2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yok canim daha hic karnım yok bende şaşırıyorum fiziksel hicbir degisiklik yok bende şuanda
Benimde hafif var canım arada oluyor arada iniyor gibi bende anlayamadım 5.aydan sonra belli olur diyorlar

Benimki 12. hafta ve 23. haftalarda detaylı ultrason yapıyor her doktorun tarzı farklı sanırım. Artık bir sonraki kontrolümüzde cinsiyeti de netleşir sanırım. Benimki çok hareket etti ama bacak arasını pek göstermedi kollar hiç durmuyo Endişen olmasın sürekli yapılan bir işlem bu yeterince bakmıştır doktorun, demek ki yeterli buldu.

Canım benimde kesilmişti 2 hafta gelmedi bu hafta gene başladı alanlar duruyor daha baya oldu benimki haftalarda var geçmedi hemen kan sulandırıcı iğne kullanıyorum oda mı etki ediyor bilmiyorum geçmedi gitti senin alan büyüklüğü ne kdardı

Kızlar ben doktordan geldim cok cok şukur bebiş iyi ense kalinliği burun koku iyi maşallah bebiş sağlikli dedi cinsiyette dedi bacak arasinda cıkıntı var erkeğe benzetti rabbim hayirlisini nasip etsin 3 hafta sonra dahada kesınleşir dedi 3 tane kıza hayirlisi ile paşa geliyor rabbim herkeze nasip etsin sağlikli olmasina daha cok sevindim tabi ben bile gördüm bacak arasindaki cıkıntıyı yane pipiyi

Kızlar arkdasmın doktoru kızsa kasık agrısı erkekse bel agrısı yapar demiş bnm kasık agrım var ve kız ona göre size ipucu
Ben hamile olduğumu öğrendiğimde belim çok ağrıyordu başka belirtim yoktu, şimdi de çok ayakta duruyum biraz yürüyüş yapayım hemen belim ağrıyor doktor erkek gibi dedi

Bende detaylı olmasını tercih ederim 12. haftanın..Yok gerçekten hiç detaylı incelemedi 2 tane ölçüm aldı bıraktı bilmiyorum yani. Inşallah dediginiz gibidir. Benim minnoşum sabah ac gittiğimden dolayı uyuyordu sanırım bacakları kafasindaydi masum masum yatıyordu pek hareket etmedi. Söyle söyleyeyim hep resim verirdi kontrollerde bu sefer resim bile vermedi. Girdigim gibi çıktım kontrole ve çok heyecanlıydım nefes nefeseydim ne olduğunu anlamadan bitmiş oldu. Allah sizinkini de bagislasin inşallah çok tatli görünüyorlar gerçekten.

Çok sevindim canım benim 3kıza birde paşa ne yakışır oh ne güzel sağlıkla kucağına al İnşAllah

Cok guzel saglikli birsekilde devam etsin insallah

O hecan varya duşun vitamini birakayim mi kan ve decavit yazcakti ben soylemedim oda yazmamiş eve geldim aha dedim ben ne unuttum ama burda sağlik ocaği veriyor diye mi yazmadi acaba

Ben hamile olduğumu öğrendiğimde belim çok ağrıyordu başka belirtim yoktu, şimdi de çok ayakta duruyum biraz yürüyüş yapayım hemen belim ağrıyor doktor erkek gibi dedi
Bende duymuştum ama belim aşırı ağrıyor kasıklarım bir kez bile ağrımadı hamilelikte dair hiç bir
O hecan varya duşun vitamini birakayim mi kan ve decavit yazcakti ben soylemedim oda yazmamiş eve geldim aha dedim ben ne unuttum ama burda sağlik ocaği veriyor diye mi yazmadi acaba
Hayırlı olsun ve geçmiş olsun. Siz 3. de böyle heyecanlanmışsınız bide benim ilk, deneyimsizligin verdiği heyecan da eklenince tüm gece uyuyamadım ve sabah kontrol bitene kadsr nefes nefeseydimve özel muayenehaneye gitmeme rağmen doktor eşleri içeri almama kararı almış bu korona dan ötürü, onu da o anda öğrenince tek girince iyice stres oldum.

Evet hem bebek için hecan vardi hemde corona korkusu alt ust oldum vallahi eve geldim daha yeni kendime geliyorum

Oy masallah hayırlı olsun canım kendi tahminin de doğru çıktı
Sana isim buldum (cinsiyet tahmin uzmanı necla) patron bana yaptığın tahmin doğru çıkarsa oğluşunun ilk hediyesi benden

Ne iş yapıyorsun arkadaşım ? Kamuda hamileler idari izinli özel sektörde de duyduğumuz kadarıyla çoğu kurum esnek çalışma sistemi veya evden çalışmaya geçti senin kötü olmuş
Özel şirket muhasebe. Ön muhasebe+genel muhasebe. Sağolsun yaa akşam yarım saat esnetti Ön muhasebe tutmasam gelmiycem de bizim iş yeri elektrik malzeme üzerine hala da iş yapıyor. Allah daha çok versin de patron gelmiyor biz çalışıyoruz..

Sagol allah razi olsun valla beklemiyordum bacak arasini ben bile gördüm sonra inandim
Hayirli olsun canim 3 kızdan sonra degme kocanin keyfine rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bu arada sen tahmin ediyordun kendin de tutturdunmu cinsiyeti merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…