2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aminnnnn ben de kızımdan sonra birincisi. 4 aylık ikincisi 5 aylık bebeğimi kaybettim karnımda en önemlisi sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim hepimize
Ay canim benim zor dönemler cok iyI biliyorum bende yaşadim benimkiler daha kucuktu diş gebelik falandi bozulmuş gebelik gibi rabbim korusun bebişlerimizi

Rabbim sağlıkla gönlündekini nasip etsin inşallah devlette de söylüyorlar diye biliyorum yaklaşık 16.haftada
Evet onlar biraz geç soyluyor cinsiyet 2ci planda ama insan merak ediyor hele sağlikli haberlerini alayim orasi rahat nasil olsa ogrencem ama yarin doktorun kafasini biraz şişircem galiba

İnsan evladının hayalini kurarken kafasındaki bütün soru işaretlerinin bitmesine sabırsızlanıyor canım. Seni çok iyi anlıyorum Hayırlısı olsun inşallah hakkında yarın inşallah öğrenirsin bebiş kız mı erkek ni

Inşallah canim ya ben burda herkeze yorum yaptim genel olarakta şaşmaz tahminim kendimede yorum yaptim bakalim terzi kendi sokuğunu dikcek mi erkek dedim ama bilmem doktor daha iyi bilir

Inşallah canim ya ben burda herkeze yorum yaptim genel olarakta şaşmaz tahminim kendimede yorum yaptim bakalim terzi kendi sokuğunu dikcek mi erkek dedim ama bilmem doktor daha iyi bilir
Hadi bakalım hayırlısı canım yarın haber edersinannenin hissi yanılmıyor genelde. Kızıma hamileliğimde de, şimdi de hissim doğru çıktı

Hadi bakalım hayırlısı canım yarın haber edersinannenin hissi yanılmıyor genelde. Kızıma hamileliğimde de, şimdi de hissim doğru çıktı
Aynen bencede benimki hem his hem ultrason tahmini bakalim hayirlisi allahtan

Merhaba herkese
Ben biraz panikli bi anne adayıyım neyin hamilelikten neyin panikten oldugunu pek ayırt edemiyorum o yüzden biraz sorayım dedim
Benim çok gögüs sıkışmam oluyor kalbim agrıyor sanıyorum gögüsüme bıçak saplanıyor sırtıma da aynı şekilde yaşayan var mı?

Gecmiş olsun canım sol göğüs ise ihmal etme doktora git belki basit birseydir ama dediğim gibi sol göğüs ise doktora gitmeyi ihmal etmeyin..

Bende bügün gidiyorum Dr inşllh sağlıklıdır bebeklerimiz

Bıçak saplanması gibi ise kas ağrısı . Ters hareket yaptın mi bir düşün

Bulundugum mah.de 2 ayri aileden 1den fazla kisinin vefat ettigini duydum. Umraniyedeyim ben de. Cok korkuyorum sanirim ikili test icin cikmiycam ben evden. Istanbulda misin sen de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…