2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Parol geçirmiyor, su geçirmiyor. Sadece uyuyunca geçiyor
Bir dert bitiyor diğeri başlıyor şu hamile balayısını ne zaman yaşayacağız acaba
Balayı geldiğinde de göbeğin şişeceği için o zamanında ayrı zorlukları olacak

Bu haftalarda hormon değişikliğinden dolayı başağrıları artıyormuş . Başka bir şikayetin yok dimi covid şikayetleri arasında başağrısıda var dikkat et kendine
Valla mide sorunlarım ve baş ağrılarım dışında hiç sorunum yok. Onlar da bana yetiyor zaten. Artık gebeliğin balayı dönemine girmek istiyorum.

Bana da gelişimi önde demişti doktorum canım.çok şükür Son adet tarihine göre hesaplıyo ama bende erken döllenme olmuş sanırım demişti adet bitiminden sonra 11.12. Gün gibi
Sen en son ne zaman gittin benim randevum yarin

Canim bende 16 ocak ayni gün daha demin yanniş yazdim da
Seninde mi erken döllenme olmuş canım ? Bide ultrasona göre hesaplayınca değişk olan ne ? Senin tahmini doğum 22 ekim benim de 23 ekim son adet tarihimize göre deil mi bu o zaman

Seninde mi erken döllenme olmuş canım ? Bide ultrasona göre hesaplayınca değişk olan ne ? Senin tahmini doğum 22 ekim benim de 23 ekim son adet tarihimize göre deil mi bu o zaman
Canim sen takvimde yannişlik yapmis olmayasin ama benimde takvimi değiştirmem lazim doktorun dediği en doğrusu

Benim doktorum tekrar verdi vitamin içinde folik asit de var.hatta dedim tekrar mi folik asit kullanicam evet dedi 12.hafta bitecek bu hafta fazla gelmez mi o folik asit yani anlamadım

Necla34 Merhaba bana da tahmin yapabilir misin :) özel mesaj göndermeye çalıştım ama beceremedim galiba. En son 8+4 'te gitmistik resim ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…