2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kizlar ben 13.haftamdayim hala folik asit kullaniyorum. Yaninda decavit ve bemiks c de kullaniyorum. 3 ayi doldurmasina ragmen aranizda folikasit kullanan var mi?

Bende kullanıyorum sabahları yataktan kalkmadan içiyorum gün boyu yeterli oluyor canım

Kizlar ben 13.haftamdayim hala folik asit kullaniyorum. Yaninda decavit ve bemiks c de kullaniyorum. 3 ayi doldurmasina ragmen aranizda folikasit kullanan var mi?
Decavitle birlikte doktor mu kullan dedi ikiside vitamin fazla olmuyor mu ki

Ben 3 ocak son adetim diye hesap yapsam doğru sayılır mı peki
3 ocak derseniz 13 haftalık olmus olur ama ölçülere göre 13 değil o yüzden doktorunuz 1 hafta geriden geliyor diyorsa ona göre hesap yapın cunkü gelişimde ona göre oluyo

Bende 14+4 üm kullandığım folik asit omega3 ve vitamin içerdiği için devam dedi doktorum birde d colofer kullanıyorum

3 ocak derseniz 13 haftalık olmus olur ama ölçülere göre 13 değil o yüzden doktorunuz 1 hafta geriden geliyor diyorsa ona göre hesap yapın cunkü gelişimde ona göre oluyo
Bu aralar gitmem gerekiyo zaten sağol canım

Banada bu vitaminleri verdi folikasiti bıraktırdı canım sanada bıraktırması lazım bu zamanlarda

Ben 14. Haftamdayim doktorum elindeki folikasiti bitirene kadar devamet dedi. Beraberinde kan ilacina basladik.

Evet doktorun demedigi bir seyi yapmiyorum zaten :) hepsini kullan devam dedi bayadir kullaniyorum bende hatta ilk haftalarimdan beri
Benim doktorumda 12 hafta bitince folik asit birakmalisin dedi kan ve başka vitamin ilaçi geccekmiş yane ben ilk defa sende gördüm allah korusun fazla vitamin böbreklerde zarara yol acabilir tahlil mi yapti acaba vitamin değerlerin cok mu duşuk bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…