2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hiç bir etkisi olmayan ilaç nefret ediyorum ondan iki kutu aldığıma pişmanım şimdi duruyor boş boş bi kenarda bence sabret ben bıraktım o saçma hapı hiç bir işe yaramıyor ben içiyordum yarım saat sonra kusmaya başlıyordum gerçekten benimkini 4e bile çıkarttı yok fayda etmedi bence sabret ben kabullendim kaderimi öylede böylede kuscam zaten dedim biraz azalmaya başladı benim kusmalarım artık sadece sabahları oluyor bide ac kalmamaya bak diyecem ama yemek yiyemiyosundur işte oda mahfediyor insanı aç kaldığın an mide bulantısı baslıyor Allah yardımcın olsun yinede sana kalmış tabiki canım belki sende etkili olmaya baslar inşallah

Bende de artık aç kalınca mide bulantıları olmaya başladı. Bişeyler atıştırınca geçiyo.

Benimkiler var hala canım dün lekelenmem başladı yine doktora gittim alanlardan geliyor dedi hemen geçmeyecek sanırım bunlar
Canim sikma canini benim eltimde de vardi baya surdu kanama alani şimdi nur topu gibi oğlu var dikat et dinlen

Evet doktorum 3 tane verip gun asiri kullan dedi gerci benim hala enfeksiyon devam ediyor. Fazla mi ictim uromisini? Bebege bi zarari olmus mudur? Sonucta kuvvetli bir antibiyotik
doktor bana zararı olmaz demişti sizin doktorunuz verdiyse bir problem olmaz asıl enfeksiyon bebek için daha zararlı enfeksiyonunuz daha yüksek çıktıysa o yüzden 3tane vermiştir

Yaa sen de mi verdin ben de 5 kilo verdim hala da kusuruyorum bir kesilmedi midem berbat beslenme düzenim hiç iyi değil
Evet canım ben de öyle çok zor ya. Sağlıklı beslenmeyi bırak su bile içemiyorum ilaçları da içemiyorum hiçbişey yiyemiyorum çok kustum geçen haftaya kadar. Senin de öyleyse prilam dr ilacını kullan canım onu kullandıktan sonra biraz daha iyiyim sanki. Yine çok bulanıyor ama en azından çok kusmuyorum

Kizlar aranizda enfeksiyon icin uromisin kullanan var mi? Ben 3 tane 3unude gun asiri kullandim . Fazla mi kullandim acaba bir zarari olur mu daha 10.haftalarda kullanmistim
Gün aşırı değilde üç gün sonra kullanılıyor

Necla34 canım göstermedi bebek bacaklarını açmıyor fotosunu atayım.bi tahmin daha yap

Eklentiler

• 20200404_114722.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 29
İlk hamileliğimde bende çok sık idrar yolu enfeksiyonu oluyordum . İlaç kullanıyorum diye korkmayın kullanmazsanız şimdi ki şikayetleriniz çok çok artıyor . Birde çok bol su içmeye çalışın . Enfeksiyonu atabilmek için .
birde hamileyken ilişkiden önce eşiniz gidip kendini yıkarsa Enfeksiyon açısından korunmuş olursunuz

Yo değildir aslında tam günü gününe ayın ocagın 20 sinde annemlere gittim 26sında döndüm sizce bunun etkisi var mıdır
Anlamadım demek istediğini regl döngülerin kaç günde Bi oluyordu mesela normalde 26 28 30 35 kişiye göre değişiyor ya onu sormustum ben

Necla34 canım göstermedi bebek bacaklarını açmıyor fotosunu atayım.bi tahmin daha yap
Açmiyor inat etmiş işte canim acmasa bile ulcusune göre bişey soylemesi lazim doktorun boyle nazli olanlar kız olabilir yapi olarak bu ultrasonda kiza benzettim ben rabbim gönlüne göre versin doktor sagolsun biraz daha iyi cekseydi iyidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…