2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benim doktoruma görede 19 ekim oluyor anlamadimen iyisi doktora göre gitmek bakalim yarin ne diycek ona göre değiştiririm
Aynen canım haber ver yarın mutlaka.eğer senin sat 16 Ocaksa 19 ekim olamaz bence adetin 6.7. Gününe denk geliyor e o günlerde yumurtlama olmaz ki.neyse artık yarın tam net öğren canım doktordan iyice sor detaylıca

Selam kızlar. Siz daha fazla çatlamadan söyleyeyim cinsiyeti erkeğe benziyor dedi doktor. 5 yaşında oğlum var onda da aynı doktora gidiyordum ve aynı haftada aynı şeyi söylemişti değişmez herhalde bu saatten sonra

Aynen canım haber ver yarın mutlaka.eğer senin sat 16 Ocaksa 19 ekim olamaz bence adetin 6.7. Gününe denk geliyor e o günlerde yumurtlama olmaz ki.neyse artık yarın tam net öğren canım doktordan iyice sor detaylıca
O çocuğun gelişimine göre de değişmiyor mu çünkü ben yumurtladığım tarihi biliyorum döngümde 32 gün ama başta bebiş son adet tarihime göre 3 gün gerideydi sonra 5 gün ilerde çıktı

Hayirlisi olsun benim tahminim yine tuttu desene

O çocuğun gelişimine göre de değişmiyor mu çünkü ben yumurtladığım tarihi biliyorum döngümde 32 gün ama başta bebiş son adet tarihime göre 3 gün gerideydi sonra 5 gün ilerde çıktı
Çocuğun gelişimi de değiştirir tabi.döngü kaç günde bir o da tabi etkiler.benim 27-28 günde bir mesela ama yumurtlama günüm 11.veya 12. Güne geliyo hep.bence tamamen bebek gelişimiyle alakalı kafalar karışacak şimdi yoksa

Canim ondan diğil benim bebiş önden gidiyor doktor ultrasona göre gitcez diyor ondan

Selam kızlar gayet iyiydim bugune kdr ama bgn cok garip sekilde enerjim düştü karnım agrıyo hiç bsy yapmadım canm hiç bsy yapmak istemedi hatta açık olan iştahım da gitti sanki sürekli uykum var ama uyuyamıyorum garip bsy oldu ya nazar mı değdi nedir bide dudağımda kocaman uçuk cıkmıs iğrenç Bi gündü benm için

l
dudağımın sol alt tarafında kocamannnn bir uçkta bende var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…