2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kizlar ist anadolu yakasinda olan var mi aranizda? Hangi hastane dr kullaniuosunuz?

selamlar, üç aylık oldu benimki. uyurken ben hep yüzüstü yatarım. şimdi sağa dönmeyin sola dönüp uyuyun diye makalelere rastlıyorum dr kontrolune daha var. bilgisi olan varmı uyurken sıkıntı olmyaa başladı.

Selam, Ben doktordan değil de bir ebeden dinledim. Sağ tarafta ve sırtta bebeğe kan akışını sağlayan yapılar olduğu için mümkün olduğunda sola yatın diyordu ama sağa yattıysanız ya da sırt üstü, yüz üstü endileşenmeyin çünkü vücut akışı engelleyecek bir pozisyonda sizi uyaracaktır uyku sırasında olsanız bile doğru pozisyona girmenizi sağlayacaktır dedi.

Ben de olabildiğinde sola yatmaya çalışıyorum ama bazen uyku tutmuyor sırt üstü ya da sağa da yatıyorum, geçen arkadaşlara da sormuştum burda onlar da değiştiriyorlarmış pozisyonlarını. Çok takılmamak lazım sanırım.

Arkadaşlar selam, kilo durumlarınız ne alemde? Ben -4 olmuşum o kadar da iştahım açık bu ara neden böyle oldu anlamadım.

doğruluğu var demekki bu seferde devamlı uyanıyorum uyku kalitesi gidjyor. gerçekten cennet annelerin ayakları altında :)

Arkadaşlar selam, kilo durumlarınız ne alemde? Ben -4 olmuşum o kadar da iştahım açık bu ara neden böyle oldu anlamadım.
coronayı çokmu dinliyorsunuz çok kusuyormusunuz bunları durdurun vermezsiniz :) keşke bende biraz versem aslında kilo takıntılı oldğum için inanılmaz dikkat ediyorum. ona rağmen bir ayda 54'den 56'ya çıktım

Bulundugum mah.de 2 ayri aileden 1den fazla kisinin vefat ettigini duydum. Umraniyedeyim ben de. Cok korkuyorum sanirim ikili test icin cikmiycam ben evden. Istanbulda misin sen de?
İsabetli karar Forumda şuan doğuracak arkadaşlar istanbulda hastane bulamıyor . Durum çok ciddi ama ciddiye alan çok şükür şu sıralar arttı . Rahat davranmak bu süreci daha da uzatacak hepimiz çok sıkıldık ama gayret etmemiş lazım geleceğimiz içi

Bugün kimlerin bebişini öğreneceğiz acaba
Gidebilirsem benimkinide öğreneceğiz büyük ihtimalle ama küçük kızım var ve ona sokağa çıkma yasağı olduğu için tedirginiz biraz gitmesek mi diye. Arabada bekleyecek babasıyla ama yinede çok karışık kafalarımız. Suçlu hissediyorum kendimi birazda

Kızlar sarı akıntısı olan varmı. Ama idrar yolu enfeksiyonu degil ama vajinal enfeksiyon iki kere 7 li fitil kullandım hala sapsarı. Cuma günü 12 hafta biticek bebege zarar verir diye cok korkuyorum. Kasıklarımda agrıyo nasıl geçer bu bilgisi olan varmı?

Benim de sarı ve dün kasıklarım ve belim çok ağrıdı. Enfeksiyon olabilir mi ya şuan çok korktum. Ben ağrıları rahmin büyümesine bağladım akıntıyı da progestanı vajinal kıllanıyorum onqa bağladım kendimce. Cidden enfeksiyon mu ve bebeğe zarar verir mi öğrenirseniz yazın lütfen olur mu

Mrb kızlar bende ekim annesi olacagim insallah 12.haftada cinsiyet öğrenen var mi acaba
Merhaba. Bende 12+1 de gittim öğrenemedim sadece erkeğe benziyo demişti. İlk oğlumda 12 haftada direk erkek demişti doktorum şuan başka doktora gidiyorum kendi doktorum eğitimde oldugu için. Yani doktorun iyi ve tecrübeliyse görebiliyor :)

Valla bilmiyorum ki anlamadım gitti

: 63379753, member: 975134"]
Valla bilmiyorum ki anlamadım gitti
[/QUOTE]
kizlar bende ayni durumdaym oglum da 23. hafta da bitmişti benmsuan 12 deym ayni devam sabahlari cikartyorum surekli ogleden sonra da bulanti devam ediyo malesef sabr etmekten baska bi care yok gibi isallah sizin o kadar surmez❤

Anladim canim çarşamba ense kalınlığına baktirmak icin gidecegim de insallah cinsiyetinide ogreniriz cok heyecanliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…