Kizlar ben 13.haftamdayim hala folik asit kullaniyorum. Yaninda decavit ve bemiks c de kullaniyorum. 3 ayi doldurmasina ragmen aranizda folikasit kullanan var mi?
Kızlar prilam kullanan var mı ? Gece 2 tane diyo çok değil mi yahu. Kullanıyorum, mide bulantımı geçirmedi sadece daha az çıkartıyorum iyi yani gene ama bi zararı olmaz dimi. Doktor bi zararı yok dedi zararlı olsa zaten vermemesi gerekir. Ama yine de bebeğe bi zararı olur mu endişesi var sürekli kafamda
Kizlar ben 13.haftamdayim hala folik asit kullaniyorum. Yaninda decavit ve bemiks c de kullaniyorum. 3 ayi doldurmasina ragmen aranizda folikasit kullanan var mi?
3 ocak derseniz 13 haftalık olmus olur ama ölçülere göre 13 değil o yüzden doktorunuz 1 hafta geriden geliyor diyorsa ona göre hesap yapın cunkü gelişimde ona göre oluyo
3 ocak derseniz 13 haftalık olmus olur ama ölçülere göre 13 değil o yüzden doktorunuz 1 hafta geriden geliyor diyorsa ona göre hesap yapın cunkü gelişimde ona göre oluyo
Benim doktorumda 12 hafta bitince folik asit birakmalisin dedi kan ve başka vitamin ilaçi geccekmiş yane ben ilk defa sende gördüm allah korusun fazla vitamin böbreklerde zarara yol acabilir tahlil mi yapti acaba vitamin değerlerin cok mu duşuk bilemedim