Bende halen folic asit ve decavit ayriyeten omega3 kullaniyorum ilk haftallardan beri ..yarın kontrolüm var muhtemelen decaviti bırakıp d vitamini vericek cunku cok eksik cikti bende
Selam kızlar gayet iyiydim bugune kdr ama bgn cok garip sekilde enerjim düştü karnım agrıyo hiç bsy yapmadım canm hiç bsy yapmak istemedi hatta açık olan iştahım da gitti sanki sürekli uykum var ama uyuyamıyorum garip bsy oldu ya nazar mı değdi nedir bide dudağımda kocaman uçuk cıkmıs iğrenç Bi gündü benm için
Hamileliğin bir günü bir gününü tutmuyor canım normal yani.. Hatta benimki saati saatini tutmuyor sabahtan. Öğlene kadar kötüydum öğleden sonra enerji geldi bana
cinsiyeti belli olanlar size bi sorum olucak ramzi teorisi tuttu mu sizde bebegin kese konumuna gore cinsyet tahmini yuzde 80 tutuyomuş merak ettim maksat sohbet olsun bende cuma gidicem günleri geciremiyorum resmen
Aynen benimde öyle oldu dün sabah birşey yoktu resmen öğlen den sonra çıktı akşam iyice belirginleşti bugün tamamen kocaman olmuştu doktoruma sordum dün birşey yapamazsın kendisi geçecek dedi krem sürülemiyormus yarın gidicem bakalım kontrolüm var zaten soracağım tekrar ekstra birşey söylerse paylaşırım seninle canım
cinsiyeti belli olanlar size bi sorum olucak ramzi teorisi tuttu mu sizde bebegin kese konumuna gore cinsyet tahmini yuzde 80 tutuyomuş merak ettim maksat sohbet olsun bende cuma gidicem günleri geciremiyorum resmen
Ona erkek mi dedim ben hatirlamadim canim mesaji biliyorsan atar misin anıdefterine yorum yapmadım diye biliyorum ama yapmişta olabilirim bak merak ettim
Evet ben 14.haftamda bir soriyim kendisine en iyisi. Kontrole gitmeme daha 1 ay var cunku. Telefondan sorim
Folik asit bitene kadar kullandiran doktorlar var.