2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Anladım canım rabbim saglıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah cok zor Bi sürecteyiz

Kızlar arkdasmın doktoru kızsa kasık agrısı erkekse bel agrısı yapar demiş bnm kasık agrım var ve kız ona göre size ipucu

Yoo hiç kusmuyorum hamileliğimin başından beri, sadece sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum tatlı ve kızartma yemiyorum onun haricinde bir kısıtlamam yok

Canım koku yoksa normal bende de oluyor doktora sordum koku yoksa normal dedi..

Gecmiş olsun canım sol göğüs ise ihmal etme doktora git belki basit birseydir ama dediğim gibi sol göğüs ise doktora gitmeyi ihmal etmeyin..
Teşekkür ederim hamilelikten hemen önce kalp doktoruna gitmiştim hiç bişey çıkmamıştı. Midem belki vuruyodur insan bu zamanda doktora da gitmek istemiyor

Arkadaşlar selam, kilo durumlarınız ne alemde? Ben -4 olmuşum o kadar da iştahım açık bu ara neden böyle oldu anlamadım.

Bende -3’le arkandayım canım. Hemde yiyorum ekmek falan. Normalde bu kadar yemezdim. Sadece tatlı tüketmiyorum, canım çekmediği için. Kusmuyorum da artık, nasıl kilo verdiğimi anlamadım

Kızlar arkdasmın doktoru kızsa kasık agrısı erkekse bel agrısı yapar demiş bnm kasık agrım var ve kız ona göre size ipucu

Benim ikisinde de bazen ağrı oluyo. Ne olucak o zaman?

Selam kızlar geçen hafta çarşamba günü ikili test için kan vermiştim tahlil sonuçları çıkmış ama öyle ayrıntılı tablo şeklinde değil sadece değerler var ultrason da burun kemiği ve ense kalınlığında sıkıntı çıkmamıştı gayet güzel demişti.

Sanırım kan sonuçlarıyla ultrason bulgularını bir değerlendirecekler ama benim kafam karıştı neden sonuç tablo şeklinde çıkmadı size kan sonuçlarımı atayım biraz anlayan belki çıkar

Ay sağol canım içimi rahatlattın, evde olunca canımız sıkılıyor hamur işi de daha çok tüketiyoruz ama miktar olarak çok abartmamaya çalışıyorum. Artık 4. aydan itibaren almaya başlarız sanırım.

Ben doktoruma sormuştum canım. İlk 3-4 ay normal dedi. Bebeğe bi sıkıntı yaratmaz dedi. 4. Aydan sonra zaten kilo alımına başlarsın demişti. O yüzden sıkma canını. Bizim gibi olan çok var aslında.

Baya mesaj birikmiş dünden beri hepsini zor okudum yaaaBulantı, kusma, tansiyon düşüklüğü, bel ağrısı, tutulma hepsi var maalesef bende. Hala da geçmedi

: 63379753, member: 975134"]
Valla bilmiyorum ki anlamadım gitti
kizlar bende ayni durumdaym oglum da 23. hafta da bitmişti benmsuan 12 deym ayni devam sabahlari cikartyorum surekli ogleden sonra da bulanti devam ediyo malesef sabr etmekten baska bi care yok gibi isallah sizin o kadar surmez❤
[/QUOTE]
Valla devam etme olasılığı tabiki var ama umarım sürmez ya napalim artk dua edicez ALLAH daha büyük sıkıntılar vermesin inş kadere razı gelicez

Bende 3 aydır bir gram dahi almadım. 49 la hamile kaldım 49 la devam ediyorum. Doktorta şaşırdı göbeğim var

Ben hic vermedim ama almadimda ilk 3 ayı kilosuz bitirdigime cok mutluyum ve sürekli yatiyorum ne kadar az kilo alırsan o kadar iyi demisti doktorum

Bende pregestron kullanırken başladı ve gitgide çoğaldı ilerledi. Açık sarı olabilir normaldede ama benım sapsarı normal degil yani kasıklarım cok acıyo doktoru aradım bir ilaç önerdi umarım geçer

Benim progestan iki gün sonra bitiyor bakalım devam ederse doktoru ararım koku kaşıntı idrarda yanma felan var mı canım sende. Enfeksiyon belirtileri bunlar benim onlar yok şükür ama bakcam yine de 2 güne kadar bekliyim

Yoo hiç kusmuyorum hamileliğimin başından beri, sadece sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum tatlı ve kızartma yemiyorum onun haricinde bir kısıtlamam yok
Canım tatlı ve kızartma zararı mı vardı bende tatlı yiyesim gelmiyor arada yiyorum kızartmada öyle

Canım bu ikili test dedikleri ne oluyor nelere bakıyor içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…