2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hanımlar meraba herkese. Anadolu yakasında mümkünse ümraniye tarafında riskli gebelik takibi yapan özel hastane doktoru var mı ? Aranızda bilen varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
Medicana ümraniye son durak hüseyin bey riskli gebeliğede bakıyo mu bilmiyorum ama arayıp bi sormanızı öneririm

Kızlar bende yarın kontrole gidicem 14 haftalik olduk cinsiyetimizi öğreniriz inşallah çok merak ediyorum son defa tahmini olan varmi yarın bildiririm sonucu
Erkek sanki ama RABBİM gönlüne göre versin

Benim tam 11 hafta oldu bugün canım çok korkuyorum valla aklıma kötü senaryolar geliyor sabah uyandım mı tuvalete gitmeye korkuyorum bian önce geçsin İnşAllah
Ben de aynı canım sürekli kontrol ediyorum amiinn inşAllah geçer hemen

Kız ben de bazen gece 12 gibi turşu ve yeşil zeytin yiyorum. Benim ki de şok içinde beni izliyo.
Yaaa bana da her yer ev turşusu kokuyor ve yiyemedim eşim alayım turşucudan dedi ama istediğim ev turşusu bende de yok . Lahana havuçtan ufak bir kavanoz denedim inşallah olur dört gözle bekliyorum

Yaaa bana da her yer ev turşusu kokuyor ve yiyemedim eşim alayım turşucudan dedi ama istediğim ev turşusu bende de yok . Lahana havuçtan ufak bir kavanoz denedim inşallah olur dört gözle bekliyorum
Bende lahana ve salatalık seviyorum ama güzelini bulamadım. Heryer kapalı, güzel bi turşucumuz vardı o da kapalı. Kendim de yapamam. Yeşil zeytinle idare ediyoruz. Ama her zaman olmuyo, bazı geceler birden geliyo bu istek.

Sirke su tuz başka numarası yok gibi duruyor

Kan uyuşmazlığınin 1. Gebelikte bir durumu yok.Ancak 2. Gebelikte sıkıntılar başlıyor 28. Hafta da iğne olunması gerekli ve de öncesinde de yapılıyor.şayet 1. Gebelik kurtajla sonuclanmissa kurtajdan sonra yine aynı şekilde iğne olunuyor int.combus gibi adı olan bir test var oda yapılıyor ona göre hareket ediliyor.Bende de mevcut ikili testte de kan uyuşmazlık testini ayrica yaptı dr.1. Gebeliğimde sıkıntı olmuyor diye sadece 28. Haftayı bekliyordu ama gebelik devam etmeyince kurtajdan sonra yapti.Şimdi ise kanama olunca yaptı.Tabi beni asıl uyaran doktor nikah için sağlık raporuna basvurdugumuz drdu.Kan uyusmazliginiz var dikkatli ol mutlaka diye.

1. gebelikte de kanama olursa yine iğne olunması gerekiyor . Hamilelik boyunca da takip edilmesi gerekiyor

Kızlar prilam kullanan var mı ? Gece 2 tane diyo çok değil mi yahu. Kullanıyorum, mide bulantımı geçirmedi sadece daha az çıkartıyorum iyi yani gene ama bi zararı olmaz dimi. Doktor bi zararı yok dedi zararlı olsa zaten vermemesi gerekir. Ama yine de bebeğe bi zararı olur mu endişesi var sürekli kafamda

Zararı yok korkmadan kullanabilirsin

Ben kullanıyorum canım ama gece iki tane değil benim doktorum gece Birtane iç sabah bulantin devam ederse bir tane de sabah iç demişti bana iyi geldi sende istersen gece 1 sabahta 1 tane iç daha etkili oluyor..

Ben kullanıyorum canım ama gece iki tane değil benim doktorum gece Birtane iç sabah bulantin devam ederse bir tane de sabah iç demişti bana iyi geldi sende istersen gece 1 sabahta 1 tane iç daha etkili oluyor..
İlk iki gün öyle içtim ilacı öğlen aldığım için biraz faydası olmuştu ama üzerine gece iki tane yazmışlar. Prospektüste de öyle yazmışlar anlamadım. Öyle etkiliyse öyle kullanayım teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…