Normalde oyle ama benim duşuk tehlikem var 2 kere kanama gördüm 2 aydir progestan aliyorum ben onun için sık gidiyordum her hafta cağiriyordu ara koydu şimdi 17 gündür gitmemişim senin dediğin duşuk tehlikesi olmayanlar için gecerli bide gebelik uykumde duşuklerimde var ondan
coronayı çokmu dinliyorsunuz çok kusuyormusunuz bunları durdurun vermezsiniz :) keşke bende biraz versem aslında kilo takıntılı oldğum için inanılmaz dikkat ediyorum. ona rağmen bir ayda 54'den 56'ya çıktım
Yoo hiç kusmuyorum hamileliğimin başından beri, sadece sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum tatlı ve kızartma yemiyorum onun haricinde bir kısıtlamam yok
Benim de sarı ve dün kasıklarım ve belim çok ağrıdı. Enfeksiyon olabilir mi ya şuan çok korktum. Ben ağrıları rahmin büyümesine bağladım akıntıyı da progestanı vajinal kıllanıyorum onqa bağladım kendimce. Cidden enfeksiyon mu ve bebeğe zarar verir mi öğrenirseniz yazın lütfen olur mu
Teşekkür ederim hamilelikten hemen önce kalp doktoruna gitmiştim hiç bişey çıkmamıştı. Midem belki vuruyodur insan bu zamanda doktora da gitmek istemiyor
Bende -3’le arkandayım canım. Hemde yiyorum ekmek falan. Normalde bu kadar yemezdim. Sadece tatlı tüketmiyorum, canım çekmediği için. Kusmuyorum da artık, nasıl kilo verdiğimi anlamadım
Selam kızlar geçen hafta çarşamba günü ikili test için kan vermiştim tahlil sonuçları çıkmış ama öyle ayrıntılı tablo şeklinde değil sadece değerler var ultrason da burun kemiği ve ense kalınlığında sıkıntı çıkmamıştı gayet güzel demişti.
Sanırım kan sonuçlarıyla ultrason bulgularını bir değerlendirecekler ama benim kafam karıştı neden sonuç tablo şeklinde çıkmadı size kan sonuçlarımı atayım biraz anlayan belki çıkar
Teşekkür ederim hamilelikten hemen önce kalp doktoruna gitmiştim hiç bişey çıkmamıştı. Midem belki vuruyodur insan bu zamanda doktora da gitmek istemiyor
Bende -3’le arkandayım canım. Hemde yiyorum ekmek falan. Normalde bu kadar yemezdim. Sadece tatlı tüketmiyorum, canım çekmediği için. Kusmuyorum da artık, nasıl kilo verdiğimi anlamadım
Benim ikisinde de bazen ağrı oluyo. Ne olucak o zaman?
Ay sağol canım içimi rahatlattın, evde olunca canımız sıkılıyor hamur işi de daha çok tüketiyoruz ama miktar olarak çok abartmamaya çalışıyorum. Artık 4. aydan itibaren almaya başlarız sanırım.
Ay sağol canım içimi rahatlattın, evde olunca canımız sıkılıyor hamur işi de daha çok tüketiyoruz ama miktar olarak çok abartmamaya çalışıyorum. Artık 4. aydan itibaren almaya başlarız sanırım.
Ben doktoruma sormuştum canım. İlk 3-4 ay normal dedi. Bebeğe bi sıkıntı yaratmaz dedi. 4. Aydan sonra zaten kilo alımına başlarsın demişti. O yüzden sıkma canını. Bizim gibi olan çok var aslında.
Baya mesaj birikmiş dünden beri hepsini zor okudum yaaaBulantı, kusma, tansiyon düşüklüğü, bel ağrısı, tutulma hepsi var maalesef bende. Hala da geçmedi
kizlar bende ayni durumdaym oglum da 23. hafta da bitmişti benmsuan 12 deym ayni devam sabahlari cikartyorum surekli ogleden sonra da bulanti devam ediyo malesef sabr etmekten baska bi care yok gibi isallah sizin o kadar surmez❤
[/QUOTE]
Valla devam etme olasılığı tabiki var ama umarım sürmez ya napalim artk dua edicez ALLAH daha büyük sıkıntılar vermesin inş kadere razı gelicez
Ben doktoruma sormuştum canım. İlk 3-4 ay normal dedi. Bebeğe bi sıkıntı yaratmaz dedi. 4. Aydan sonra zaten kilo alımına başlarsın demişti. O yüzden sıkma canını. Bizim gibi olan çok var aslında. ☺
Benim de sarı ve dün kasıklarım ve belim çok ağrıdı. Enfeksiyon olabilir mi ya şuan çok korktum. Ben ağrıları rahmin büyümesine bağladım akıntıyı da progestanı vajinal kıllanıyorum onqa bağladım kendimce. Cidden enfeksiyon mu ve bebeğe zarar verir mi öğrenirseniz yazın lütfen olur mu
Bende pregestron kullanırken başladı ve gitgide çoğaldı ilerledi. Açık sarı olabilir normaldede ama benım sapsarı normal degil yani kasıklarım cok acıyo doktoru aradım bir ilaç önerdi umarım geçer
Bende pregestron kullanırken başladı ve gitgide çoğaldı ilerledi. Açık sarı olabilir normaldede ama benım sapsarı normal degil yani kasıklarım cok acıyo doktoru aradım bir ilaç önerdi umarım geçer
Benim progestan iki gün sonra bitiyor bakalım devam ederse doktoru ararım koku kaşıntı idrarda yanma felan var mı canım sende. Enfeksiyon belirtileri bunlar benim onlar yok şükür ama bakcam yine de 2 güne kadar bekliyim
Yoo hiç kusmuyorum hamileliğimin başından beri, sadece sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum tatlı ve kızartma yemiyorum onun haricinde bir kısıtlamam yok
Selam kızlar geçen hafta çarşamba günü ikili test için kan vermiştim tahlil sonuçları çıkmış ama öyle ayrıntılı tablo şeklinde değil sadece değerler var ultrason da burun kemiği ve ense kalınlığında sıkıntı çıkmamıştı gayet güzel demişti.
Sanırım kan sonuçlarıyla ultrason bulgularını bir değerlendirecekler ama benim kafam karıştı neden sonuç tablo şeklinde çıkmadı size kan sonuçlarımı atayım biraz anlayan belki çıkarEki Görüntüle 2615215