2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Tüp bebek her zaman riskli gebelik kabul edilir ve her doktor sezeryanla alır bebeği bu literatürdede böyledir yanlış değil yani doktorun dediği
Her doktor sezeryanla alir sizce mantiklu bir aciklamami?
Riskli gebelik kabul edilir duruma ve gidisata gore ama butun tup bebekler sezeryanla dogum yapmaz.
Ikizlere hamileyim tuple ve doktorum bebeklerin pozisyonu uygunsa normal dogum olur diyor.
Ayrica ikiz oldugu halde hamileligim riskli degil,iki farkli doktora gidiyorum hicbir riskten bahseden olmadi .
Bahceci prof.berfu demir
Tüp bebek tedavisi kısırlık sorunu yaşayan hastaların gördüğü tedavi yöntemidir. Bu yöntemler içerisinde de son basamak tedavi yöntemidir. Bu yöntemle hamile kalan çiftlerde gebelik takibi riskli gebelik takibinde yapılmalıdır. Fakat doğum süreci doğrudan sezaryen olarak koşullandırılmamalı, tamamen gebelik sürecinde gelişen durumlara göre karar verilmelidir. Normal doğum yani vajinal doğum tüp bebek hastalarında uygulanabilecek bir doğum yöntemidir. Tamamen gebelik sürecinde yaşanan koşullara göre karar verilmeli ve mutlaka denenmelidir.

Yapabiliyorsanız odanızda yatın bol bol. Ben öyle yapıyordum. Bir de benim kayınvalide hiç bulantı yaşamamış.Beni de anlamıyordu bir türlü
Benimkide anlamiyo anlata anlata dilimde tüy bitti. Bide diolar ya ben hamileyken tarlada calistim hayvan baktim kaynana kaynata baktim iyice delirtiyo beni ben oyle deilim isye napim

Hoş geldin canım benimde 2015 li oğlum var 12. Haftada kontrolüm var 10 gun sonra ense kalınlığına bakılacak ona göre ikili teste karar vereceğiz..
Hoşbuldum
Allah bağışlasın sizde benim gibi 5 yıl aradan sonra karar vermişsiniz ne güzel. 12.haftada gitmem gerekicek sanırım benimde.Önlem alıp gidicem artık mecbur

Agzi dursa stres yapmicam 5 kilo verdim diyorum yiyemiyorum diye oh oh iyi olmus boyle daha iyisin maasallahin vardi zaten dio bide
Hiiiiç duyma kafana takma dikkatini başka yöne vermeye çalış , çok zor ama aç telefondan dizi tak kulaklık duyma

Hoşbuldum
Allah bağışlasın sizde benim gibi 5 yıl aradan sonra karar vermişsiniz ne güzel. 12.haftada gitmem gerekicek sanırım benimde.Önlem alıp gidicem artık mecbur
Bizimki tüp bebek oğlum 3 yaşındayken denedik olmadı bu sene kısmet oldu birde ikiz ama 5 yıl araya girmesi iyi oldu oğlum artık kendi ihtiyaçlarını karşılayabilir hiç zorlanıyorum 3 yaşındayken çok zorlanmıştim..

merhaba tatlim hosgeldin cogumuz senin gibi gitmedi :) bende 6 haftalikken gitmiştim 12 haftalik olduk bu cuma gidecegim ikili test icin sonrasnda bi skntim olmazsa uzun bi sure gitmem galiba benm de 2016 şubatli bi oglum var bu ikinci olucak isallah

Merhaba Hoşbuldum
Allah bagışlasın deneyimliyiz ama yinede tedirgin bu virüs yüzünden saolsun arkadaşlarda yazdı 12.haftadan sonra gitmeyi düşünüyorum bende

Tv de film izliyorum azcik bakio a hic gizel deilmis bakilcak gibi deilmis nasil bakionuz bunlara dio gerseye bi kulp
Telefonundan aç tak kulaklık be yaptığını gör ne dediğini duy . Kafana takarsan geçmez vakit , sana da işkence olur

Tv de film izliyorum azcik bakio a hic gizel deilmis bakilcak gibi deilmis nasil bakionuz bunlara dio gerseye bi kulp
Bebeginizin sagligi icin biraz sakin davranin,soylenen olumsuz seyleri duymayin.evjnize gelmis artik yapacaginiz en guzel sey kendinizi ve bebeginizi dusunmek

Ah bu kocalar madem yemek yapılmıyor yapmamaya devam et anası yapsin
Benimkinin anası arıyor rahatsız oluyorum yanımda olsa kalp krizi geciririm
Guya görümcemler gelmisken goturelim demis yalan be ac kaliomus evde ondan getirdi annesini yemek yapsin diye

Bu seferde esim dio annemin yuzune bile bakmiosun bu ilk deil yani ikinciye bole ansizin getiriyo başıma
Senin haberin olmadan o nasıl getiriyor , sende ona durumumu biliyorsun bir kişi fazlaya birşeyler yapacak halim var mı de ya da gündüz işte değil mi eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…