2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Doktor sabah bulantin varsa iç demişti bazen çok az bulantım oluyordu içmiyordum bütün gün bulantı dan kafamı kaldıramıyordum artık bulantım yoksa bile gece 1 sabah 1 tane içiyorum yoksa perişan oluyorum gece içince sabaha kadar etkisi geçiyor sadece gece rahat uyumama sebep oluyor..

Kizlar aranizda enfeksiyon icin uromisin kullanan var mi? Ben 3 tane 3unude gun asiri kullandim . Fazla mi kullandim acaba bir zarari olur mu daha 10.haftalarda kullanmistim

Kizlar aranizda enfeksiyon icin uromisin kullanan var mi? Ben 3 tane 3unude gun asiri kullandim . Fazla mi kullandim acaba bir zarari olur mu daha 10.haftalarda kullanmistim
Canim o gece içip yatcaksin doktor mu bu şekilde verdi sen mi içtin

Bende kullandım ama bir günlük vermişti doktor. Doktor mu 3 gün kullanın demişti

Evet aşırı uyku da yapıyor bu ilaç öyle kullanmak daha mantıklı bulantı olunca hiçbişey yapamıyorum ve yiyemiyorum. Gece 2 3 lere kadar uyuyamıyorum çoğu zaman. Ben de öyle kullanayım artık teşekkürler canım

Bende kullandım ama bir günlük vermişti doktor. Doktor mu 3 gün kullanın demişti
Evet doktorum 3 tane verip gun asiri kullan dedi gerci benim hala enfeksiyon devam ediyor. Fazla mi ictim uromisini? Bebege bi zarari olmus mudur? Sonucta kuvvetli bir antibiyotik

Evet doktorum 3 tane verip gun asiri kullan dedi gerci benim hala enfeksiyon devam ediyor. Fazla mi ictim uromisini? Bebege bi zarari olmus mudur? Sonucta kuvvetli bir antibiyotik
Canim doktor vermiş hiçbi zarari olmaz verdiyse 1 hafta boyunca atacaksin vucudundan enfeksiyonu hemen etki vermez ilaçin ekti etmesi bir kaç gün surer

Canim doktor vermiş hiçbi zarari olmaz verdiyse 1 hafta boyunca atacaksin vucudundan enfeksiyonu hemen etki vermez ilaçin ekti etmesi bir kaç gün surer
Benim haftalar gecti hala devam ediyor. Tekrar gun asiri kullanmam icin ayni ilaci verdi ama almadim. Eczaci gun asiri kullanilmaz bu ilac agir bi ilac dedi o korkuttu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…