2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yaa bende de işe yaramamaya başladı. İlk üç gün biraz fayda etmişti ama arada gene kusuyorum. Sabah hele illaki sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun 4 aya kadar sürecek heralde. Bekliyorum azalır inşAllah

Ben oyumu kızdan yana kullanıyorum yanlış görmediysem nubu düz duruyo

Ben oyumu kızdan yana kullanıyorum yanlış görmediysem nubu düz duruyo
Yaa öyle mi nub neresi oluyor tam olarak nerden belli ben hiç ayırt edemiyorum ultrason görüntülerini. Hayırlısı artık kız denince de seviniyorum erkek denince de

Necla34 bana da bi tahmin de bulunur musun lütfen canımmm dün gittim kontrole 11 haftalık tam şimdi

Eklentiler

• 7D1254BE-AE82-4B7B-ADD7-B1277CB6C88E.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 35
Canim kıza benzettim ben rabbim gönlüne göre versin 12 hafta yaziyor aciklama kısmında ama
Amin canım benim çok teşekkür ederim Allah hepimizin gönlüne göre versin inş bugün 10+7 yim 12. Haftaya girmiş oluyo mu yani.son adet tarihim 16 Ocak kuzum

Canım doktor bana ilaç önermedi geçen ay hastanede yatırdı serum vermişti vitaminli biraz iyi geldi ama yine aynıyım. Pazartesi magnezyum kan ilacı d vitamini filan başlattı baya vitamin var onlar iştahını açacak dedi bugün beklicem bakalım inşallah geçer bir an önce 12 hafta oldum hala bitmedi

Amin canım benim çok teşekkür ederim Allah hepimizin gönlüne göre versin inş bugün 10+7 yim 12. Haftaya girmiş oluyo mu yani.son adet tarihim 16 Ocak kuzum
Benimde 12 ocak canim ama ben biraz önden gidiyorum maşallah bebiş 3 4 gün önde olduğu için pazartesi 12 bitiyor benim

4.ayda bitiyor diye duydum çoğu insanda yani bebek 4 ya da 5 aylık olunca daha bir ay çekecez mide bulantısını galiba

Benimde 12 ocak canim ama ben biraz önden gidiyorum maşallah bebiş 3 4 gün önde olduğu için pazartesi 12 bitiyor benim
Bebek önde olunca son adet tarihine göre mi hesaplayacağız yoksa ultrasondakine göre mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…