2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kizlar ben 13.haftamdayim hala folik asit kullaniyorum. Yaninda decavit ve bemiks c de kullaniyorum. 3 ayi doldurmasina ragmen aranizda folikasit kullanan var mi?
Bana da kullan dedi doktorum canım ara ara kullanıyorum ben de. Mide bulantısından ve kabızlıktan düzenli kullanamıyorum ama multivitamin ve demiri de kullan folik asiti de bitinceye kadar devam et dedi. 5 6 tane kalmış zaten. İkisini kullan dedi bana da

Hasta olmiyim diye vitaminleri vermisti ben hamile oldugumu ogrendigimde atesli hastalik gecirmistim de :) ama o zamandan beride kullaniyorum hepsini baya oldi yani

Canım ben de 12. Hafta gittiğim de ikili tarama zamanı yani sordum daha belli olmaz cinsiyet 4. Ayda belli olur dedi seninki ne çabuk söylemiş
Cunku ikili teste cikiyor canim doktor teste göre soyluyor coğy hastasina

Bana kullandığını bırak dedi multivitamin verdi ama İcinde folikasitte var

Arkadaşlar benim ilaçlarıma bakarmısınız sizce çok ilaç kulanmiyormuyum?aşırı kabizim kaç gündür iştahım hiç midem çok ekşiyor zehirlemişim gibi hissediyorum

Eklentiler

• 20200405_003801.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 57
Kızlaaar bana da bi cinsiyet tahmini yapar mısınız 12. haftadayım ikili testte göremedi doktor :)

Arkadaşlar benim ilaçlarıma bakarmısınız sizce çok ilaç kulanmiyormuyum?aşırı kabizim kaç gündür iştahım hiç midem çok ekşiyor zehirlemişim gibi hissediyorum
Öndeki iki tane kabızlık için galiba. Benim de kullanmam gerekiyor çok rahatsızım demire başladığımdan beri Diğerleri de kullanılması gerekiyor zaten canım. Ben de muadillerini kullanıyorum. Da parol niçin çok ağrın yoksa parol kullanma derim canım bi araştırma yapılmış ve kanıtlanmış otizmi artırdığına dair

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…