2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Şiddetli ve sürekliyse doktorla görüşün isterseniz içiniz rahat etsin ama hafifse arada bende de oluyo bi gün baya hissediyorum diğer gün hiç olmuyor
Bi kac gundur ara ara oluyordu. Simdide iki saat hissedecegim sekilde damarlarım cekildi sanki. Dayanamicam bi agri degil ama bilemedim. Arayabilcegm bi doktir yok hastanelerde riskli malesef

Hanımlar meraba Enox kan sulandırıcı iğne kullanan var mı aranızda

Bi kac gundur ara ara oluyordu. Simdide iki saat hissedecegim sekilde damarlarım cekildi sanki. Dayanamicam bi agri degil ama bilemedim. Arayabilcegm bi doktir yok hastanelerde riskli malesef
Hala devam ediyor mu lekelenme vs var mı ben doktora sorduğumda yoğun ağrı ve lekelenme yoksa korkma bol su iç ve dinlen demişti

Hala devam ediyor mu lekelenme vs var mı ben doktora sorduğumda yoğun ağrı ve lekelenme yoksa korkma bol su iç ve dinlen demişti
Leke yada kanama yok progestan kullaniyorim bazen o da yapiyor ondan mi acaba. Bugun hic gecmedi. Eger yarina kdr gecmezse doktora giderim artik

Leke yada kanama yok progestan kullaniyorim bazen o da yapiyor ondan mi acaba. Bugun hic gecmedi. Eger yarina kdr gecmezse doktora giderim artik
Doktorunu arasan daha iyi olmaz inşallah bişey yoktur gebelikte leke oluyor korkma canim bebişin seni bırakmaz büyüdü o artik annesi cok güçlü

En gec ben öğrencem sanırım 25 nisanda 16. Haftam olcak koronadan dolayı doktor kabul etmiyor hastane olmamasına ragmen yinede gidemicem

Doktorunu arasan daha iyi olmaz inşallah bişey yoktur gebelikte leke oluyor korkma canim bebişin seni bırakmaz büyüdü o artik annesi cok güçlü
Leke kanama yok cok sukur sadece damarlarim cekiliyor gibi agrim var bugun. Gecmedi de bir turlu. Insallah bi hafta var kontrolume iple cekiyorum

En gec ben öğrencem sanırım 25 nisanda 16. Haftam olcak koronadan dolayı doktor kabul etmiyor hastane olmamasına ragmen yinede gidemicem
Ben dahada geç 20.haftada gel dedi renkli ultrasona sağlık olsun.kocaliden üzücü bir haber okudum.Geç olsun güç olmasın.

Senin için daha iyi üzülme durumlar gerçekten çok ciddi . Bebeğin senin sağlığın yerinde olsun şuan için en önemlisi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…