2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kemancım mı hahah iyiyim melodim sen nasılsın
Ben yazıyorum da kimse tınlamıyo canım ya Kaç defa nasılsınız diye yazdım sadece baloncuk yazdı onla konuştuk
Oyy kuzum tinlamadi mi seni kimse
Ben bugün hiç girmemiştim, 16 kusur sayfa okudum

Başağrısı olanlar içtikleri su miktarinj kontrol etsinler, bir de soda limon tuz yani churchill içmeyi deneyin. Benim başım agridiginda ilk yaptigim şeyler bunlar. Bebek büyüdükçe kafa basincimiz da artacak ve basagrilarimiz olacak

Oyy kuzum tinlamadi mi seni kimse
Ben bugün hiç girmemiştim, 16 kusur sayfa okudum
Burda değil kuzum bizim Melodiamla takip ettiğimiz bi topik daha var orda yazıyörüm yazıyörüm kimse konuşmuyo ben de dedim daha da yazmam daha da davosa gelmem şaka tabi ya orda çok kimseyle konuşmadım ondan aslında. 2020 yılında gebelik planlayanlar topiğin ismi ben listeye ismimi yazdım sonra da çok şükür hamile olduğmu öğrendim öyle olunca burada konuşulacak şeyler daha çok olduğu için oraya bakamıyorum çok

Kızlar bu uyku hali hepinizde oluyor mu ? Bende daha hiç olmadı gece uyuyorum sabah uyanıyorum okdr gün içinde uyku basmıyor

Kızlar bu uyku hali hepinizde oluyor mu ? Bende daha hiç olmadı gece uyuyorum sabah uyanıyorum okdr gün içinde uyku basmıyor
İki gündür bende uyku hali var.. öğleden sonra kafayı koyduğum gibi uyuyorum tabi iş, yemek hepsini bırakıp yatıyorum bu korona günlerinde temizlik yapamıyorum durumum içler acisi

İki gündür bende uyku hali var.. öğleden sonra kafayı koyduğum gibi uyuyorum tabi iş, yemek hepsini bırakıp yatıyorum bu korona günlerinde temizlik yapamıyorum durumum içler acisi
Canım ya bende hiç olmadı daha öyle normal midir bi gece uyuyorum okdr benim evde aynı eşim yapıyor yapabildiği kadar temizlik videolarına bakıp duruyorum

Kızlar bide su içemiyorum miğdem bulanıyor diye ya susuz kalıyorum iki gündür çok siz içebiliyormusunuz

Canım ya bende hiç olmadı daha öyle normal midir bi gece uyuyorum okdr benim evde aynı eşim yapıyor yapabildiği kadar temizlik videolarına bakıp duruyorum
Normal canım herkeste olmuyor bende de yeni başladı iki gündür farkettim..
İyi bari eşin yapıyor benimki kimse yapmiyor
Birde dün eşim oğlumla oynarken koltuğun altını görmüş bu ne niye bukadar kirli dememi.. Ah canım kusura bakma valla oralara kadar eğilenmiyorum sen dua et ev derli toplu dedim

Kizlar selamlar nabiosunuz. Bugun poncigimi gordum annesine babasina gel gel yapti ayaklarini gördüm ellerini gördüm cok duygulandim ya Rabbim herkese nasip etsin. Hamile olanlarada sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin insaallah
Oy maşallah ultrasonda hareketlerini görünce insan o anın hiç bitmesini istemiyor

Yaaa canım işte alışıyorlar hep bizden bizden hamilelikte kolay geliyor onlara anlamıyorlar ne olduğunu bide bizim hamilelikler riskli olunca napalım elden birşey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…