Hiç bir etkisi olmayan ilaç nefret ediyorum ondan iki kutu aldığıma pişmanım şimdi duruyor boş boş bi kenarda bence sabret ben bıraktım o saçma hapı hiç bir işe yaramıyor ben içiyordum yarım saat sonra kusmaya başlıyordum gerçekten benimkini 4e bile çıkarttı yok fayda etmedi bence sabret ben kabullendim kaderimi öylede böylede kuscam zaten dedim biraz azalmaya başladı benim kusmalarım artık sadece sabahları oluyor bide ac kalmamaya bak diyecem ama yemek yiyemiyosundur işte oda mahfediyor insanı aç kaldığın an mide bulantısı baslıyor Allah yardımcın olsun yinede sana kalmış tabiki canım belki sende etkili olmaya baslar inşallah
Yaa bende de işe yaramamaya başladı. İlk üç gün biraz fayda etmişti ama arada gene kusuyorum. Sabah hele illaki sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun 4 aya kadar sürecek heralde. Bekliyorum azalır inşAllah
Teşekkür ederim canım benim bana da öyle geliyor pipi gibi bişe de gördüm sanki uzun uzun baktı doktor ama söylemedi
Ptt testi bir iki saate çıkar dedi canım ama doktor beklemenize gerek yok 10 gün sonra hepsine bakarım dedi. İkili test sonuçları ve kan sonuçlarına
Yaa öyle mi nub neresi oluyor tam olarak nerden belli ben hiç ayırt edemiyorum ultrason görüntülerini. Hayırlısı artık kız denince de seviniyorum erkek denince de
Amin canım benim çok teşekkür ederim Allah hepimizin gönlüne göre versin inş bugün 10+7 yim 12. Haftaya girmiş oluyo mu yani.son adet tarihim 16 Ocak kuzum
Evet canım ben de öyle çok zor ya. Sağlıklı beslenmeyi bırak su bile içemiyorum ilaçları da içemiyorum hiçbişey yiyemiyorum çok kustum geçen haftaya kadar. Senin de öyleyse prilam dr ilacını kullan canım onu kullandıktan sonra biraz daha iyiyim sanki. Yine çok bulanıyor ama en azından çok kusmuyorum
Canım doktor bana ilaç önermedi geçen ay hastanede yatırdı serum vermişti vitaminli biraz iyi geldi ama yine aynıyım. Pazartesi magnezyum kan ilacı d vitamini filan başlattı baya vitamin var onlar iştahını açacak dedi bugün beklicem bakalım inşallah geçer bir an önce 12 hafta oldum hala bitmedi
Amin canım benim çok teşekkür ederim Allah hepimizin gönlüne göre versin inş bugün 10+7 yim 12. Haftaya girmiş oluyo mu yani.son adet tarihim 16 Ocak kuzum
Canım doktor bana ilaç önermedi geçen ay hastanede yatırdı serum vermişti vitaminli biraz iyi geldi ama yine aynıyım. Pazartesi magnezyum kan ilacı d vitamini filan başlattı baya vitamin var onlar iştahını açacak dedi bugün beklicem bakalım inşallah geçer bir an önce 12 hafta oldum hala bitmedi