ve her yer mis gibiydi inşallah senin hastane de böyle dikkatlidir.

Amin canım inşAllah. Geçen gittiğimde her yerde dezenfektan vardı temiz bir yer de yine de büyük hastane bissürrü insan gidiyor

Kızlar karnınız çıktı mı gaz mı şişkinlik mi öne doğru gitti benimki yanlarda bişey yok
Sanırsam benim çıktınormalde göbekli biriyim bugün soyununca göbeğimde ilk hamileliğimden hatıra çatlakların belirginleştiğini gördüm. Normalde böyle değildi sadece kasığın altındaki çatlaklar hep belirgindi bunlar yoktu

Benimde oldu kahverengi akıntı ama şimdi yok niye oldu anlamadım
Oğlumda da olmuştu canım benim önce kırmızıydı sonra kahverengiye döndü önceden içerde kalan kan boşalıyo dedi doktor kanamam falan yokmuş ama dinleneceksin dedi sizde dinlenin çok yormayın kendinizi stres yorgunluk bunlarda sebep oluyo olabilir

Bizde 12+1iz Necla34 bizede tahmin de buluna bilir misin doktor bi tahmin de bulundu

Eklentiler

• 30C1DC64-5943-44D7-97E1-6641AA0C5590.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 32
  • 0E17B183-6E4F-407A-B21E-54D98C18967B.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 27
Hani 12. haftadan sonra sihirli değnek değecekti ve her şey mükemmel olacaktı.
Kandırıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…