Anladım canım inşAllah tertemiz çıkar hepimizinkiBebekte down sendromu var mı yok mu onun ihtimal oranı belli oluyor canım %100 doğru diye birşey yok sadece ihtimalin düşük veya yüksek çıkıyor
Benimde hafif var canım arada oluyor arada iniyor gibi bende anlayamadımYok canim daha hic karnım yok bende şaşırıyorum fiziksel hicbir degisiklik yok bende şuanda
50 dakika mi baktı?Detaylı ultrasonu 20.haftada yapacak benimkisi bu ikili testti ben çocuğun burun kemiğini bile göremedim ama o nasılsa kız olduğunu gördüilk bana içine ne doğuyo dedi bende kız dedim o da 0.5 sn bakarak bencede kıza yatkın dedi ne bileyim herkes diyo yok ikisinde de çıkıntı var karışıyor, yok göbek kordonu geçiyor, yok göstermedi vs. dedim cinsiyet tahmini bu kadar kolay mi yani. Yani bacak arası boştu ama yavrum zaten minicikti heryeri küçücük cinsel organı bile yoktu Cinsiyetten geçtim de hadi ikili tarama bu kadar kısa mi sürüyor yoksa doktorum çok mu deneyimli bir doktor onu anlamadım valla.
Canım benimde kesilmişti 2 hafta gelmedi bu hafta gene başladı alanlar duruyor daha baya oldu benimki haftalarda var geçmedi hemenBu arada kanaması ve lekelenmesi olan arkadaşlar bilginiz var mı benim 1 nisanda kanamam başlamıştı 1-2 saat sürdü sonra kahverengi lekelenmeye döndü doktor kese etrafında kanama alanı var dedi ilaç vermişti 2 gündür lekelenmem de bitti acaba kanama alanı geçmiş midir yoksa ilacın etkisiyle mi lekelenme durdu kafam karıştı
Ayy bilmiom valla bnm hic belim agrınadı
Ben hamile olduğumu öğrendiğimde belim çok ağrıyordu başka belirtim yoktu, şimdi de çok ayakta duruyum biraz yürüyüş yapayım hemen belim ağrıyor doktor erkek gibi dediKızlar arkdasmın doktoru kızsa kasık agrısı erkekse bel agrısı yapar demiş bnm kasık agrım var ve kız ona göre size ipucu
Bende detaylı olmasını tercih ederim 12. haftanın..Yok gerçekten hiç detaylı incelemedi 2 tane ölçüm aldı bıraktı bilmiyorum yani. Inşallah dediginiz gibidir. Benim minnoşum sabah ac gittiğimden dolayı uyuyordu sanırım bacakları kafasindaydi masum masum yatıyordu pek hareket etmedi. Söyle söyleyeyim hep resim verirdi kontrollerde bu sefer resim bile vermedi. Girdigim gibi çıktım kontrole ve çok heyecanlıydım nefes nefeseydim ne olduğunu anlamadan bitmiş oldu. Allah sizinkini de bagislasin inşallah çok tatli görünüyorlar gerçekten.Benimki 12. hafta ve 23. haftalarda detaylı ultrason yapıyor her doktorun tarzı farklı sanırım. Artık bir sonraki kontrolümüzde cinsiyeti de netleşir sanırım. Benimki çok hareket etti ama bacak arasını pek göstermedi kollar hiç durmuyoEndişen olmasın sürekli yapılan bir işlem bu yeterince bakmıştır doktorun, demek ki yeterli buldu.
