2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızın mi var rabbim gözlüne göre versin inşallah bende de 3 tane prenses var ayy herşeyim onlar benimm

Kızın mi var rabbim gözlüne göre versin inşallah bende de 3 tane prenses var ayy herşeyim onlar benimm
Bende prenses istiyorum eşim oğlan bakalım kız evlat anlatılmazmaşallah canım 3tane cidden kız evlat cok ayrı

Bende prenses istiyorum eşim oğlan bakalım kız evlat anlatılmazmaşallah canım 3tane cidden kız evlat cok ayrı
Benim en kucuğu boyle geliyor boynumu kokluyor anne mis gibi kokuyorsun demiyor bitiyorum ben bide diyor anne pamuk gibisin bu kizlar cok nazli kendini bide cok sevdiriyorlar ki ben kız delisiyim o ayri mesele

Kizlar hemoroid problemi yasayan varmi aranizda daha once hic bole bi sikayetim olmamisti doktorada gidemiyorum cok zor bi seymis

Ay ne güzel bebişin ne zaman oğrendin cinsiyet benim yarin tam 12 hafta bitiyor bakalim doktor ne diycek
Geçen salı günü gitmiştim kontrole. 12 hafta 4 günlüktük öğrendiğimde Rabbim sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize

Geçen salı günü gitmiştim kontrole. 12 hafta 4 günlüktük öğrendiğimde Rabbim sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize
Amin özele mi gittin devlete mi benim doktorum drvlette onlar erken soylemiyor diye biliyorum hayirlisi allahtan sağlikli olsunlarda kız erkek işin hecani

Aminnn 3 tane düşükten sonra.. Hepimizin nasip etsin. Allah isteyen her kadına anneliği nasip etsin inşallah. Allah evlatlarını da sana bağışlasın
Aminnnnn ben de kızımdan sonra birincisi. 4 aylık ikincisi 5 aylık bebeğimi kaybettim karnımda en önemlisi sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…