Yarin randevum var 11.10 gece inşallah bebiş sağliklidir herşey yolundadir hecan yaptim ya 2 haftadan fazladir gitmemişim devlet hastanesi olduğu için cinsiyette tahmin yapcağini zannetmiyorum
Yarin randevum var 11.10 gece inşallah bebiş sağliklidir herşey yolundadir hecan yaptim ya 2 haftadan fazladir gitmemişim devlet hastanesi olduğu için cinsiyette tahmin yapcağini zannetmiyorum
Normalde oyle ama benim duşuk tehlikem var 2 kere kanama gördüm 2 aydir progestan aliyorum ben onun için sık gidiyordum her hafta cağiriyordu ara koydu şimdi 17 gündür gitmemişim senin dediğin duşuk tehlikesi olmayanlar için gecerli bide gebelik uykumde duşuklerimde var ondan
Arkadaşlar benim ilaçlarıma bakarmısınız sizce çok ilaç kulanmiyormuyum?aşırı kabizim kaç gündür iştahım hiç midem çok ekşiyor zehirlemişim gibi hissediyorum
Çoğu gerekli görüldüğünde verilen ilaçlar sadece parolu dikkatli kullan az yani öbür türlü çok değil ne yaparsın kimisi hamile olduğunu bile bilmiyo özendiğim tayfa kimide ilaçla yaşıyo biz tayfa
Doktor bunları yazdığında bir fark olmuyor sigorta karşılamıyor. Ben de prilam kullanıyorum ve çok ac kalmamaya çalışıyorum. Bir şekilde fayda ediyor sanırım en azından çok çıkarmıyorum.
Doktor bunları yazdığında bir fark olmuyor sigorta karşılamıyor. Ben de prilam kullanıyorum ve çok ac kalmamaya çalışıyorum. Bir şekilde fayda ediyor sanırım en azından çok çıkarmıyorum.
Benmde yarın 2’li taramam var dr ins cinsiyeti söyler çatlıcam artık neclacım bakalm cıkıcakmı erkek demiştin rüyamdada erkek gördüm kızımla hamileliyim cok farklı erkek hissediyorum hangisi nasip olcak bakalım
Aynen benimde öyle oldu dün sabah birşey yoktu resmen öğlen den sonra çıktı akşam iyice belirginleşti bugün tamamen kocaman olmuştu doktoruma sordum dün birşey yapamazsın kendisi geçecek dedi krem sürülemiyormus yarın gidicem bakalım kontrolüm var zaten soracağım tekrar ekstra birşey söylerse paylaşırım seninle canım