Çok sevindim canım benimKızlar ben doktordan geldim cok cok şukur bebiş iyi ense kalinliği burun koku iyi maşallah bebiş sağlikli dedicinsiyette dedi bacak arasinda cıkıntı var erkeğe benzetti rabbim hayirlisini nasip etsin 3 hafta sonra dahada kesınleşir dedi 3 tane kıza hayirlisi ile paşa geliyor rabbim herkeze nasip etsin sağlikli olmasina daha cok sevindim tabi ben bile gördüm bacak arasindaki cıkıntıyı yane pipiyi
Sagol allah razi olsun valla beklemiyordum bacak arasini ben bile gördüm sonra inandimÇok sevindim canım benim3kıza birde paşa ne yakışır oh ne güzel sağlıkla kucağına al İnşAllah
Cok guzel saglikli birsekilde devam etsin insallahKızlar ben doktordan geldim cok cok şukur bebiş iyi ense kalinliği burun koku iyi maşallah bebiş sağlikli dedicinsiyette dedi bacak arasinda cıkıntı var erkeğe benzetti rabbim hayirlisini nasip etsin 3 hafta sonra dahada kesınleşir dedi 3 tane kıza hayirlisi ile paşa geliyor rabbim herkeze nasip etsin sağlikli olmasina daha cok sevindim tabi ben bile gördüm bacak arasindaki cıkıntıyı yane pipiyi
O hecan varya duşun vitamini birakayim mi kan ve decavit yazcakti ben soylemedim oda yazmamiş eve geldim aha dedim ben ne unuttum ama burda sağlik ocaği veriyor diye mi yazmadi acabaBende detaylı olmasını tercih ederim 12. haftanın..Yok gerçekten hiç detaylı incelemedi 2 tane ölçüm aldı bıraktı bilmiyorum yani. Inşallah dediginiz gibidir. Benim minnoşum sabah ac gittiğimden dolayı uyuyordu sanırım bacakları kafasindaydi masum masum yatıyordu pek hareket etmedi. Söyle söyleyeyim hep resim verirdi kontrollerde bu sefer resim bile vermedi. Girdigim gibi çıktım kontrole ve çok heyecanlıydım nefes nefeseydim ne olduğunu anlamadan bitmiş oldu. Allah sizinkini de bagislasin inşallah çok tatli görünüyorlar gerçekten.
Inşallah hepimizin inşallah rabbim korusun bebişleri akşam babaya supriz hazirliyor kizlar bakalim eşimin tepkisini cok merak ediyorumCok guzel saglikli birsekilde devam etsin insallah
Bende duymuştum ama belim aşırı ağrıyor kasıklarım bir kez bile ağrımadı hamilelikte dair hiç birBen hamile olduğumu öğrendiğimde belim çok ağrıyordu başka belirtim yoktu, şimdi de çok ayakta duruyum biraz yürüyüş yapayım hemen belim ağrıyor doktor erkek gibi dedi
Hayırlı olsun ve geçmiş olsun. Siz 3. de böyle heyecanlanmışsınız bide benim ilk, deneyimsizligin verdiği heyecan da eklenince tüm gece uyuyamadım ve sabah kontrol bitene kadsr nefes nefeseydimO hecan varya duşun vitamini birakayim mi kan ve decavit yazcakti ben soylemedim oda yazmamiş eve geldim aha dedim ben ne unuttum ama burda sağlik ocaği veriyor diye mi yazmadi acaba
Evet hem bebek için hecan vardi hemde corona korkusu alt ust oldum vallahi eve geldim daha yeni kendime geliyorumBende duymuştum ama belim aşırı ağrıyor kasıklarım bir kez bile ağrımadı hamilelikte dair hiç bir
Hayırlı olsun ve geçmiş olsun. Siz 3. de böyle heyecanlanmışsınız bide benim ilk, deneyimsizligin verdiği heyecan da eklenince tüm gece uyuyamadım ve sabah kontrol bitene kadsr nefes nefeseydimve özel muayenehaneye gitmeme rağmen doktor eşleri içeri almama kararı almış bu korona dan ötürü, onu da o anda öğrenince tek girince iyice stres oldum.
Sen gördüysen tamamdır canımSagol allah razi olsun valla beklemiyordum bacak arasini ben bile gördüm sonra inandim
Oy masallah hayırlı olsun canım kendi tahminin de doğru çıktıKızlar ben doktordan geldim cok cok şukur bebiş iyi ense kalinliği burun koku iyi maşallah bebiş sağlikli dedicinsiyette dedi bacak arasinda cıkıntı var erkeğe benzetti rabbim hayirlisini nasip etsin 3 hafta sonra dahada kesınleşir dedi 3 tane kıza hayirlisi ile paşa geliyor rabbim herkeze nasip etsin sağlikli olmasina daha cok sevindim tabi ben bile gördüm bacak arasindaki cıkıntıyı yane pipiyi
Özel şirket muhasebe. Ön muhasebe+genel muhasebe. Sağolsun yaa akşam yarım saat esnettiNe iş yapıyorsun arkadaşım ? Kamuda hamileler idari izinli özel sektörde de duyduğumuz kadarıyla çoğu kurum esnek çalışma sistemi veya evden çalışmaya geçti senin kötü olmuş
Gözün aydın canım demek tahminin yine tuttu :) hayırlısıyla dogsun inşallahSagol allah razi olsun valla beklemiyordum bacak arasini ben bile gördüm sonra inandim
Hayirli olsun canim 3 kızdan sonra degme kocanin keyfine rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bu arada sen tahmin ediyordun kendin de tutturdunmu cinsiyeti merak ettimSagol allah razi olsun valla beklemiyordum bacak arasini ben bile gördüm sonra inandim♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?