2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
bulantılarım vardı ama çıkarmıyordum iki haftadır çok fenayım çıkarıyorum bu vakitlerde başlıyor geceye kadar sürekli istifra

Beyiss ben de birkac hafta once mide yanmasi ve uyku halim birden gecince gerilmistim. 3 gun sonra ilk kez mide bulantisi basladi. Bi hafta surup o da bitti, 2-3 gun sonra bas agrisi basladi... boyle molalar veya degisiklikler olabiliyor.

Ben dahada geç 20.haftada gel dedi renkli ultrasona sağlık olsun.kocaliden üzücü bir haber okudum.Geç olsun güç olmasın.
Bana da 3lü test yapcak sanırım 16.haftada ikisini Bi arada yapmıs oluruz dedi

Senin için daha iyi üzülme durumlar gerçekten çok ciddi . Bebeğin senin sağlığın yerinde olsun şuan için en önemlisi bu
Öşe tabiki ama normalde 2 3 haftada bi gidiyordum içim rahat ediyordu smdi 5 hafta olacak arada baya merak etcem 25 gün var daha

Bulantısı olan arkadaslar folik asit ve vitamin alıyorsanız yatmadan 1 2 saat önce alın onlar mide bulantısı tetikliyor sindirim sistemimiz normal işlemiyor cünkü ben bu sekilde rahatladım hatta bunu su sekilde farkettim iş yerine gidiyordum öğlene kdr sıkıntım olmuyordu öğle yeöeğinden sonra folik asiti alıyordum sonra baslıyodu bulantılar Bi gün unuttum o gün fazla bulanmadı tabiki tamamen ortadan kalkmasını beklemeyin beslenmeyle de alakalı bide yemekten sonra hareket lazım

Bende yatarken alıyordum normalde iki üç gündür o kadar kötü oluyorum yatarken almadım bile
daha önceki hamileliklerimde de çok kustum ama bunda birde halsizlik var ki çok fena . Diğerlerinde kusardım ama enerjim yerindeydi . Şimdi ayağa kalkamıyorum

Necla sen bana yorum yapmamıştın.beyis yapmıştı bi daha gönderiyorum yaparmısın tahmin.
İlki vajinal ultrason 6.hafta

Eklentiler

• 20200331_064000.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 33
Buda karından 9.hafta

Eklentiler

• 20200331_063948.webp
    11 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…